Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

Aniska80 nastere usoara!!!ce zi frumoasa ai ales...

oate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Buna seara fetelor!
Am nascut pe data de 11 aprilie o fetita ( Andreea Elena ) micuta de tot.
S-a nascut prin operatie cezariana, a venit cu poponeata pe aceasta lume ; avand 1750kg, 42cm, apgar9.
Este foarte mica dar cu ajutorul Domnului ne facem noi mari.
Stresul cauzat de disparitia mamei se pare ca si-a spus cuvantul. Ea este sanatoasa in rest slava Domnului dar este mica ca greutate.
Am pastrat hainute de la baiat si acum cand o imbrac ( nu prea am ce )... zici ca o imbrac cu hainele lui Guliver.
Faza dura este ca are o vointa si cat este de mica este o mancacioasa...

Daca nasteam la spital cred ca ma umpleam de nervi.. conditii mizere si servicii idioate dupa ce ca ea este asa de mica...

Aici la Eurimaterna am fost foarte multumita ( peste asteptari ) si am plecat cu ea acasa avand 1760Kg ( la spital din contra da jos ca le da sa manance ... sau te lasa cu copilul in camera si nu le intereseaza daca ai lapte sau poate trage).

In seara asta asta m-a ajutat tati sa o spal si cand a vazut si el ce mica este l-am dat peste cap. Ce sa mai spun ca eu am avut tensiune mare indusa de cezariana si nu a trecut pana cand sa plec numai cu gandul la asta mica.
Eu care am botezat si am sucit bebeii la imbracat acum...
Dar va fi bine. Faptul ca are voina asta ma pune pe picioare.
Cat e de mica daca ati vedea ce trasaturi frumoase are...si avem si par in cap care se suceste in toate directiile.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Sa-ti traiasca!
Stai linistita, daca va vrea Dumnezeu sa fie bine, va fi, indiferent unde ai nascut!
Si eu am o fetita care s-a nascut la 1700 grame, acum are 2 ani si 9 luni si este o vedeta, nimeni nu crede cat era... Si am nascut la Judetean, si nu voia deloc sa manance, am alaptat-o"cu forta"1 an si o luna...
Iar scaderea in greutate este fiziologica, sunt lichide pe care le pierde orice nou-nascut in prima saptamana, pana in 10%din greutatea corporala la nastere, oriunde in lume, nu ca ar face cineva intentionat sau neglijent ceva gresit.
N-am mai scris demult, dar acum parca ti-am citit o temere pentru cat este de mica si de aceea am intervenit, sa te incurajez; cu multa grija si dragoste, recupereaza incredibil de repede!Sa fiti sanatosi!Si toti piticii aparuti aici, sunt superbi/superbe, i-am vizionat pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:

Multumesc fetelor!
Mancacioasa asta mea mica este asa de cumintica...
Poate unde este mica ea caci baiatul a fost si este nazdravan.
Acum caut pe internet daca gasesc ceva ... ingrijirea copilului dismatur.

... iar am imbracat-o cu hainutele lui Guliver. In hainutele alea mai bagi un bebe pe langa ea. Oricum erau marisoare si baiatului dar ei deja ... ma bufneste si rasul.

Hainute de prematuri gasesti si la Nicole, pe Bd.Tomis, si la Z, unde permanent au marimi mai micute.
Daca mai ai intrebari, in limita timpului meu (inexistent)voi incerca sa te ajut...

Uita, Anabela mea a fost asa in iulie 2007:

[URL=http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/31%20-%20Iulie%202007/?action=view¤t=IMG_0518.jpg][/URL]

si acum este asa

[URL=http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/64%20-%20Aprilie%202010/?action=view¤t=IMG_0732.jpg][/URL]

Intre timp am citit si restul de mesaje, dar vad ca deja ti-au raspuns mamicile cu experienta despre alaptat si diversificare. Pe Anabela am alaptat-o excusiv, fara Nan si alte suplimente, pana aproape de 8 luni, pentru ca la prematuri se incepe mai tarziu, si la fel, vorbeste, merge, este o desteapta si precoce, inclusiv la gradinita mi-a cerut la 2 ani si 8 luni, fiind cea mai mica de acolo, dar fara diferente. Tu ai libertatea de a alege pentru copiii tai, dar informeaza-te pentru ei si nu le mai"da in cap"celor care te sfatuiesc, fie si gratuit, fie chiar si gresit! Intentiile lor sunt bune si nu trebuie sa eticheyam si sa blamam pe altcineva pentru ca nu are aceeasi opinie ca a noastra. Nemaidiscutand ca in cazul de fata sfaturile chiar erau bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

salutare!!!

Aniska80 nastere usoara!!!ce zi frumoasa ai ales...

oate cele bune...

MULTUMESC!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Aniska,santate multa,tie si bebelului,nastere usoara si muta laptic!
Te asteptam cu vesti si pozici!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor,acum am ajuns si eu la munca (sediu principal).
in leg cu mancarea....sa va zic ce am mancat ieri: dim 3 felii paine prajita cu cas,pe la 10:30 portia de fructe-capsuni, la 12 -2 oua fierte,1 rosie si cas si 1 felie paine .si cand am ajuns aks 17 1 farfurie mica supa galusti si 1 inghetata......si mai pe seara am facut foietaj cu branza k au venit viitorii fini si am mancat 2 bucati,nu prea am avut pofta de mancare..inainte sa fiu vreu sa zic k de la 12 si pana plecam aks tb sa mai rontai ceva,acum nu prea mai rontai......incerc sa invat sa mananc sanatos..inca ma mai documentez
abia astept sa vina joi

Foarte bun meniu!Nu uita sa te hidratezi,bea multa apa plata,sucuri naturale!
Asa cum a zis si Lulu,super periaoda de sarcina ai prins!(si eu perioada asta amprins-o! )Mancam salate ,legume si fructe incontinuu,de aceea nici nu am pus f.multe kg.in timpul sarcinii,si ce am acumulat,am dat destul de rpd jos!
Insa nu la kg,trebuie sa-ti stea gandul,ci sa te ingrijesti cat mai bine in aceasta perioada.
Ti-ai facut analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Aniska,santate multa,tie si bebelului,nastere usoara si muta laptic!
Te asteptam cu vesti si pozici!

Multumesc!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:

Multumesc fetelor!
Mancacioasa asta mea mica este asa de cumintica...
Poate unde este mica ea caci baiatul a fost si este nazdravan.
Acum caut pe internet daca gasesc ceva ... ingrijirea copilului dismatur.

... iar am imbracat-o cu hainutele lui Guliver. In hainutele alea mai bagi un bebe pe langa ea. Oricum erau marisoare si baiatului dar ei deja ... ma bufneste si rasul.

Hainute de prematuri gasesti si la Nicole, pe Bd.Tomis, si la Z, unde permanent au marimi mai micute.
Daca mai ai intrebari, in limita timpului meu (inexistent)voi incerca sa te ajut...

Uita, Anabela mea a fost asa in iulie 2007:

[URL=http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/31%20-%20Iulie%202007/?action=view¤t=IMG_0518.jpg][/URL]

si acum este asa

[URL=http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/64%20-%20Aprilie%202010/?action=view¤t=IMG_0732.jpg][/URL]

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

Intre timp am citit si restul de mesaje, dar vad ca deja ti-au raspuns mamicile cu experienta despre alaptat si diversificare. Pe Anabela am alaptat-o excusiv, fara Nan si alte suplimente, pana aproape de 8 luni, pentru ca la prematuri se incepe mai tarziu, si la fel, vorbeste, merge, este o desteapta si precoce, inclusiv la gradinita mi-a cerut la 2 ani si 8 luni, fiind cea mai mica de acolo, dar fara diferente. Tu ai libertatea de a alege pentru copiii tai, dar informeaza-te pentru ei si nu le mai"da in cap"celor care te sfatuiesc, fie si gratuit, fie chiar si gresit! Intentiile lor sunt bune si nu trebuie sa eticheyam si sa blamam pe altcineva pentru ca nu are aceeasi opinie ca a noastra. Nemaidiscutand ca in cazul de fata sfaturile chiar erau bune

doamne cat de mica a putut fi...
In perioada respectiva va pierdusem urma si nu v-am revazut decat dupa mult timp cu o anabela mare si frumoasa.....
Incredibila evolutie, pe bune! cred k si ea se va minuna cand isi va vedea primele ei poze.
Mi-a facut o reala placere sa rasfoiesc aproape toate albumele de la semnatura.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor,acum am ajuns si eu la munca (sediu principal).
in leg cu mancarea....sa va zic ce am mancat ieri: dim 3 felii paine prajita cu cas,pe la 10:30 portia de fructe-capsuni, la 12 -2 oua fierte,1 rosie si cas si 1 felie paine .si cand am ajuns aks 17 1 farfurie mica supa galusti si 1 inghetata......si mai pe seara am facut foietaj cu branza k au venit viitorii fini si am mancat 2 bucati,nu prea am avut pofta de mancare..inainte sa fiu vreu sa zic k de la 12 si pana plecam aks tb sa mai rontai ceva,acum nu prea mai rontai......incerc sa invat sa mananc sanatos..inca ma mai documentez
abia astept sa vina joi

Ai grija la lactate... sa fie musai din lapte pasteurizat ( e pericol de listerya). Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=16" target="_blank">aici o lista cu alimente nerecomandate.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Multumesc fetelor de urari!Pe 1 mai este ziua cea mare...intalnirea cu printesa!!!
Eu nasc la Spitalul Judetean cu d-na dr SAPTEFRATI MARIANA!Sper sa fie ok...baiatul l-am nascut tot acolo in 2003 dar cu dl dr RUSA.
Va pup si va doresc o zi placuta!

AMR...4 ZILE!!!

Ce putzin mai e... Iti doresc de acum nashtere ushoara si recuperare grabnica! Si mult laptic in tzitzi!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput