"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Am mai citit...concluzie: las` ca vine vara si mergem desculti prin iarbamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

da, da, da sa vina vara....dar deocamdata la noi vine ploaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

georgiana ; hai sa-ti zic si eu cate ceva... dar asa pentru orgoliul tau de femeie; eu cand am fost plecata 3 zile de acasa (si doar cateva ore) m-am simtit ca naiba; dar stii ceva.... cand mi-am dat seama ca fac ceva pentru mine, si ca mai si iese bine am fost al naibi de mandra de mine. si tu la fel trebuie sa te simti; mai mult decat mandra de tine; eu am sesizat in mesajul tau faptul ca te simti oarecum implinita de ceea ce realizezi, iar pentru moralul tau asta este un plus; bris este in perfecta siguranta cu tati, las-o sa se iubeasca cu el, si nu-ti face probleme ca te "uita".... fa-ti probleme ca la intoarcerea acasa o sa stea lipita de tine ca superglu-ul si o sa te vaiti pe aici de spinare
deci capul sus, fii mandra ca esti o mamica superba si perfecta, care se simte implinita profesional, si recunoaste ca esti buna in munca ta, si ca-ti doresti ca vris sa cunoasca si latura asta a ta, si sa-ti urmeze ambitiile de femeie; esti un exemplu perfect pentru ea, si toate starile astea or sa treaca intr-o luna, si apoi cine se rasfata din banii tai?????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

eu daca vreau sa adaug in lista mea de prieteni pe voi.. nu se intampla nik...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
eu daca vreau sa adaug in lista mea de prieteni pe voi.. nu se intampla nik...
peersoana pe care doresti s-o adaugi va primi un pm cu cererea ta si va da accept. apoi se intampla ceva. asa am inteles eu...Cauta la mesaje private.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

doarme mutzu meu de aproape 3 ore; el nu doarme 3 ore nicioadata, nici macar in 2 reprize, d'apoi in una; e adevarat ca azinoapte a facut scandal din ora-n ora si am ajuns la dormit cu titi in gura.... dar chiar asa??? cred ca stie ca avem treaba dupa-amiaza si se pregateste sa fie cumintel si energic; dar si cand s-o trezi..... oare reusesc sa-l conving sa aiba rabdare pana-i blenduiesc legumele??????? ca eu le-am incalzit la 1, cand asteptam sa faca ochi....... si tot astept; ma duc in usa, ma uit la el... rupe patu' nene;
intre timp tati a terminat treaba cu masinuta, a semnat contractul si a "scapat de bani", acuma o asteptam cu nerabdare (pe masinuta adica); cica vine in mai... nu mai am rabdare; azi am comandat si scaunelul de masina, sa le stiu pe toate facute;
si maine PARTYYYYYYYYYYYYYY!!!!! dimineata la 8 luam tortuletul, sa fie acasa la 9.20 sa suflam in lumanarica (am si eu o dambla, ca la 9.20 e ziua sufletelului meu). si evident ca mai suflam odata seara, cand vin bunicii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

da, da stiu numai ca, at cand apas semnul +cu doi omuleti stiam ca treb sa apara o fereastra si sa zica ceva de genul va fi adaugat in lista ta de prieteni .....etc etc.ei nu apare alta fereastra si PM am gasit cerere cativ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

doarme mutzu meu de aproape 3 ore; el nu doarme 3 ore nicioadata, nici macar in 2 reprize, d'apoi in una

o fi de la vreme.. Drg doarme de la ora 12 si inca nu da semne de trezire

dragastoasa de drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
doarme mutzu meu de aproape 3 ore; el nu doarme 3 ore nicioadata, nici macar in 2 reprize, d'apoi in una; e adevarat ca azinoapte a facut scandal din ora-n ora si am ajuns la dormit cu titi in gura.... dar chiar asa??? cred ca stie ca avem treaba dupa-amiaza si se pregateste sa fie cumintel si energic; dar si cand s-o trezi..... oare reusesc sa-l conving sa aiba rabdare pana-i blenduiesc legumele??????? ca eu le-am incalzit la 1, cand asteptam sa faca ochi....... si tot astept; ma duc in usa, ma uit la el... rupe patu' nene; intre timp tati a terminat treaba cu masinuta, a semnat contractul si a "scapat de bani", acuma o asteptam cu nerabdare (pe masinuta adica); cica vine in mai... nu mai am rabdare; azi am comandat si scaunelul de masina, sa le stiu pe toate facute; si maine PARTYYYYYYYYYYYYYY!!!!! dimineata la 8 luam tortuletul, sa fie acasa la 9.20 sa suflam in lumanarica (am si eu o dambla, ca la 9.20 e ziua sufletelului meu). si evident ca mai suflam odata seara, cand vin buniciidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 11 lunicum am venit pe lume
Mama mea are chestia asta si tine foarte mult la ea...m-a sunat de ziua lui Piti exact la 16:40 si asa a facut in fiecare luna din ultimul an. e tare emotionantSa stapaniti sanatosi masinuta si sa va fereasca Dumnezeu de evenimente neplacutemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

A mea n-are stare...ca de obicei. acum am ajutat-o si eu cu un pahar de Cola se pregateste de vacanta, ma ajuta sa fac bagajele. eu pun in valiza, ea scoatemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput