Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
A_driana spune:
neata,
lili, super faza cu piciul de 5 ani ....eu nu am curaj sa alaptez in ,,public'', mi rusine
aaaa, am uitat sa va zic aseara...am intrebat pediatra daca pot tine copilu la soare si daca trebe sa-l dau cu ceva (eu oricum l-am tinut si pana acuma) a zis ca daca il fac seara dupa baita cu ulei hidratant ii suficient si pot sa-l tin cate 10-15 min, apoi intors la umbra, apoi iar la soare si tot asa...a zis ca n-are nimic daca fac asa, ii chiar f bine...dar nu tinut cu orele la soare (asta mi se pare normal)
A_driana, de David-Andrei
ionelamaria spune:
daaa... minunat.... mi-a mai dat un sirop : Peritol... ca asta e antihistaminic cu efect sedativ 9 si mai are si alcool etilic in el) .... eu nu mai pot sa-i dau atatea!!!!!
Diana, te rog , ajuta-ma... sa-i mai dau si asta? tu ce parere ai???
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
raluci, bine, tu ai vrut-o
iote nah
intre timp, am sunat pediatra, ne-a spus sa stam linistiti, ca diareea se considera de la 4 scaune in sus, de felul asta. Si daca persista, zeama de orez sau hidrasec....
se poate oare ca toata treaba asta sa aiba legatura cu aparitia vreunui dintisor?
scuze de monopol....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
A_driana spune:
krelia, m-am uitat si eu la poze ...prima poza tortul ala care arata delicios si apoi ,,pachetul'' piticului...
Ramonika spune:
am facut si noi ieri vaccinul, suntem bine.
Ruxica are 7,2 kg la 4 luni si vreo 68 cm.
daca o tine tot asa, diversificare la 6 luni abia.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
gata i-am dat lui poponetz 2 linguritze de suc de mar, desi el mai vroia i-am zis nu, si masamarea de colo, maine mamaie mai primesti
iete comportament
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
krelia spune:
of, greu tare....mai ales ca nu m-am mai intalnit cu mucusul asta....si chiar ma intrebam acum ceva timp, cum o fi aratand....nah...ca l-am "intalnit"
Diana, mersi mult. Exact asta mi-a confirmat si pediatra. Ca are legatura si cu dintisorii, si cu mucutii pe care ei ii inghit si care ies pe partea cealalta . Ah, e acelasi scutec, numai ca l-am pozat cu diferite setari ale camerei foto...din dorinta de a iesi cat mai clar
Adriana, da...ce sa zic....mi-am gasit si eu unde sa pun pozele
in concluzie, suntem pe butonul de stand-by.
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
lili_a spune:
Neata dragelor!
Sint oarba de somn si barbatul asta al meu a baut si ultimele fire de . Am pus copilul-clatita la prajit la foc mic ca sa intru sa salut si eu. Cam la fiecare 2 cuvinte scrise ma ridic s-o pun la loc pe spate
coquelicot felicitari pt realizarili micului Capisonel cel rontzaitor de piciorus. Marturisesc ca sint un pic invidioasa, mie tare imi plac bebelusii care stau in carut si-si scot sadic de 1000 de ori ciorapeii ca sa roada la picorus si o tot astept pe fi-mea sa faca si ea asa dar nu prea e gimnasta saraca decit la categoria clatita...
N-are mama crocsi, cind am scris de papucii de cuciuc cu blana aveam in gind niste galosi/gumari cu ceva soseta tepoasa de lina netoarsa in ei. Da' vreau sa-mi iau, ca si eu am fantezie cu happy family wearing crocs in the copuntryside
lumi salul ala e un fel de dreptunghi cu o gaura la mijlocprin care bagi capul? Sper sa nu raciti mai tare si sa papa mai bine printesa frumoasa
ionela imi pare tare rau
ralu_seby las ca fara TV mai stati si tu si sotz de vorba , va mai imprieteniti
raluci foarte tare CD-ul ala, lui rockin' Bubu
K sper sa nu fie vreo problema cu burtica printzesului
andre felicitari pt condurii cu toc
Gata, urla, nu mai pot sa stau
ufff
mami de Mariuca
A_driana spune:
raluci, de aia incepem si noi cu suc de mar (apoi portocala)(asta ca am vazut ce scrie la poza), ca facem kk prea rar ....daca muma-i constipata (mi-a zis pediatra ca are legatura faptul ca eu sunt ultra constipata)
ramonika, pupam ruxica mare
p.s. azi ploua la noi de aia sunt pe aici, si mancarea mi facuta
RamonaCopot spune:
Bna dimineata,
ziceam ca va impartasesc si voua experienta noastra de la Timisoara, dar parca si acum imi vine sa rad/plang cand imi aduc aminte.
Dupa un drum de 5 ore in masina, in care Dominic a dormit vreo 2 ore, dar numai la mine in brate, ajungem si noi la timp la geneticiana. Cum ajungem acolo se pune pruncul meu pe un ras la gagica blonda de ziceai ca e un clown in fata lui. Il ia tipa la pozat din toate unghiurile, in timp ce Dominic o facea la buzunare (da din pacate erau goale si nu a avut ce sterpeli), ma pozeaza si pe mine si pe mama, sta de vb cu copilul si zice ca ei nu i se pare sa fie bolnav. Prezinta intr-adevar doua din semnele acelui sindrom, adica barbia retro...nush cum si ceva la nasuc. De obrajori zice ca sigur erau asa adusi in interior de la dezhidratare si de asta i s=o fi parut la dr aia de la Craiova puiul meu a pasare. Oricum ii facem analiza unde rade in hohote la asistenta de nu stia aia ce sa ii faca, sa ii ia sange sau sa rada cu el . Intre timp dr ma sfatuieste sa merg cu el la un pediatru, ca ii povestesc eu ca nu mai papa nimic decat fortat cu seringa, ii curge din nou ochisorul drept...muci la greu...si eu o intreb daca poate sa ne recomade pe cineva. Si ia femeia telefonul din buzunar, il suna pe un dr prof universitar si ala cica ne asteapta la 5 la el la spital.
Ajungem la spital, copilul dormea, asa ca ma intind la taclale cu dr...descriu eu toata patania noastra de la craiova, cu diversificarea fortata (si despre asta am restanta sa va pove), ca nu mananca copilul nimic, ca urla in continuu..in fine il asculta la plamani si inimia, zice ca nu are copilul nimic la plamani, daor un usor rosu in gat, dupa ce il cauta si in gurita. Ajungem amandoi la concluzia ca tot refluxul ala ce l-am banuit eu de mult si 2 dr mi l-au infirmat, o fi de vina...si ne da probiotice si tratament antireflux, Nexium(juma de pliculet pe zi, ca , cica ar fi pt copii peste 1 an, dar el cu asta a avut rezultate bune la sugari) si ne mai zice sa facem o urocultura si coprocultura, caci nu crede ca soricelul ar fi avut numai rotavirus din ce ii povestesc eu si ce vede el din analizele la sange si faptul ca inca avem scaun modificat la culoare si mirositor. Il bauie de un Ecoli...dar sa vada rezultatele la analiza. Apoi il ia la puricat, putulica, picioruse... Ma intreaba daca a fost copiluol la un examen neurologic mai amanuntit si m-a sfatuit sa ma duc cat mai curand. Apoi imi ziced de picioruse ca unul e intors in interior si celalalte in exterior si ca s-ar putea sa fie nevoie de ghetute ortopedice . Si ca putulica trebuie "aranjata" de un chirurg ca abia se mai vede gaurica pe unde face susu. Desteapta de mine intreb si eu "da un chirurg de ortopedie infantila, unde gasim in TM, da unu bunu!?" scoate si asta telefonul si suna, ii zice cazul si ne trimite la alta clinica la vestitul ortoped ca era de garda. Ajungem la ala, si "dupa lupte seculare care au durat mai bine de "... 2 ore facut antecamera la camera de garda ajungem sa intram si noi cu copilul la vestitul Popoiu. Nici nu se uita ca lumea la copil, ca asta si incepe sa ranjeasca la el, da chiote acolo...ca asistenta imi si zice "Doamna, la urgente vin copii bolnavi" (la asta nu apucasem sa ii bag nika in buzunar). Se uita dr ffff superficila la el la picior si zice ca nu are nimic. "Lasa Doamna ca o sa isi revina, stai linistita. Du-te acasa, sa ai sarbatori fericite, nu te mai stresa atata ca nu are copilul nimic la picioare. Si putulica daca nu se umfla cand face susu, nu are nimica. " intre timp Dominic, nebagat in seama, trage o tura de tusit, la care ortopedul expert zice "aoleu...da la plamani e distrus copilul asta, auzi cum tuseste. E racit cobza!"
Eu disperata aveam de gand sa mai vizitez un pediatru de rezerva, o ruda de a noastra, dar intre pelerinajele noastre de la un dr la altul ma sfatuiam cu ea in telefon si am ajuns la concluzia ca e vremea sa ne caram acasa la noi, ca am facut rahatul praf si in timisoara. 4 medici, 4 pareri diferite...oboseala si nervi la greu, copilul nemancat de la 9 dimineata si era ceasul deja 8 seara asa ca ne ducem la masina si ne caram acasa.
Nu stiu nici acum ce are copilul meu de nu mananca, nu vrea sa bea nici apa, nici ceai, nici lapte...dar pana dupa paste sper sa iau o pauza de la medici ca nu mai pot. Am de gand sa ne iubim zilele astea si asa in joaca poate ne mai revenim si noi putin, ca eu cred ca stresul asta se transmite de la unul la altul si ne invartim in cerc vicios.
Nu stiu cat de coerenta am fost, dar de corectat mi-e tare greu...
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi