Pufuleti de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
xela_07 spune:
cataluza - min pe luna este de 500gr in primele 3 luni. la cat te-ai chinuit tu nu stiu daca merita sa renunti pentru ce abereaza un dr.
cu wrapul, poti sa vezi de ex www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q" target="_blank">aici cum sa-l bagi.
cris.d - al meu sta in wrap doar dupa ce suge si e obosit, adica il ajuta sa adoarma
ratusca - daca iti dorestiu intradevar eu zic sa nu renunti. pari o persoana f ambitioasa. vei vedea ca o sa fie poate una din cele mai mari realizari. productia se va stabiliza in 2-3 zile,deci in intervalul asta ar trebui sa renuntati de tot la bibe. dar de tot, nu are rost sa-l mai sucesti ca poate o sa treci tu printr-o pasa proasta. candva trebuie sa alegi ori LP ori LM. amundoua nu se poate la nesfarsit. mult succes sa reusesti, sunt sigura ca poti
mai mult gandestete ca bebe nu refuza sanul (mare noroc!!), deci el micutul stie ce vrea si ce-i trebuie.
va trebui sa renunti si la pompa, nu are rost ..
BAFTA MAXIMA sa iei decizia cea mai buna pentru pici si pentru tine!!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
Foarte tare, si chiar ma intrebam cum e cu statisticile, pentru ca unde ma invart aud de COMPLETARE sau de renuntare la alaptat. VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
Eu zic ca tot atotstiutorii cu ntzz, ntzz sunt de vina pentru alterarea statisticii la noi in tara, pentru foarte multe mame. Vorbeam cu o fosta colega care are pe scara o familie cu doi copii, mama n-a lucrat niciodata si tatal se straduieste si el sa faca fata si zicea ca alapteaza pentru ca n-ar avea bani de lapte praf (are copilul mai mare ca al meu cu vreo doua saptamani) si ca se bucura ca trebuie sa inceapa diversificarea vara cand sunt fructele si legumele mai ieftine, ca la preturile de asta-iarna/acum ii dadea doar mar cu biscuiti.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
cristies - bine ca e OK gargaritzul dupa vizita la dr
eu nu ma bag la titulatura de "mama loca" azi, deci care mai doreste care mai pofteste ... e disponibil
xela_07 spune:
si apropo de subiectul zilei mai adaug si eu ca este f important ca mama sa fie echilibrata psihic. adica daca pentru ea alpatatul este si devine o presiune pe care nu poate sa o duca cel mai sanatos pentru ea si copilul ei este sa se ajunga la LP. copilul va fi mai ok cu LP si o mama relaxata si impacata cu ea decat cu LM si o mama stresata si frustrata. parerea mea
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
Foarte tare, si chiar ma intrebam cum e cu statisticile, pentru ca unde ma invart aud de COMPLETARE sau de renuntare la alaptat. Insa ieri in parc am avut marea placere sa intru in vorba cu o tipa care avea o fetita de 1 an jumate foarte isteatza, vorbea bine si stia toate partile corpului, toate animalele cu sunetele lor.. etc m-a impresionat. Intamplarea face ca eu sa alaptez si fetita sa ceara tzitzi, iar mama sa aiba!!! Vine aia mica si zice, "bebe papa tzitzi" si o intreb pe maica-sa, "ii mai dati san?" si imi zice "bineinteles, pana la 6 luni i-am dat exclusiv san, si cat mai am o sa ii dau". Intamplari ca aceasta imi dau putere si incredere ca fac ceea ce trebuie, si ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajuta sa ii dau san lui Tudor, la cat e el de fomist. VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
super!!!!!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
MAMIDEPUIUTI, si eu cu ana la fel: a fost slabutza mereu, la limita de jos a graficelor, mi-a dat pediatra diversificare de la 3 luni juma (eu am dat de la 5..). pana cand acum 2 ani dupa o saptamana la bunici cu papa tot, sa te faci mare, placinte, gogosi, etc... a venit pufoasa tare. de atunci e asa, pufoasa, un pic burticoasa (mosteneste p ma-sa..). face miscare destula, zic eu...chiar un pic de fitness, etc organizat cu antrenor de copii....insa nik
am hotarat si eu sa ii tin un regim, la cantitate si chestii grase/fainoase. tu cum procedezi cu Radu?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze
povestea noastra
myky791 spune:
buna tuturor! am cap asta de recuperat si gata, desicred ca o sa raman in urma. sapt asta sunetm cu pregatirilre ptr botez si nu o s amai ak timp de forumit. cumapraturi, geamuri de sters, perdele de spalat...
am spus ca sa imi mortivez anticipat absenta
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 si apropo de subiectul zilei mai adaug si eu ca este f important ca mama sa fie echilibrata psihic. adica daca pentru ea alpatatul este si devine o presiune pe care nu poate sa o duca cel mai sanatos pentru ea si copilul ei este sa se ajunga la LP. copilul va fi mai ok cu LP si o mama relaxata si impacata cu ea decat cu LM si o mama stresata si frustrata. parerea mea Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
asta am vrut sa zic, parol! da' a iesit carnatzul ala incoerent de mai sus..... asa ca te banuiesc de "echilibru stabil" si "neuron in perfecta stare", ceea ce inseamna ca o sa fie totul ok azi...si nu KO
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
Andrelina, ce ai de tras cu brocratia...of!Eu l-as informa p tati de aceste amanunte chiar inflorite p alocuri, ca sa nu creada ca ai vreun corn al abundentzei ascuns p undeva... Bine ca il ai p Tudor si el p tine, echilibrata si curajoasa
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza am pus si noi poze noi (din hard rock de sambata) http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=156 LARISEL mi se pare si normal ca nu mai ai timp de niciunele, treb sa tii casa luna si ferita de praf si sa o si cureti cu grija nu e simplu puff puff ai pulverizat una alta s-a sters totu din prima si gata Ratusca - nu stiu ce sa zic, si io aveam zile in care ma ambitionam asa si ma extenuam si pe mine chinuiam si copilul...si rezultatul nu era promitator Ma bag la nani puuup! de Yannis |
Uaiiii, ce dolofanic e Yiannis, imi vine sa-l mananc!
Are si gusita, ce mai, baiat mare! Si de al nostru rade sotul ca a facut gusa, ii zice numai "double chin" sau "triple chin", dupa caz
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)