Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

super, Nerantula!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Ada ma bucur ca esti mai bine...asta e problema si la mine cu bilutzele..cafeaua care e tare buuuuna

Nerantula ma bucur ca ati avut o noapte linistita si bravoo ptr pipi de la olitza

Claudinnaam vazut tarziu mesajul tau,oricum habar n-am ce poate fi..multumesc oricum

Noi am fost singuri asta noapte...da deja ne-am obisnuit

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

Babytza, n-a fost mare branza munca aia cu lista.Dar e drept ca sexoase asa arata mai bine.

Referitor la alimentatie:eu nu suport legumele (excluzand cartoful, castravetele si altele din ciorba pe care le suport sa dea gust dar nu sa le mananc).Lui David totusi ii place aproape tot ce a incercat pana acum (mai putin rosia). Mananca cu placere morcovi, pastarnac in supa (bucati, nu pasat), ii place mancarica de spanac,sufleul de dovlecei si a mancat inclusiv ciorba de loboda si i-a placut....Deci din fericire la capitolul asta nu e ca mine.
Ciocolata nu a incercat niciodata. Foarte rar a mancat dulciuri de la cofetarie (de ex de 1 an jumatate i-am luat tort diplomat si de ala a mancat). Incerc sa ii fac eu acasa dulce si deocamdata l-am 'satisfacut' asa.Ieri de ex am facut cheese cake.Si e mare fan placinta cu mere cu foaie de gris.

Cand o sa fie mai mare imi propun sa adopt o idee care mi-a placut (nu mai stiu unde am citit-o).Cu o mamica si fiul ei care aveau o zi 'speciala' pe saptamana/la doua saptamani cand mergeau la McDonald's (nu stiu sigur daca Muuh ne-a zis de ideea respectiva)....Mi se pare ca asa asteapta cu mai mult entuziasm acea 'zi' si poate nu mai e asa tentat sa ceara mereu pentru ca stie ca i se da si lui, dar cu 'program'.Poate asa isi formeaza obiceiuri alimentare mai sanatoase..si implicit noi pentru ca nici noi nu mai facem prajeli acasa.

Cristina(baby_boy), David adoarme inca la san seara.In timpul zilei cand sta cu buni adoarme fara probleme singurel. Uneori i se citeste, alteori doar sta buni langa el si adoarme fara comentarii.Deci nu cred ca o sa fie mari probleme in privinta asta cand o sa se intarce.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

wow, Nerantula! tot asa sa fie si in continuare! pupam Gruia frumos!

July, cum adik sa scrii putin si prost??? Felicitari pt bb2, sa ai nastere usoara!

piolica, ce tare e Elsa, mnam, mnam .. Sofia zice mniam-mniam :))

Lumi, pupam hunii si tinem pumni cu cresa! la ce cresa mergeti? (scuze dc mi-ai mai spus si am uitat)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, ai visat, nu?

Am bagat trei gravidutze sexi in lista. Nu e greu, doar tre sa te benoclezi bine de tot pe unde sunt, ca arata ca naiba scriptul ala... (e vreun emoticon cu ochelari maaari, maaaari de tot?)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Nerantula, ai visat, nu?

NUUUUUUU

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Oana, Teo are sambata la McD... Nu prea imi place... ca tot citesc tot felul de chestii rele despre fast-foods... dar lui ii place si asteapta cu nerabdare. Serveste de obicei cascaval pane, suc fresh, uneori nuggets si foarte rar ham plain (adica fara dressing, doar painea si carnea).
Dar sa stii ca asta nu ne scuteste de scene si scenenete de cate ori vede undeva sigla McD, si am patit-o cu el intr-o miercuri, cand era ziua noastra de iesit amandoi, ca s-a protapit in usa la romana si a inceput sa planga si sa se tavaleasca, ca ii e foame de moare, ii e foarte foame... eu eram sigura ca nu are cum, abia mancase acasa, i-am zis hai intai la diverta, apoi la mc daca vrei... el nu si nu, lacrimi pe fata si se tinea cu o mana bine de gard, deja se uita lumea urat adica ii e foame copilului si plange, si mama nu vrea sa ii dea, daca il luam de acolo nu puteam decat sa-l smucesc, ca se tinea bine de tot, deci arata deja a smucit/tarat copil care plange de foame in usa la restaurant... ma rog. Pana la urma am zis hai fie, sa intram.
Ce vrei sa mananci? Cascaval pane... si suc.
I-am luat, l-am asezat la masa... a mancat fix doua muscaturi dintr-o bucatica (sunt 4 mici de tot la portie) si 2 guri de suc si gata.
MErrgem la diverta???
Deci era vorba de pofta, nicidecum de foame, dar n-a vrut sa inteleaga, ca doar i-am explicat.
Mai bine sceneta, nu?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Si acuma ca v-am incitat, sa va zic cum (nu) mananca sotul meu?

Pai, in primul rand nu mananca mancare gatita. Friptura cu cartofi prajiti. SI castraveti sau bureti, n-a comandat niciodata altceva la un restaurant care nu e pizzerie.
In rest, mai mananca pizza, fornetti, mcD, KFC ceva picant rau de sta pe buda doo zile...
Daca fac ciorba in casa, nu gusta, ca cica el nu are rabdare sa tina o lingura in mana. La fel despre mazare.
Daca fac o mancare, de regula nu mananca, iar daca cumva mananca, mananca TOATA, din cratita direct. Nu sta niciodata jos cand mananca acasa, de aceea nici nu-l intereseaza sa ne luam si noi o masa calumea si niste scaune.
Intreaba "tu mai mananci din chestia aia?" sau "ai mancat" si daca raspunsul nu e pe placul lui, nu se atinge de mancare. Pe placul lui inseamna sa-i zic ca nu am nici cel mai mic gand cu mancarea aia, ca sa o poata manca el toata, direct din frigider... daca s-ar putea cu mana, daca nu, se sacrifica si el cu o furculita.
Niciodata nu zice "a fost bun, sa mai faci din asta" deci mi-am format parerea geniala despre mine ca sunt un rateu in bucatarie... inutil sa mai incerc, nu?!

Niciodata de 20 de ani de cand ne cunoastem nu am mancat impreuna la o masa, decat ori la restaurant, ori pizza comandata, dar nici aia intotdeauna, de obicei pe rand, pe unde apucam...
Ultimate excuse este "mananca tu, cat stau eu cu copiii... apoi ma duc sa mananc si eu"
MAi nou nici la restaurant nu putem manca impreuna, pentru ca suntem de regula cu copiii dupa noi, si zice "ies eu cat mananci tu, apoi iesi tu cat mananc eu". Cosmarul vietii mele s-a transferat si la restaurant acum

IAr chestia cu mancatul o oala intreaga odata, fara farfurie, ma scoate din minti. Nu pot nici de sarbatori sa pregatesc mai multe feluri, invariabil se va intepeni la primul dintre ele, pe care il va termina, apoi va zice gata, sunt plin, nu mai pot.
Si am vazut chestia asta la maica-sa in casa, face de ex varza calita, si nu pune pe masa farfurii cu varza in ele si paine sau mamaliga, pune cratita direct. N-am mai vazut asa ceva... m-am mirat, n-am inteles nimic... dar uite efectele ca le traiesc eu.
Tanjesc dupa o masa la care stau oameni si mananca din farfurii ceva...

Nu va manca sotul meu spanac, broccoli, conopida, fasole verde, mazare.
Eventual daca e in toane bune ar manca varza calita, sarmale, carnati, cartofi prajiti, fasole iahnie. Poate paste.
Peste marinat. Salata (v-am zis ca fac tot felul de salate care mai de care...) doar daca poate s-o manance toata direct din vasul ala imens de tabla (seamana putin cu castronul cainelui).
Pfff... am cam dat tot din casa.

Editez sa mai adaug doar ca mananca doar o singura data pe zi. Evident, de Paste sau de Craciun, nu rezista pana la ora la care mananca toata lumea, deci ori facem masa de Craciun pe la 6, cand toata lumea inca tine post sau de Revelion ce sa mai zic... ... ori se indoapa cu ceva cand ii e foame, si la masa cu pricina nu se mai poate atinge de nimic. (deci iar nu sta la masa, se invarte de colo colo, serveste, si ma invita pe mine la indopat!!!)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, speram sa se rezolve daca mergea doar o zi pe saptamana si stia clar ca o sa mearga.Solutia probabil e sa nu il duc eu la Mc cu buna stiinta..dar presupunand ca o sa aiba un prieten care isi face ziua la Mc atunci nu o sa mai pot spune nu...hm...
Probabil solutia cea mai buna in acest moment e sa il tin cat pot eu de mult departe de fast-food, prajeli, dulciuri din comert,mezeluri...deja vad ca incepe sa se uite lung la sticla aia de Pepsi pe care o mai luam la sfarsit de saptamana...deci o sa taiem curand si Pepsi-ul de pe lista....

Am si eu o curiozitate legat de TL.....ei mancau toti laolalta din cratita?Adica 2-3-4 oameni sau cati erau la gramada?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

greu gaia, greu!
fericiti si sanatosi sa fiti! :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput