Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 8
elsels spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vulpitzayam Buna , fetelor! Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere... A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana? Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere. My pictures |
Bun venit, vulpitzayam!
Nu am auzit pana acum de acest medic ca sa te pot ajuta...
Sarcina usoara si multa sanatate tie si lui bebe!
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
elsels spune:
citat din mesajul lui Ela31 Este frumos afara asa ca iesiti cu bebeii la plimbare. + 38s4z |
Este foarte placut dar noi suntem singurei, asa stam de obicei, si ne este imposibil sa iesim.
Poate va fi si maine frumos cand tati va fi liber.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui vulpitzayam Buna , fetelor! Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere... A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana? Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere. My pictures |
Felicitari!Am auzit de acest medic dar nu cunosc detalii...sorry!!!
Multa sanatate si sarcina la termen!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui Ela31 Elselv nu am mers deoarece nu am nevoie de el. De cate ori am probleme merg la fix la particulari. Asta asa ca de mai ai nevoie de cate un medical dar cum o sa fie cu taxa si la ei s-ar putea ca foarte multi dintre ei sa stea de pomana pe acolo prin cabinet. O prietena a nascut un baietel la euromaterna de 3350kg. a spus ca este f multumita cu epidurala care i-au facut-o. Aseara cica a dormit neintoarsa ca a cerut ca baiatul sa fie luat din camera. Mai ales ca nu ii da san caci am inteles ca a avut hepatita nu stiu ce tip.Ma bucur ca a scapat si este bine si ea si baiatul.Era programata pe data de 12 asa ca ... a venit mai devreme mai ales ca avea colul deschis de ceva zile. Astazi am intrat in saptamana 38 si de 3 zile mi s-a deschis colul asa ca ma astept oricand. Doamne ajuta sa vina sanatoasa ca o asteptam cu drag. Baiatul fiind in vacanta saptamana asta de nu ma pupa pe burtica in fiecare dimineata si ma intreaba daca de la burtica curge apa. L-am pus in tema ca atunci cand o sa am nevoie sa ne imbracam repede sa stie ca bebe nu poate trai fara apa si trebuie sa ajungem rapid la " pistal" cum zice el. Vorbeste corect dar nu stiu de ce se prosteste si spune asa.La ora 4 dimineata spalam de mama focului cu gandiul sa le las lucruri curate iar acum ca bate vantul deja sunt calcate si puse la loc.... Suntem in asteptare. Stefan Nicolae baiat de gradinita Andreea Elena |
Nastere usoara si refacere rapida!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA
Ela31 spune:
Domnul sa te auda Aniska si sa aibe grija de puii nostri.
Elena va fi frumos si maine asa ca sa iesi si cu sfintisorii tai.
Isis_23 spune:
Eu am inteles k maine ploua!
Si noi mergem la un botez....sper k Ela sa aiba dreptate!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
Leditia spune:
Eu am fost o singura data la el,insa pt un co medical.Nu prea m-am simtit in largul meu,nu stiu cum sa-ti explic.Mai multe nu pot sa-ti spun din pacate.Sarcina usoara si un bb sanatos.
Ref la nasterea in spitalul judetean vs.privat..Nu e o fita sa nasti la privat.Daca as fi graviduta si as avea posibilitati as naste la privat.Fara doar si poate!Nu sunt gravida,eu am nascut la Spital,caci inca nu se deschisese nici una din clinici si am avut totusi noroc ca a venit drita mea si m-a operat de urgenta.Dar conditiile sunt sub orice critica,patutul era infect,de-mi era sila sa-mi pun copilul in el,gandaci,mizerie..la baie nu mai zic cum era..Per total pt 3-4 zile -30mil.La Isis parca e 45,deci zau daca merita sa dai banii astia la Judetean.
Ah..si nu mai vbesc ca am iesit cu o depresie de toata frumusetea,ca veneau toate asistentele si te trageau de sani de parca erai animal si nu femeie,ca sa vada ele cu ochii lor k nu ai lapte,ca nu te credeau cand le spuneai..Urla copilul de foame si nu voiau sa-i dea lapte praf,pe sistemul ca e musai sa alaptezi..Pai alaptezi,dar daca ai cu ce!Si culmea ,culmilor,nu voiau sa-mi aduca seringa cu lapte,dupa ce eu luasem 2 cutii de lapte pe care le-am dat lor!Dupa un scandal de toata frumusetea in creierii noptii s-a rezolvat si asta!(pare-se ca a fost nevoie si de spaga si de nervi)
Si pt cine a spus de 2 lei si 5 lei..off,cred ca acum 10 ani erau "tarifele" astea..acum au urcat mult,mult mai mult.Si spun asta din experienta(2 la numar),ca numai ce am fost operata de extrauterina,alta experienta neplacuta.
Nasterea ar trebui sa fie o experienta placuta,sa ai oameni de treaba in jur,servicii de calitate,nu sa te simti ca ultimul om,sa fi umilit sai jignit!
Sarcini usoare gravidutelor si bebelusi sanatosi celor ce au nascut.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
dadi_t spune:
Felicitari pt.sarcina,Vulpitzaym!
Dr. beghim lucreaza si in policlinica Spitalului Judetean...din cate am aflat pana acum...numai de bine!
Finuta mea a nascut pe 6 aprilie la Euromaterna....ce conditii , ce oameni ....nu se compara cu..conditiile din spitalul judetean , nu mai zic de personalul medical(mediu).....Dai un ban(daca-l ai, daca nu.. se merge si pe sistemul in rate)...dar MERITA! TOTUL ESTE EXTRACURAT, SECURIZAT...SE INTRA DOAR CU CARTELA SI NUMAI CU ECHIPAMENT DE PROTECTIE. FINUTA MEA A NASCUT PRIN CEZARIANA SI A STAT 4 ZILE, timp in care avea pe cineva la discretie...prin simpla apasarea aunui buton. Plus ca ai la dispozitie tot ce-ti trebuie pt un NN: pampersi, sapun lichid, servetele pampers, etc, baia curata cu prosoape numai albe,totul ffff curat si cochet...Am nascut ambele fete la spital...daca as naste acum...m-as gandi de doua ori inainte unde sa nasc....nu suporta comparatie....DIN PACATE!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
ina-bubulina spune:
buna fetele. daca vrei sa nasti la o clinica privata trebuie sa fii urmarita pe timpul sarcini de un dr de acolo?
aspiranta la