Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
Lidia74 spune:
ANDRE deci ti-ai pus pantofii de diva?
Asa par au italiencele? Da care o fi reteta (sau o fi mostenire genetica)?
laviniablaga spune:
Multzam fain de monede!
No..Andre, fain daca porti tocuri...presupun ca sunt si din alea cui! eu inca nu am avut curaj...am incercat doar o pereche de pantofi cu talpa ortopedica....dar o sa ma incurajez treptat treptat...nu as mai iesi din tenesii mei roz bombon...
ralu_seby...deci te`a cam tinut in priza poponitzu mic....pupam pe amandoi!
ralu_seby spune:
Vaaii, Andre ce te invidiez!! Mi-e dooooor sa incep sa-mi port pantofii cu toc! M-am saturat de pantofi sport!!!
Nu stiu cum reusiti voi fetelor..insa eu nu mai am timp pt mine deloc, nici la coafor, cosmetica..nimic!
Seara ma simt franta si abia astept sa dorm...ma apuc dupa dus sa ma demachiez, creia o pauzasc etc mai trec 45 min.
Vreau sa ajung si eu sa ma tund ca mi s-au tocit varfurile, vreau sa-mi cumpar haine (dar sa mai las dulciurile si sa mai dau jos 3-4 kg), vreau in oras, vreau la film!!!
Na, ca mi-am spus oful!
Nu stiu d c nu ma lasa sa scriu: sa ma dau cu crema...
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ionelamaria spune:
Buna dimineata
sau, sa aveti o dimineata / zi buna
sunt iar cu nervii la pamant. La la 12 noaptea trecuta mi s-a trezit printul si pana la 6 am tinut-o mai mult in plansete si scanceli... La 6 si 20 a adormit, la 8 s-a trezit plangand. Plange la san... manaca putin si incepe sa planga. Am ajuns sa cred ca nu mai am lapte de la stres.... DAR NU E ASA... cand se opreste el din papat tipanad eu storc lapte in jet de la sanul pe care il lasa din gura. Il mut la celalalt san si uneori numai cand il simt incepe sa planga.
Am sunat dr si merg iar la ea... incep sa cred ca e de la tratamente... proate il doare stomacelul de la medicamente... poate nu mai are pofta de mancare de la atat dulce ( siropurile alea ma omoara pe mine cu zile)
Acum a reusit sa adoarma... asa am putut si eu sa sun dr.. astept sa se trezeasca si mergem sa ne vada...
OFFF ! numai sa ma plang parca intru la voi...
Pup si eu mamicile cu copii bolnaviori... facem grut pe sustinere ca la alcolicii anonimi????
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Lidia74 spune:
IONELA de asta suntem aici sa ne spunem fiecare oful...Tare ti-o fi greu cu Mihnea bolnavior...Te pupic
laviniablaga spune:
offf... ionela....ce greu cred ca iti e...
rares a facut nodul in locul unde a fost intepat...daca ii fac masaj urla ca il doare...ce ma fac??????????????
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE deci ti-ai pus pantofii de diva? Asa par au italiencele? Da care o fi reteta (sau o fi mostenire genetica)?Lidia |
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Eu sunt in continuare racita,parca ma simt si mai rau....si mama a plecat la Roman,deci suntem singure. Pisicuta mea stranuta si ea intr-o veselie,putini mucisori,dar cam atat...sper sa nu ia si ea raceala.
Azi bag pastarnac pe langa morcov,sa vad cate lingurite papa...ca noi nu papam cu sutele de grame...Nici nu stiu ce sa mai fac in continuare,parca nu mai merge neuronul de loc! Imi planificasem eu urmatorii pasi,am facut si niste schite,dar acum sunt in ceata totala,nici de pe schite nu mai inteleg...Oare ce sa fac in continuare?
Diana,te deranjez cu o intrebare?
Mananca(vorba vine,doar gusta) cereale la 10,o lingurita(mai marisoara) in 30 ml de apa(doar de 2 ori a papat tot)-daca or fi vreo 50 grame....
La 14 piure de morcov(in 30 ml de supica pun o masura de LP,si amestec cu morcovul pasat)-cam aceeasi cantitate ca si cerealele,dar niciodata nu a mancat tot.
Ce fac in continuare????
Continui sa introduc legume,apoi carnea,chiar daca ea abia gusta?Dupa cate zile sa introduc urmatoarea leguma,si ce legume sa mai introduc? Cred ca cartoful se introduce ultimul,nu? Parca fermenteaza si de aceea se introduce mai tarziu...
Fetele care va pricepeti,chiar daca i-am adresat intrebarea Dianei,accept cu placere orice sfat/idee.
Oare ce sau unde gresesc?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise