PCOS (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

Buna. Ma alatur si eu cu diagnosticul Sindromul Ovarelor Polichistice. Problema a aparut in momentul cand, dupa 4 ani de Yasmin am renunat la ele, deoarece mi-au fost descoperiti 4 noduli la sani. Menstruatia a venit normal la 35 de zile 3 luni, iar din octombrie 2009 a intarziat cate 72 de zile. La control ginecologic mi-au descoperit micropolichisturile. duppa analizele de hormoni am primit diagnosticul de Pcos. In luna mai am inceput tratamentul cu metformin 1500 mg/zi si evening primrose iar menstruatia a aparut la 36 de zile. In luna iunie am mai luat si utrogestan in zilele 16-25 si am avut mentruatia la 29 de zile. Se pare ca este o imbunatatire in cazul meu si astept luna aceasta poate se intampla vreo minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

fetele vechi si noi, bun venit acestora din urma si le urez celor nou diagnosticate multa rabdare, putere si sa dea D-zeu sa raspunda bine la tratament.

Eu trec printr-o perioada tumultoasa, asa ca mai rarut cu Internetul. In plus, saptamana trecuta mi-a murit calculatorul si acum sunt pe un laptop.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Voi merge la un control ginecologic pt a vedea evolutia sau inevolutia mmicropolichisturilor la dr. Carmen Radulescu la mediplus. Ati auzit de ea, cum e ca medic?
Am uitat sa mentionez ca pe langa tratamentul cu metformin si luminita de seara tin si dieta Montignac si am slabit 7 kg. Din cate am citit se pare ca aceasta dieta va deveni un mod dde viata pt persoanele cu pcos. Din ce am observat pe mine, alimentatia este foarte importanta.Am avut o saptamana mai obositoare si am mancat normal, adica de ex.pui cu cartofi, prajituri, si deja aveam simptomele de dinainte de tratament. Asa ca fetelor e foarte importanta alimentatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

Bun venit, Ink@. Am si eu o rugaminte, ai cumva dieta Montiniac si in format electreonic? Te-as ruga mult sa mi-o trimiti si mie daca o ai.As fi foarte dornica sa o citesc. merci mult!

Mergi la inceput

Buna, fetelor. Am si eu o intrebare. Ati luat vreuna dinte voi ECOFIT? Este un nou medicament si picaturi pentru slabit, natural din cate se spune.. Pe unde am citit, toata lumea le lauda, dar nu prea am incredere ca mi-e teama sa nu fie reclama ascunsa decat sa fie cu adevarat bune. In voi as avea mare incredere ca stim cu toate ce greu e sa lupti si cu boala si cu ghilogramele in sus. Nu cred ca ar fi cineva atat de sadic incat sa spuna ca sunt bune doar de dragul banilor.
Eu in loc sa slabesc, ca iau deja de un an Siofor, mai mult m-am ingrasat. Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac . De mancat, mananc foarte sanatos si fara grasimi.O sa ajung la disperare daca mai pun vreun kg. Va pup si numai bine!!!

Mergi la inceput

imi pare rau, dar eu am cumparat-o din librarie, insa daca dai un search pe google 100% gasesti principiile de baza si retete montignac, care sunt mult mai utile decat cartea:) Vreau sa va intreb daca v-ati confruntat cu durere de sani dupa mentruatie? La mine e a 3 a zi de cand s a terminat menstruatia si simt o usoara durere, ca o febra musculara la sani, dar nu si cand ii palpez.

Mergi la inceput

Stiu ca pot gasi pe Google, de fapt am si eu o carticica cu dieta Montiniac, aia aparuta o data cu revista Felicia, dar nu mi s-a parut chiar asa de bogata in informatii. sau poate mi se pare mie. oricum merci mult petnru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

gudinde, te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalenda spune:

Buna, fetelor!
Ink@, si pe mine ma dor sanii destul de tare kiar daca menstruatia, care la mine a durat 9 zile luna asta, mi s-a terminat acum 2 zile, plus ca simt o tensiune si la ovare in special seara dupa ce iau AC. Kiar nu inteleg de ce. Dr. ginecolog a mea mi-a prescris milligest, dar eu inainte luam Logest si nu aveam nici un fel de problema. Si iau si Siofor 850, dar doar o pastila pe zi.
Referitor la Ecofit, am inceput si eu si cumnata mea sa luam. Deocamdata nu pot sa-ti spun ca am slabit cine stie ce, dar daca vrei, te tin la curent. Si eu am citit pe forumuri despre el si nu stiam ce sa cred. Am zis ca il incerc si pe asta, ca doar n-o fi foc . Vedem ce iese. pentru toate fetele

Mergi la inceput

multumesc pentru raspuns. Desi cand mi-au fost descoperiti nodulii de la sani doctorii au zis ca nu stiu din ce cauza apar, din ce am citit eu aceasta boala duce la aparitia problemelor mamare:) tot noi sa ne rezolvam problemele:)) si eu am observat ca ma invinetesc foarte repede. Pana acum luam complexul de vitamene de la Activ Mami de la doppel si nu am mai gasit si se poate ca durerile sa fie de la lipsa de omega 3 si alte vitamine care le contineau. ati luat vitaminele?

Mergi la inceput