Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Asa este Aniska joi sau sambata se vopsesc dar.... le-am vopsit azi ca sa duc si la biserica.

Maine se spala nu?

Am inteles!Da,din cate stiu se poate spala!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Eu raman sa nasc in Spital,nu fac fite,in 2003 am nascut in spital dar cu alt medic care acum este la Euromaterna...si sincer chiar nu vreau sa dau banii asa in vant...m-am mutat de la el la tipa la care sunt acum in ideea asta sa nasc in Spital...deci nu ma duc la Isis!Nu vad de ce vrei sa nasti in maternitate scumpa,pana acum nu au existat si au nascut femeile...daca e sa se intample ceva se intampla oricum si oriunde....!Te pup,o zi buna!

Tin sa te contrazic...Eu nu cred ca "lumea" nashte de "fitze" la maternitatzile particulare, ci tocmai ca sa evite sa se intample ceva rau. Nu cred ca daca e sa se intample se intampla oricum si oriunde.. de fapt nu ca nu cred chiar nu este asha. Cel putzin in cazul meu, care am avut o sarcina considerata cu risc (fiind gemelara si cu tensiune indusa si cu trombofilie si cu...) a contat enorm medicul care m-a operat si care m-a tinut sub observatzie toata sarcina. Un alt motiv pt a alege o maternitate particulara este faptul ca nu trebuie sa te caciuleshti sau milogesti de vreo asistenta sa te bage in seama (a se citi sa-si faca datoria)...eu una am preferat sa platesc si sa primesc bon fiscal pt banii dati decat sa ma bag prin buzunarele nu stiu cui... Sa nu mai vorbim de civilizatzie si zambetul cu care te intampina toata lumea la euromaterna (nu stiu cum o fi la isis dar cred ca e aceeashi politica) si mai ales cand esti un pic "depresiva" dupa ce ai nascut...si asta iarashi nu este o "fitza" ca vrei sa fii inconjurat de oameni civilizati. Si nu in ultimul rand conditziile (lipsa gandacilor de exemplu) iarashi nu le consider o "fitza" pt ca asha cum arata maternitatzile private tot asha ar trebui sa arate si spitalul judetzean...ceea ce probabil nu se va intampla nici in cateva generatzii de acum incolo, poate peste vreo 100 de ani...iar mentalitatea se va schimba peste vreo 200...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

Citat:
Sincer....eu am plecat de la dl dr Rusa cand aveam 4 luni de sarcina...deci...eram convinsa ca ,dau un ban dar o sa stau in fata",cum se spune,prin faptul ca am nascut cu dansul prin cezariana in 2003 in spital si acum urma sa nasc tot cu dansul dar la Euromaterna!Banii nu ma dau afara din casa...dar as fii facut sacrificii,insa,am auzit din surse sigure ca...ba nu-ti vine medicul tau intotdeauna la nastere,au fost cazuri de boli de piele si anume stafilococ la copii si au trebuit bagati pe antibiotice...plus ca daca sta cineva cu tine tre sa platesti sau daca stai mai mult de 3 zile,nu ca vrei tu,pt ca nu te simti bine,iar tre sa platesti....!
Acum,fiecare face cum crede de cuviinta...dar sunt convinsa ca daca e sa patesti ceva patesti oriunde!

Daca este necesar sa stai peste cele 3 zile si nu ai chef sau nu iti permiti poti sa te muti in acel moment la spitalul judetzean.

PS. Si eu am facut eforturi financiare ca sa nasc la euromaterna (credit) dar nu regret nici o clipa.

Mergi la inceput

La multi ani dear_bambie!

Mergi la inceput

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR, ALATURI DE FAMILIE, SI MAI ALES DE PUIUTII VOSTRI (CHIAR SI CU CEI DIN BURTICI )!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Eu raman sa nasc in Spital,nu fac fite,in 2003 am nascut in spital dar cu alt medic care acum este la Euromaterna...si sincer chiar nu vreau sa dau banii asa in vant...m-am mutat de la el la tipa la care sunt acum in ideea asta sa nasc in Spital...deci nu ma duc la Isis!Nu vad de ce vrei sa nasti in maternitate scumpa,pana acum nu au existat si au nascut femeile...daca e sa se intample ceva se intampla oricum si oriunde....!Te pup,o zi buna!

Tin sa te contrazic...Eu nu cred ca "lumea" nashte de "fitze" la maternitatzile particulare, ci tocmai ca sa evite sa se intample ceva rau. Nu cred ca daca e sa se intample se intampla oricum si oriunde.. de fapt nu ca nu cred chiar nu este asha. Cel putzin in cazul meu, care am avut o sarcina considerata cu risc (fiind gemelara si cu tensiune indusa si cu trombofilie si cu...) a contat enorm medicul care m-a operat si care m-a tinut sub observatzie toata sarcina. Un alt motiv pt a alege o maternitate particulara este faptul ca nu trebuie sa te caciuleshti sau milogesti de vreo asistenta sa te bage in seama (a se citi sa-si faca datoria)...eu una am preferat sa platesc si sa primesc bon fiscal pt banii dati decat sa ma bag prin buzunarele nu stiu cui... Sa nu mai vorbim de civilizatzie si zambetul cu care te intampina toata lumea la euromaterna (nu stiu cum o fi la isis dar cred ca e aceeashi politica) si mai ales cand esti un pic "depresiva" dupa ce ai nascut...si asta iarashi nu este o "fitza" ca vrei sa fii inconjurat de oameni civilizati. Si nu in ultimul rand conditziile (lipsa gandacilor de exemplu) iarashi nu le consider o "fitza" pt ca asha cum arata maternitatzile private tot asha ar trebui sa arate si spitalul judetzean...ceea ce probabil nu se va intampla nici in cateva generatzii de acum incolo, poate peste vreo 100 de ani...iar mentalitatea se va schimba peste vreo 200...

Draguta eu am nascut in 2003 in Spitalul judetean si am avut un medic fff bun pe tot timpul sarcinii cat si la operatie,am beneficiat de rezerva cu 2 paturi si copilul langa mine,a fost super ok,am dat bani,e ceva normal in Romania,dar asta nu inseamna ca chiar nu se mai poate naste decat in maternitatile private!
Fiecare cu puterea lui financiara,cu ideile lui si cu problemele lui!
Daca ai un medic bun,poti sa nasti si acasa!
Iar la maternitatile particulare,scuza-ma dar de ce sa mai bagi bani in buzunare cand dai 50 mil????Cred si eu ca se comporta frumos pt o gramada de bani...si in plus...nu au nici un an de functionare...mai tarziu o sa mai vb pe tema asta!Mamele noastre nu au avut sanse nici macar cate avem noi in ziua de azi,in 2010 si tot ne-au nascut,bunicile la fel si chiar unele dintre noi care mai au copii!Asa ca te rog sa ma lasi cu....,,nu e vb de fitze''....ca eu nu cred!Se mai gasesc medici buni si in maternitatile de stat,doar trebuie sa cauti si sa crezi in el...ca daca esti invatat cu unu si ala da coltu....nu o sa mai nasti????Mai gandeste-te....Nu vreau sa para a discutie contradictorie dar fiecare cu parerea lui!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Am reusit sa trecem pe sub masa iar slujba (denia ) am ascultat-o la televizor .

PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Larisel, mentalitatea putin probabil sa se schimbe chiar si peste 200 de ani. In rest, sunt total deacord cu cele spuse de tine.

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Mergi la inceput