Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 3
geo_s spune:
multumesc pt incurajari elsels si La multi ani! dear_barbie
geo 16+ in asteptare de gemeni
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela31 La multi ani Dear_Bambi! Nasc la Euromaterna cu Dr. Dobre. si astept o fetita care este grabita. Deja urinez noaptea de 20 de ori si o simt jos de tot desi este cu fundul. Sper ca astazi sa fie frumos caci am putin de alergat pe la banci. Stefan Nicolae ( baiat de gradinita) + 37s 1z Andreea Elena |
Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebita sanatoasa!Sa-ti traiasca si printisorul!Paste fericit!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui dear_bambie Buna dimineata, fete frumoase! Multumesc mult pentru urari!!!! Chiar daca este joia mare, va servesc virtual cu o felie de tort si un un pahar de sampanie sau ! Azi schimb prefixul! Criss, multumesc! Larisel, nu sunt indentici,desi, uneori si mie mi se pare k seamana f mult! Darius este saten inchis cu ochii verzi, iar flavius este blondut cu ochii caprui-verzi! Acum fug la pitici, k vor sa doarma! Va cu mare drag! O zi frumoasa va doresc! comorile mele "Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..." |
MULTUMIM!!!
Ela31 spune:
Astazi ai sa inrosim oualele si sa mergem care poate la biserica seara sa trecem pe sub masa.
Anul asta nu fac nimic ca asta mai a ramas dupa ce... asa ca trimite soacra cea batoasa mancare la baieti si fete.
Stefan Nicolae ( baiat de gradinita) +37s2z Andreea Elena
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui Ela31 Astazi ai sa inrosim oualele si sa mergem care poate la biserica seara sa trecem pe sub masa. Anul asta nu fac nimic ca asta mai a ramas dupa ce... asa ca trimite soacra cea batoasa mancare la baieti si fete. Stefan Nicolae ( baiat de gradinita) +37s2z Andreea Elena |
NU LE-AI VOPSIT IERI?Eu asa stiu joi sau sambata se vopsesc!Foarte bine ca te ajuta soacra,e si normal ca nu mai poti sta in picioare!!!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui elsels PASTE FERICIT TUTUROR!!!! Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008) |
PASTE FERICIT SI TIE SI FAMILIEI TALE!!!
geo_s spune:
Paste Fericit tuturor
eu vroiam sa mai spal azi cate ceva, dar aman pentru maine - m-au convins colegele ca azi e sarbatoare mare si ca nu ar trebui sa si asa nu am tinut post deloc, macar asta sa fac
geo 16+ in asteptare de gemeni
Ela31 spune:
Asa este Aniska joi sau sambata se vopsesc dar.... le-am vopsit azi ca sa duc si la biserica.
Maine se spala nu?