PCOS (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

Kalenda, voi de cat timp luati Ecofit? ati vazut vreo schimbare, ati slabit catusi de putin? si aveti cumva efecte negative?
pup si merci mult pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalenda spune:

Buna. Eu il iau de 4 zile. E adevarat ca am slabit deja 1,5 kg, dar crede-ma ca nu stiu sigur daca e de la ecofit sau de la stresul si oboseala de zi cu zi. Saptamana care urmeaza o sa merg si la nutritionist. Kiar am nevoie de ajutor specializat. Nu reusesc sa-mi dau seama cum am ajuns la fabuloasa greutate de 80 kg . Spre sfarsitul saptamanii viitoare cred ca pot sa-ti dau un raspuns exact referitor la ecofit, daca merita sau nu, cel putin din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LisaLashes spune:

Hi! I'm back :)
Sunt gata sa trec de la tratament naturist la TRATAMENT.
Banuiam ca am PCOS de ani de zile, ma luptam cu diverse simptome (nu are rost a reiau povestea), am avut diverse intamplari cu ginecologi, endocrinologi si nimic concret.
Anul acesta am reusit sa ma tin de programari si analize la Dr. Dumitrache (se ajunge infiorator de greu la dansul, programari din 3 in 3 luni).
Dintre vechile simptome ma mai lupt la ora ceasta cu kg in plus care nu dispar nici cu dieta/sala, cosuri sporadice pe fata gat si spate- accentuate primvara si toamna, si constipatie (poate nu un simptom legat de PCOS)
Azi dl dr. m-a diagnosticat cu PCOS (pe baza echo, anamneza, analize care par a fi in limite normale).
Am primit tratament cu: Siofor 1000 1/2 pe zi, Spironolactona 25, Euthyrox 25 si Colon help -3 lg pe zi (il luam deja din proprie initiativa)
As dori ceva sfaturi din partea celor ce au urmat/urmeaza un tratament asemanator, simptome la care sa ma astept (in afara Prospectului Medicamentului), alte sfaturi legate de administarea lor.
Precizez ca deocamdata nu incerc pt bebe si nu mi-am investigat ovarele dpdv al ovulatiei.
Va mutlumesc in avans is va urez sa va indepliniti dorintele ! :)

Mergi la inceput

Off topic: pastile de slabit XLS a folosit cineva? (rog raspuns pe PM)

Mergi la inceput

Nu mai erste nimeni pe aici :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

Si eu am facut cura cu ColonHelp vreo 2 luni luat dimineata cu iaurt de baut. Eu il recomand pentru detoxifiere:)
Am inceput sa-mi monitorizez temperatura bazala si in ziua 11 a ciclului menstrual am avut-o 36.4 fiind cea mai mica din acest ciclu, insa in aceeasi zi mi-am facut si test de ovulatie Owiew care a iesit negativ. In ziua urmatoare temperatura bazala era de 36.7, deci dupa cunostintele mele ovulatia a avut loc ieri.Sau nu? Si daca ieri a avut loc ovulatia mai exista azi sansa sa mai fie fecundat? pls help

Mergi la inceput

Fetelor, sunt complet dezamagita.Am deja un an si ceva de cand iau siofor si nu am avut nici macar o luna in care sa am ovulatie iar c.m. vine doar cu "ajutorul" pastileleor (duphaston).chisturile nu s-au diminuat deloc, nu stiu ce sa cred; poate nu are efect asupra mea sau poate trebuie sa mai astept? la voi cum a fost? s-a reglat c.m. in urma tratamentului ??ovulatie aveti? va pup si daca v-am demoralizat si pe voi prin acest mesaj, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Norocica, nu dispera! Eu am inceput sa iau Siofor in iulie 2007 si ovulatii am avut din august 2009... Dureaza pana ovarele intra intr-un ritm normal de activitate, dupa atatea dereglari. La mine a inceput sa functioneze totul mai bine cand am dublat tratamentul cu regimul Montignac ( am si slabit si s-a vazut imediat o imbunatatire a functiei ovariene).
Iti tin pumnii si fii optimista!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

Norocica, eu sunt la a 3 a luna de siofor si inainte de a-l lua imi venea la 72 de zile. dupa prima luna de siofor mi a venit la 36 de zile iar a doua luna dupa 29 , doctorul mi a zis ca am avut ovulatie in conditiile astea. deci exista ovulatie doar cu siofor. insa eu cred ca foarte mult conteaza alimentatia.daca renunti la alimentele care stimuleaza insulina, atunci nivelul ei scade si celulele isi fac treaba bine. si regulile montignac se bazeaza pe scaderea insulinei

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pentru incurajare. Asa este, stiu ca daca ai grija ce mananci se vede efectul mult mai bine. Tocmai asta este, ca eu mananc destul de sanatos, dar nu reusesc sa slabesc. bine mai gresesc cateodata dar nu se intampla des. eu daca nu iau duphaston , nu imi vine deloc. Adica poate trece si jumatate e an si c.m. tot nu vine. si faza este ca insulina este in limite normale. cred ca a fost 11 sau 12 ultima data.
va pup si inca o data multumesc !

Mergi la inceput