Pufuleti de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am ramas cu am2 copilasii pana dupa Paste. eu sa fiu sanatoasa ca azi sotul mai trebuie sa se duca si la o pterecere la firma si o sa vina f f tarziu. sa ma vezi deseara . sunt optimista totusi, cred ca m-am si obisnuit .

nu am timp sa raspund din urma dar daca imi fac revin

o zi superba sa aveti

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, ce frumusel e Yannis!.
Sa-ti fie de bine noua culoare si sa te distrezi bine in vacanta!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Am uitat sa mai spun ca de la diaree se face aproape intotdeauna eritem fesier.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am ramas cu am2 copilasii pana dupa Paste. eu sa fiu sanatoasa ca azi sotul mai trebuie sa se duca si la o pterecere la firma si o sa vina f f tarziu. sa ma vezi deseara . sunt optimista totusi, cred ca m-am si obisnuit .

o zi superba sa aveti

o sa vezi ca se poate......multi de incurajare

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Ratusca, bafta si azi! Eu zic ca merita sa mai incerci... Cat despre alaptat, eu ieri am alaptat intr-un parculet d-asta de cartier, plin cu mosi care jucau sah.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Neata!

Odihnita, m-a menajat Tudor, doua nopti la rand dupa batalia de acum 3 zile.. ce repede uitam, si ce bine e!

Cris.Dogarel, esti in forma azi, nu gluma!

Alexutza, sa iti creasca mare flacaul,sa nu te sperii cand primele lui cuvinte vor fi "hard rock cafe"

Decenuela, ieri am facut minunatie de vita la wok cu ardei si ceapa, cu ardei iute si soya... si orez cu ou, am mancat cu betisoarele chinezesti, a iesit o nebunie de papa, azi merg sa imi cumpar carte de bucate chinezesti, poate invat un intreg meniu.

Despre alocatie, am fost ieri la primarie, si pe langa actele de identitate bb si je, si negatie, mi-au cerut livretul de familie.
Cum nu sunt married but with child se va face O ANCHETA SOCIALA... in termen de 30 de zile, prin care vor sa vada ca e copilul la mine... o formalitate mai mult. Dupa alte 10 zile de la ancheta asta care mi-a precizat clar dna de acolo, NU SE STIE cand va avea loc, poate maine poate peste 30 de zile........, se va elibera o adev cu care sa merg nush pe unde sa imi scot Livret de Familie, io cu piciul suntem familia, si apoi sa imi mai vizez o data negatia, deci inca un drum la sect 1, apoi abia depun dosarul pentru toate cele, in afara de indemnizatie, caci din cauza ca expira cele 60 de zile pana se intampla toate cele de mai sus, voi putea depune dosarul mai inainte.

Si ce te faci, ca am avut alt loc de munca pana in martie 2009, care firma am auzit ca s-a inchis de tot... si nu mai dau de nimeni pe acolo sa imi faca adeverinta. La aceasta problema doamna de la indemnizatii, si ea f draguta dar cam dependenta de telefon (3 convorbiri in 20 min... si luuuuungi) nu a avut raspuns ca nu prevede legea... deci sunt in pom. mi-a zis sa aduc cartea de munca, dar ca NU VA AVEA CINE sa imi calculeze netul...super tare!!

trimit sa nu pierd

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

BUNA DIMINEATA!!!multumim de cafea hmmmm tare bunamami e fresh tati a fost de garda si azi ma pun la curatenieeeo zi buna sa avem!
alexutzza de a crescut yannis..doamne ca mai ieri erau in fase la maternitate si acum deja ganguresc zambesc

poze

spor la treaba sa ai!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Acum, c-a deschis Cris.dogarel subiectul cu limita suportabilitatii va aduc vesti de la cabinetul unde merg eu. Sunt 8 copii nascuti in 2010 la medicul meu de familie, din care doar doi mai sunt hraniti exclusiv cu LM. Statisticile spun ca doar 5% din mame nu au suficient lapte... cum ramane cu restul?

_

Cresc

Foarte tare, si chiar ma intrebam cum e cu statisticile, pentru ca unde ma invart aud de COMPLETARE sau de renuntare la alaptat.

Insa ieri in parc am avut marea placere sa intru in vorba cu o tipa care avea o fetita de 1 an jumate foarte isteatza, vorbea bine si stia toate partile corpului, toate animalele cu sunetele lor.. etc m-a impresionat. Intamplarea face ca eu sa alaptez si fetita sa ceara tzitzi, iar mama sa aiba!!! Vine aia mica si zice, "bebe papa tzitzi" si o intreb pe maica-sa, "ii mai dati san?" si imi zice "bineinteles, pana la 6 luni i-am dat exclusiv san, si cat mai am o sa ii dau".

Intamplari ca aceasta imi dau putere si incredere ca fac ceea ce trebuie, si ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajuta sa ii dau san lui Tudor, la cat e el de fomist.

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

o zi superba sa aveti

Lasa ca nu mai e mult (pana la Pasti).
Sa ai o zi usoara!

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, si noi avem scaune care se aud ca diareea, absorbite in papmeprs total. unele. sunt uneori, nu miros, nu-s muuulte....nu m-am gandit ca e ceva.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze

povestea noastra

Poate nici eu nu m-as fi agitat (ca n-a facut febra, nu buzele uscate, nimic...) dar in week-end merg acasa si iti dai seama ca daca n-am asul pregatit ajung sa fac cine stie ce prostii... Ca atotstiutori d-astia cu ntzzz, ntzzz... gramezi, gramezi.

_

Cresc

Mergi la inceput