Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
mitzi2005 spune:
'neata fetelor,
ionela sper sa nu fie nimic grav cu Mihnea ca oricum a inghitit destule pana acum...ma gandesc? n-ai cu cine sa-l lasi cateva ore sa iesi la o plimbare sau sa dormi un pic...cred ca si tu esti stresata/obosita si poate se simte..
andre super ca porti pantofi cu toc...cred ca d-abia astepti sa o vezi pe Chiara pe la 3 anisori in pantofii tai...am eu asa o viziune cu mine si eventuala mea puiuta, amandoua "cotofane" in oglinda sanatate multa amandurora!
revin ca mai vroiam sa zic cate ceva dar s-a trezit pisoiul
DianaR spune:
Lavinia, lasa nodulul in pace ca odata facut dureaza cateva zile-saptamani sa dispara. Trebuie doar sa supraveghezi sa nu se complice cu un abces local, adica se face rosu, umflat, palpita si e cald. Daca nu are semnele astea lasa-l in pace cel mult niste comprese cu apa rece daca ti se pare ca-l doarre locul. Ce rotarix ati facut voi injectabil???
Lumi cat e racita sau cu scaunul modificat nu poti sa-i introduci nimic nou. Bananele, orezul si morcovul sunt ok chiar si in caz de diaree, ramai la astea. Daca continua diareea s-ar putea sa trebuiasca sa-i dai cateva zile lapte fara lactoza. Dupa ce-i trece raceala/diareea mai introdu-i legume: dovleac copt, cartof dulce si dovlecel. Patrunjelul si pastarnacul ma indoiesc c-o sa-i placa. La 6 luni carnea. Poti sa-i mai dai si fructe eventual combinate cu cereale la ora 10: mar, para, piersica (borcanas), avocado. E f bine cat mananca, nu te stresa de cantitati, laptele e baza.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
Stiu ca normal se dadea pe cale orala, ca am citit pe prospect...dar doctorul a zis ca mai bine il face injectabil sa il poata asimila copilul...sa nu il vomite....www.stanford.edu/~drm1987/reoviridae_clip_image001_0004.jpg" target="_blank">asa arata ambalajul l`a comandat doctorul...am platit 330 ron o doza...sper sa nu ma fi tepuit si sa imi si chinuie copilul ca turbez!
krelia spune:
Buna dimineata all!
Diana, vreau sa-ti trimit pe PM un link la niste poze, se poate?
Nu vreau sa testez stomacele fetelor pe aici...
Simt ca ma ia cu tremurat....Rares mi-a facut kk cu mucus....si acum ma intreb ce naiba sa fac....sa il astept pe urmatorul, sa sun pediatra...sau iau copilul si sa ma duc la budimex.....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
mitzi2005 spune:
Vroiam sa le zic lui many_bani si RamonaC ca ma bucur ca sunt acasa si sper sa treaca puiutii usor peste perioada asta.
Legat de diversificare n-am ce zice, ca n-am experienta am doar idei si pana nu o sa ajungem acolo mai bine tac.
Tina eu n-am insinuat ca vreo mamaica de aici isi lasa copilul sa planga, eu eram impotriva sfatului primit cum ca plansul l-ar ajuta sa adoarma singur. daca s-a inteles altceva, imi pare rau.
ralu_seby uite cum fac eu: imi fac programare la cosmetica foarte de dimineata sau foarte tarziu sa poata sta pisoiul cu motanul, iar la coafor am fost toti trei (coaforul e mai departe) si baietii s-au plimbat cat m-am aranjat eu. Si eu ma trezesc in parc ca am uitat sa ma dau cu crema, ca am uitat sa-mi iau ceasul, imi tot zice cosmeticiana sa ma dau cu ulei de ricin pe sprancene ca sunt rare si eu tot uit.. inainte de sarcina, eram "vestita" pentru memoria mea si acum uit de la mana pana la gura ce vroiam sa fac...sa nu mai zic ca am vrut sa arunc aspiratorul de muci si sa pun pampersul folosit in sterilizator..
Mi-am adus aminte ca vroiam sa-i spun si lui lili ceva: am avut si noi parte de pisu in pat. nu a ajuns la saltea, dar atunci m-am hotarat sa folosesc si protectiile de saltea primite, pe care ma gandeam ca o sa le utilizam cand ne hotaram sa scapam de pampers.
Si o intrebare mai am: fetele care scoateti puiutii afara in wrap cum ii imbracati?
raluci_b spune:
neata
legat de goliciunea din baitza noi am rezolvat-o asa
dj mami imi pune sa ascultasta si eu cred ca foarte tare
lyly - nu am apucat sa-ti zic super freza, lejera, eu nu pot renunta la podoaba capilara
lili - faina omidamelc, noi avem doar omida dar cred ca in timp o sa devina si melc
ionela, ramo, shtephy, many - un brat mare de ricele
lavi- trece galma, si bubu a avut-o la 2 luni, nasoala rau, am stat vre 2 zile stresata, timp in care ii mai puneam cate un prosop ud, seara masaj, asa in joaca cantand scalambaieli ca sa-l distrag, s-a dus de la sine Di- ma invatat, sa urmaresc locul sa nu se inroseasca, inflameze, alftel daca nu e nici un semn este OK
andre - pai cre si io ca ai putut sta pe tocuri, daca nu ai tras betie cu noi, le incerc si eu la botez, dau copilu' sa-l tina altcineva
azi cam inorat aici la mine pe ulitza
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
magdaz_ina spune:
Lumi, nu m-am prins: care, cum, unde "'sal de alaptat"?
Nu m-am prins eu nici cu monezile...
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitzi2005 ralu_seby uite cum fac eu: imi fac programare la cosmetica foarte de dimineata sau foarte tarziu sa poata sta pisoiul cu motanul, iar la coafor am fost toti trei (coaforul e mai departe) si baietii s-au plimbat cat m-am aranjat eu. Si eu ma trezesc in parc ca am uitat sa ma dau cu crema, ca am uitat sa-mi iau ceasul, imi tot zice cosmeticiana sa ma dau cu ulei de ricin pe sprancene ca sunt rare si eu tot uit Si o intrebare mai am: fetele care scoateti puiutii afara in wrap cum ii imbracati? |
eu la cosmetica imi fac prograre la pranz, cand bebe doarme cele 3-4 ore, asa am timp sa ma duc sa ma intorc pt ca oricum este ff departe (dristor), iar coafura manechiua pedichiura, ma duc odata la 2 saapt si in timp ce stau la manechiura pedichiura coafeza isi face treaba ei si intr-o ora sunt gata, asa ca asta o programez dimineata in jur de ora 10, bebe deja are programul lui de papa la 3 ore
oricum eu am noroc cu mama ca ea sta cu el cat eu bantui, sau merge si sotu cu noi si el sta afara cu bebe la plimbare
eu is cu slingu' dar e aceeasi treaba, il imbrac subtire, depinde unde merg, daca stiu ca merg la mall de ex, ii pun doar body si un hanorac pe care-l dau jos cand ajungem si fara caciula
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Buna dimineata all! Diana, vreau sa-ti trimit pe PM un link la niste poze, se poate? Nu vreau sa testez stomacele fetelor pe aici... Simt ca ma ia cu tremurat....Rares mi-a facut kk cu mucus....si acum ma intreb ce naiba sa fac....sa il astept pe urmatorul, sa sun pediatra...sau iau copilul si sa ma duc la budimex..... |
da aici sa vaza si ochii nostrii, ca doar nu ne mai sperie nimik acum,
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
Krelia, m-am descurcat. Am gasit pozele. Acum le admir. Vreau sa-ti spun ca si Teo a produs azi deja 2 scaune din care al doilea ca o flegma iesita pe partea din dos. Si eu nu ma stresez, dar eu sunt eu.
Spune e acelasi scutec sau sunt mai multe? Ca de semanant seamana doar ca odata-i verde, odata-i galben, odata intre. Cata vreme face kk cam in acealasi ritm cu care esti tu obisnuita sau se mentin sub 3 pe zi si el ii vesel bine merci n-ai de ce sa te ingrijorezi. Ei saliveaza mult acum, vin dintisorii, se pregatesc pentru diversificare si saliva se produce in cantitati mult mai mari decat pana acum. Asta se elimina in scaun ca un mucus.
Oricum daca ai orice dubiu mai bine du-te la un medic sa vada live produsul.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete