Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Noi facem cure de aerosoli pt DA a Alenei. Ieri am fost pe digul de nord si am ajuns aproape "in mijlocul" marii. Uitati ce departe eram de orash. Aici poze cu noi de ieri.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Noua ne-a intarziat vaccinul 3 saptamani si nici nu se stie cand va veni. Mai are cineva problema asta? Sper totushi sa nu ajung sa-l cumpar.

Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Multumesc fetelor de urari!Pe 1 mai este ziua cea mare...intalnirea cu printesa!!!
Eu nasc la Spitalul Judetean cu d-na dr SAPTEFRATI MARIANA!Sper sa fie ok...baiatul l-am nascut tot acolo in 2003 dar cu dl dr RUSA.
Va pup si va doresc o zi placuta!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...4 ZILE!!!

Ce putzin mai e... Iti doresc de acum nashtere ushoara si recuperare grabnica! Si mult laptic in tzitzi!

Filmuletze

Multumesc!!!

AMR...3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:

Noi facem cure de aerosoli pt DA a Alenei. Ieri am fost pe digul de nord si am ajuns aproape "in mijlocul" marii. Uitati ce departe eram de orash. Aici poze cu noi de ieri.

Filmuletze

Ce mari v-ati facut!!!!!!!!!

AMR...3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

nu isis,inca nu mi-am facut analizele,maine cand ma duc la dr.peteanu,o sa ii cer sa imi dea sa fac si analize....abia astept maine sa vad cum o sa fie ......apropo, ce ar tb sa-l intrb mai exact pe doctor mi-e k o sa uit sa intrb tot de emotii....
mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:

Noua ne-a intarziat vaccinul 3 saptamani si nici nu se stie cand va veni. Mai are cineva problema asta? Sper totushi sa nu ajung sa-l cumpar.

Filmuletze

Si noi ne cofruntam cu aceeasi problema!Dak nu vine in doua sapt.il cumpartam.
eu le-am cam cumparat pe toate!in afara de cel de la un an...
cik skema obligatorie si gratuita!
Ati optata pt.vreun vaccin optional?(suna cam a pleonasm,nu?)
Larisel,stiu k ma repet,dar sunt superbe printesele tale!
Iar tu arati f bine!Dupa sarcina gemelara...

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai fetelor, eu am cumparat mereu toate vaccinurile ptr Luca, nici macar nu m-am incumetat sa astept.
Optionale nu am facut pana acum, dar ma gandesc/documentez, ptr la toamna cand va merge la gradinita sa il facem pe cel de HEPATITA A, si atat.
ROR-ull-am facut tarziu......cu multe luni peste termen.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Mai fetelor, eu am cumparat mereu toate vaccinurile ptr Luca, nici macar nu m-am incumetat sa astept.
Optionale nu am facut pana acum, dar ma gandesc/documentez, ptr la toamna cand va merge la gradinita sa il facem pe cel de HEPATITA A, si atat.
ROR-ull-am facut tarziu......cu multe luni peste termen.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Lulu, si eu multe din vaccinurile Anabelei le-am cumparat, caci atunci a fost "moda" cu intarziatul, la Alex veneau la timp. In plus, ptr. Alex am facut hep.A si Varilrix-ul, la Anabela am fost luati prin surprindere ca a vrut si a inceput gradi asa repede, la 2 ani 8 luni, noi o inscrisesem din toamna, cand face 3 ani si 2 luni, asa ca nu i-am facut inca nimic optional. O pandesc de doua zile cu varilrix-ul cumparat, in frigider, dar a inceput sa aiba ceva mucisori si nu stiu ce urmeaza, asa ca sunt pe stand-by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!
ref vaccinari hop si eu sa dau raportul:
- la fata am intrat pe schema Pentaxim si suplimentare: Varilix, la 2,1 ani si 2,2 ani - Prevenar si la 3 ani Havrix;
- la baiat -Infarix si Prevenar la 1,4 ani si 1,6 ani, Varilix la 1,8 ani si Havrix la 2 ani.
eu una sunt un pic pro vaccin, ma gandesc ca acum cateva sute de ani mureau pe capete de varsat de vant, de exemplu...am citit pareri pro si contra, am primit mailuri contra lor...in fine, nu detaliez, banuiesc ca toate ati citit asa ceva.
ca necunoscator in ale medicinei, merg pe mana d-nei doctor la care ne-am inscris.

Mamacita mie una mi-ai lipsit

Marizta succes maine la doctor...scrie si tu pe o hartie ce vrei sa intrebi, emotiile te vor napadi si precis uiti tot

Lariselprinteselor tale...am admirat pozele

toate cele bune...

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Cine a nascut de curand,ma poate sfatui si pe mine in legatura cu vaccinul care trebuie facut in maternitate la nastere si de fapt nu se gaseste nicaieri in Romania?
Ce se poate face?
Eu nasc sambata,pe 1 Mai si nu stiu ce se v-a intampla...de unde as putea sa i-l iau???

AMR...3 ZILE!!!

Mergi la inceput