Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada tare aiurea tre sa fie...ce ma ingrijoreaza pe mine e ca si Andy incepe sa preia din obiceiurile lu'Tac-su.La noi se mananca la masa,in ultimul rand tot pe rand si tot din cauza de copil,da'chestia cea mai enervanta e faptul ca nu zice never ever cum a fost mancarea....singurul lucru care m-a intrebat daca-l mai fac a fost Tiramisu..ala il mananca direct de pe platou cu lingura si daca s-ar putea tot .
Aaaa si inca o chestie care ma scoate din sarite si pe care vad ca o face si Andy in ultimul timp:se ridica de la masa si nu exisita acel :multumesc ptr.masa!..

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Daria azi noapte a vomat de cateva ori si a continuat cu diareea, acuma e fff molesita, ar vrea numai sa doarma. Il astept pe sot sa vina sa ne duca la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom imi pare tare rau mama lui de virus.De unde l-ati acaparat???Sper sa va intoarceti acasa si sa aveti vesti bune.Tinem pumnii sa fie bine Dariuta.
Ah si vroiam sa iti spun ca si fetita nasilor mei a fost asa pana acum 3 zile, 3 sapt a tinut-o tot asa voma si diaree i-a trecut intr-un final dar tare greu a fost a slabit aproape 2 kg.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi
Trezirea la 7, 15 Parca mai vine de acasa asa

Ada aoleu

July haide mami , cum sa spui asa ceva ? Auzi la ea, putin si prost puuup

Nocom offf, mami, ma gandesc la voi, sa fie copilasii bine Sa ne spui daca putem ajuta cu ceva

Nerantula super !!!!!!! Tot asa mamico !!! Bravo Gruia !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Daria azi noapte a vomat de cateva ori si a continuat cu diareea, acuma e fff molesita, ar vrea numai sa doarma. Il astept pe sot sa vina sa ne duca la spital

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

of of..asta e o enterocolita virala ...sanatate multa

ti-am dat PM

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza..am avut o noapte suuuper fara treziridecat ptr. tzitzi care bineinteles am pierdut-o prin pat ...in rest toate bune

mai ada pe bune ca stiu ca nu este de ras,(in legatura cu sotu si felul lui de a manca) dar felul cum povestesti, te face sa mori ....iar faza cu McD...te cred in ce hal se uitau oamenii pe tine..ca ti copilul nemancat

nerantula suuuuuppperrrr ...ma bucur tare...tineti-o tot asa

nocom oooffff....tare, taaaare greu..tin pumnii sa fie bine la spital....tine-ne la curent

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Hai ca gafai in ultimul hal....am trimis si eu putin copilul afara cu bunicu' si eu in loc sa-mi fac treaba pe care o am, statui cu voi la taclale si cand ma uit pe geam ploua de mama focului...am intrat in panica aoleu copilul, dai si suna si imi spune ca sau adapostit intr-o scara de bloc la blocul vecin da-i si alearga sa-mi recuperez odrasla din vant si ploi si viscole si geruri ...am venit cu ea intr-o mana si cu umbrela in cealalta si nuuuuu mai pot de brat ....disperarea isi spune cuvantul

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Neata,

Elsa nu a avut o noapte prea grozava, din cauza tusei, trebuie sa ma duc din nou cu ea la doctor si m-am cam saturat...

Nocom, multa sanatate Dariutei. Este fff nasoala enterocolita asta, sper sa scape usor de ea.

Ada, wow, cred ca ti-e foarte greu cu un sot asa de 'disciplinat' la masa... La noi masa e o institutie, mincam de placere si nu ca trebuie sa umplem matul cu ceva, eu fac tot felul de mincaruri deosebite (bine, am si timp), mai tot timpul fac prajituri, ieri am facut una cu zmeura, ne-am lins pe degete. Laura Nici sotul meu nu spune multumesc pt masa, pt ca aici nu se obisnuieste, insa imi lauda mincarea de la prima inghititura pina la ultima. Insa in Ro se obisnuieste asta si ar trebui sa-i atragi atentia. Eu nu i-as mai gati nimic intr-o seara, uite asa, sa vedem ce face. As face numai pentru copii si gata. :):)

o zi buna va doresc.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

off, nocom, ce rau imi pare!
dar bea lichide si mananca?
cu sofia am fost pentru ca nu manca si nici nu bea lichide. Si iti recomand Medlife ... desi te va costa 500 ron pe zi cu trimitere de la medicul de familie din ziua internarii. Dar poate nu ajungeti la spital, sper eu!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, eu nu i-am vazut niciodata la masa impreuna.
Ori ne pune pe noi doi si ne serveste, ori il pune pe sotz si il serveste... cred ca TL se asteapta sa il pun si sa-l servesc, eu stand cuminte in spate ca sclava si asteptand sa respire mai profund ca sa mai sar cu cate un servetel.
In his wet dreams asta... frateeee.....
Oricum sunt ani buni de cand n-am mai fost la ei in casa.

Piolica, si la mine acasa era masa institutie. De aici mi se trage, si mancam de drag chiar daca mama nu gatea extraordinar.
Oricum pe vremea lui Ceusescu am avut si saracie mare de tot, cand la gustare serveam paine cu margarina si vegeta... si la felul doi mancare de cartofi, dupa ciorba de cartofi, sau variatiuni de iahnie si de mamaliga.
Totusi am stat intotdeauna impreuna la masa si asa mi-ar fi placut sa fie si dupa ce am plecat de-acasa.
Iaca n-am cu cine. Nu mai zic cat de greu era sa il conving sa mergem acasa la ai mei la mese, pe vremea cand traia tata...
(sa mergem la maica-ta sa mancam nimic?)

Si vorba Laurei... copiii ce o sa invete? Ce e mai simplu, evident...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput