Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 2
ina-bubulina spune:
pe 10 iunie. i-am intrebat pe parinti dar tot timpul spun sa nu-i mai cumpar nimic ca are. de aceia am vrut parerea unei mamici de baietel ca sa stiu exact de ce are nevoie si ce jucarii ii plac. Multumesc
elsels spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geo_s
wow - si eu imi doresc sa imi duc sarcina atat de aproape de termen - felicitari! geo 16+ in asteptare de gemeni |
Cu siguranta vei reusi daca ai grija de tine.
Eu de cand am ramas insarcinata am pus totul pe locul 2, sarcina fiind cea mai importanta.
Din luna a sasea nu am mai mers nici la serviciu.
Pur si simplu am stat acasa si m-am odihnit. Stresul si agitatia de la locul de munca nu mi-ar fi facut bine deloc.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina-bubulina pe 10 iunie. i-am intrebat pe parinti dar tot timpul spun sa nu-i mai cumpar nimic ca are. de aceia am vrut parerea unei mamici de baietel ca sa stiu exact de ce are nevoie si ce jucarii ii plac. Multumesc |
La mot,baiatul meu a primit de la nasi,pe langa hainute si incaltaminte...o masinuta care canta si avea lumini si se decapota,deci avea baterii care faceau toate minunile alea,plus fundita pt mot!!!Denis a fost fff incantat,s-a jucat atunci numai cu masinuta aia,desi de-abia statea si el in picioare...la 1 an!!!Aaaa,sa nu uit...si i-a pus si bani!Iar ce se pune pe tava,sa aleaga el...se ia de prin casa...1 pix,o masina,chei,tigare,aur,foarfeca,calculator,etc!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela31 Astazi am intrat in saptamana 37 de sarcina. Doamne ajuta macar pana la 38 sau cel putin pe aproape. |
Nastere usoara iubita si sa stai cat mai aproape de 40,dar stai linistita ca de acum...esti ok,ai intrat in luna a noua!
Unde nasti si cu cine?Si ce astepti,baietel sau fetita???Ce nume i-i vei pune???
Aniska80 spune:
LA MULTI ANI DEAR_BAMBIE!!!
SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA!!!
Ela31 spune:
La multi ani Dear_Bambi!
Nasc la Euromaterna cu Dr. Dobre. si astept o fetita care este grabita.
Deja urinez noaptea de 20 de ori si o simt jos de tot desi este cu fundul.
Sper ca astazi sa fie frumos caci am putin de alergat pe la banci.
Stefan Nicolae ( baiat de gradinita) + 37s 1z Andreea Elena
dear_bambie spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
Multumesc mult pentru urari!!!!
Chiar daca este joia mare, va servesc virtual cu o felie de tort si un un pahar de sampanie sau ! Azi schimb prefixul!
Criss, multumesc!
Larisel, nu sunt indentici,desi, uneori si mie mi se pare k seamana f mult! Darius este saten inchis cu ochii verzi, iar flavius este blondut cu ochii caprui-verzi!
Acum fug la pitici, k vor sa doarma!
Va cu mare drag!
O zi frumoasa va doresc!
elsels spune:
LA MULTI ANI, DEAR_BAMBI!!!!
Sa ai parte de sanatate si numai bucurii alaturi de familie!
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)