PCOS (17)
Raspunsuri - Pagina 18
plateea spune:
salutare, fetelor!
regret nespus sa va gasesc in nr atat de mare pe aici...
speram sa fie topicul acesta unul plin numai de vesti bune, dar... asta este!
bun venit noilor fete, bafta aspirantelor si fetelor care au reusit!
un tir de scumpei mele gudinde si un binemeritat!
de acum sunt pe aici si eu. cu PCOS-ul mai urat ca inainte, dar cu minunea mititica in brate, luminandu-mi zilele...
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
gargaritza82 spune:
ink@, daca temperatura se mentine crescuta si in zilele urmatoare inseamna ca ai ovulat in ziua in care ai avut temperatura 36.4.
teoretic este fertila si ziua imediat urmatoare dupa cea in care ai ovulat dar sansele sunt mult mai mici.
ai grija sa iei temperatura mereu la aceeasi ora, imediat ce te trezesti, inainte de a face orice altceva si dupa minim 3 ore de somn neintrerupt.
ink@ spune:
multumesc gargaritza pentru raspuns. temperatura o iau imediat cum suna alarma de trezire. insa azi dimineata era 36.4, asa ca nu mai inteleg nimic.ce inseamna variatia asta mare de temperatura? insa acum o mica suparare: i-am spus sotului ca saptamana asta este cea fertila dupa calcule, si el desi isi doreste foarte mult un copil spune ca nu se streseaza, cand va fi va fi:( pai cu cine sa-l fac, cu duhul?asa ca la mine nu apare sarcina din cauza lipsei prestatiei. si nu vreau sa fac o tragedie din asta pt ca vreau sa apara bebe din iubire nu obligatie, dar in conditiile astea....pe el il apuca cheful numai in afara perioadei fertile
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ink@ multumesc gargaritza pentru raspuns. temperatura o iau imediat cum suna alarma de trezire. insa azi dimineata era 36.4, asa ca nu mai inteleg nimic.ce inseamna variatia asta mare de temperatura? insa acum o mica suparare: i-am spus sotului ca saptamana asta este cea fertila dupa calcule, si el desi isi doreste foarte mult un copil spune ca nu se streseaza, cand va fi va fi:( pai cu cine sa-l fac, cu duhul?asa ca la mine nu apare sarcina din cauza lipsei prestatiei. si nu vreau sa fac o tragedie din asta pt ca vreau sa apara bebe din iubire nu obligatie, dar in conditiile astea....pe el il apuca cheful numai in afara perioadei fertile |
Ink@, incearca sa discuti cu el si sa ii explici ca in cazurile cu probleme ca ale noastre, natura trebuie putin ajutata. Nu e vorba de a-l face pe bebe din obligatie, ci tocmai din iubirea pe care o presupun aceste sacrificii.
Daca nu merge asa, nu te mai supara, data viitoare nu ii spui nimic, te imbraci cu o lenjerie sexoasa, il "seduci" putin si apoi... . O sa se simta magulit.
Cori 29+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
gargaritza82 spune:
Ink@, zice bine cori. sotul tau NU TREBUIE sa stie cand e perioada fertila. iti spun din experienta, caci ani de zile mi-am vanat ovulatia care niciodata nu stiam cand o sa fie. nu reuseam nimic daca ii spuneam ca am test de ovulatie pozitiv sau ceva de genul asta... si plangeam si ma ofticam ca ratez ovulatia si lui nici nu-i pasa ( sunt sigura ca nu era asa)
probabil n-ai ovulat inca. incercati sa va iubiti la cel mult 2 zile pana vezi ca temperatura creste si ramane crescuta mai multe zile la rand ( teoria spune 3 zile... )
ALINAOPREA spune:
Buna fetele!
Tocmai am citit un articol ,pe care vreau sa vi-l impartasesc ,despre un tratament cu laser pt. SOPC care are mare succes dar nu stiu daca se face si in Romanica....
Va poop pe toate !
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~sarcina/9458/terapia-cu-laser-trateaza-ovarele-polichistice-si-infertilitatea.html
Alina in asteptarea unei minuni de
ink@ spune:
multumesc mult pentru incurajari si sfaturile le voi urma:)nu ii voi mai spune cand este perioada optima, ca sa nu aibe impresia ca este o tema de rezolvat. nu stiu ce a fost cresterea aceea de temperatura pentru ca de doua zile este 36.4. o sa aflu maine cand ma duc la un consult ginecologic. multumesc inca o data pentru incurajari:) o sa va tin la curent cu noutatile
emilia.m spune:
Info utile si destul de complete (zic eu) si aici
www.womenshealth.gov/faq/polycystic-ovary-syndrome.cfm" target="_blank">http://www.womenshealth.gov/faq/polycystic-ovary-syndrome.cfm - engleza
http://.afectiuni-frecvente/pcos/ - romana
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
adijo spune:
ink, nu vreau sa te dezamagesc dar si eu am avut astfel de cresteri de temp de la 36.4 la 36.7 fara sa fie ovulatie. Medicii mi-au spus apoi ca aceasta crestere ar tebui sa fie de cel putin 0.5, deci sa ai aproape 37 in perioada ovulatiei. Si trebuie sa se mentina crescuta cateva zile bune...
gargaritza82 spune:
adiho, teoria cam asa spune. dar uneori temp nu creste mai mult de 0.2 grade sau creste treptat, cate 0.1 grade chiar, timp de mai multe zile.
cea mai importanta este menstinerea temperaturii la un nivel mai crescut decat al celorlalte anterioare. cel mai bine se vede pe grafic.
daca vreti puteti sa va faceti cont pe www.fertilityfriend.com
aici sunt graficele mele, sa nu va speriati, sunt foarte atipice:
http://www.fertilityfriend.com/home/gargarita
in alta ordine de idei, azi mi-am vazut puiul la echo si am aflat ca are putza