"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

cativ depinde cat e de tare talpa, de la mijloc spre calcai e bine sa fie mare tare dar nu rigida, nush cum sa zic, talpa treb sa fie flexibila in zona unde incep degetele la osul de la degetul mare greu de explicat.

Mergi la inceput

arunca un ochi pe ultimul pliant de la deichmann adica http://www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/company_prospekte.php pliantul 2, pe pag 2 da niste explicatii...poate te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Georgiana, si

Te inteleg perfect. Si cred ca toate te intelegem. Vorbesc in numele meu pentru ca si eu am deschis aceeasi discutie mai devreme cand aveam intentia de a ma intoarce la serviciu. Si inca o data spun as face-o pentru bani. De aceea spun ca te inteleg din suflet. De aici toate framantarile mele si frustarile si depresia si...sii...Caci deh, banii parca au intrat in pamant, nu le mai prind samanta si uite de aici toate discutiile. Caci tot ma intrebati zilele trecute de unde supararea pe mine. Of, daca as avea o putere as desfiinta banii de pe pamant, poate asa voi avea si eu liniste in casa. Banii nu aduc fericirea dar rau e Doamne fara ei.
Inca ma tot gandesc daca sa ma intorc la serviciu si iar ma razgandesc cand il vad pe Rares cum se cuibareste in bratele mele cand adoarme la pranz, si cate si mai cate faze din astea care iti induioseaza sufletul. Atunci imi vine sa o iau razna ca din cauza banilor trebuie sa renunt la toate astea Si daca m-as intoarce cu cine il las pe Rares, sa zicem cu mama caci ar fi singura in care am incredere. Dar si ea am are cate ceva de lucru si atunci cu cine ar sta Rares
Atunci vin si spun Gia bucura-te ca ai un sotz grijuliu, dedicat, intelegator, ce mai ...cu toate calitatile.
Tu esti o mama curajoasa. Eu nu am avut puterea sa ma intorc la serviciu si sa ma detasez si sa fiu eu.
Of...asa sunt de necajita. Inchei aici sa nu ma apuca oful cel mare ca nu ma mai opresc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

eu am o alta dilema ...ce sa ii dau de papa dimi ca s-o fi saturat de vesnicele fructe cu branza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Vad ca tot vorbiti despre "vorbitul" copiilor.

Acum, el nu mai merge, ca e tarshalos si ii e frica dar...mi-e rusine sa ies cu el pe strada ca se ia de lume. Arata cu degetul spre oameni si incepe si bodogane. Cred ca o sa imi cumpar dopuri de urechi.
Dar e simpatic

Mai patim si noi asa...merg pe strada, intalneste oameni si incepe sa arate cu degetul, sa-i strige, sa chiuie...unii zambesc si o baga in seama,altii se uita ciudat la mineparca n-ar fi avut niciodata copii miiiiici

mami de Silvia Ioana

A DAA??? sa vedeti cum face al meu la cate o tanti care se gandeste sa-l "gudure nitelus"... imediat ranjeste si incepe... "baba baba baba"... sa mor, se uita alea crucis la mine de zici ca eu l-am invatat; ce sa le explici ca n-are legatura cu varsta lor (culmea e ca babebele se iau de noi....de', daca suntem irezistibili), ca asa zice el cand are chef de comunicare... ; mai rau e ca al meu sot se tavaleste de ras cand le vede fetzele... si atunci chiar cred alea ca-l invatam noi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

cativ depinde cat e de tare talpa, de la mijloc spre calcai e bine sa fie mare tare dar nu rigida, nush cum sa zic, talpa treb sa fie flexibila in zona unde incep degetele la osul de la degetul mare greu de explicat.

pe mine una mai bagat in ceatza. Deci cum ar trebui sa fie?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu am fost cu Andrei la Tg Mures la un ortoped pediatric bun, pentru ca pasea spre interior si mi-a recomandat ca incaltamintea sa fie (acum la formarea mersului)asa:piele interior,exterior;talpa mai dura, dar flexibila; pe glezna; cu talonet.Mi-a recomandat firme germane de incaltaminte, fiindca , spunea ea,tin cont de anatomia specifica unui picior in formare. Am gasit niste ghetute care indeplineau cerintele la Otter( si n-au costat mult deloc- 69 Ron; e drept ca erau si ceva reduceri).

Ana&Andrei
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

pe mine una mai bagat in ceatza. Deci cum ar trebui sa fie?

Poze Raru
Poze noi

eram sigura nu stiu cum sa zic

Mergi la inceput

Gige...ce ai slabit. Arati Tu chiar nu stii cum arata o Uita-te in pozele cu mine.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu am fost cu Andrei la Tg Mures la un ortoped pediatric bun, pentru ca pasea spre interior si mi-a recomandat ca incaltamintea sa fie (acum la formarea mersului)asa:piele interior,exterior;talpa mai dura, dar flexibila; pe glezna; cu talonet.Mi-a recomandat firme germane de incaltaminte, fiindca , spunea ea,tin cont de anatomia specifica unui picior in formare. Am gasit niste ghetute care indeplineau cerintele la Otter( si n-au costat mult deloc- 69 Ron; e drept ca erau si ceva reduceri).

Ana&Andrei
poze

Sa zicem ca am priceput. Oricum de cumparat nu ii mai cumpar curand mai nimic. Nu stiu daca v-am spun ca o prietena de a mamei are nepotul de 2 ani. Si a intrebat-o pe mama daca vrea hainutze de la nepotul ei. Eu am fost incantata, am zis ca sunt cateva hainutze cum am mai primit. Cand a venit mama am zis ca a luat si copilul...a venit cu 3 sacose mari din alea de car4, imense, umplute la maximu cu haine. i-a dat atatea hainutze ce nu va putea purta intr-o vara. Si i-a dat si vreo 5 perechi de incaltari nepurtate de copil.
Am atata bucurie cand ii vad sifonierul doldora de haine
Dar are grija "plugarul" meu cand se intoarce de camp sa fie muradr din cap pana in picioare. (a se citi cand vine Rares din parc). Ca ii place sa se joace in pietris, se crede pe covor in sufragerie

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput