Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebesasha salut,fetelor! nu am intrat de mult pe forum,dar am avut motive intemeiate: pe 10 martie s-a nascut puiutul meu,sasha yan, prin cezariana,la 37 de saptamani. a avut 2480 grame si 48 cm. s-a nascut la spitalul baia mare si ii suntem foarte recunoscatori doamnei doctor maxin septimia!!! va pup!!! |
Felicitari! Refacere rapida si mult laptic! Bine-ai venit pe lume Sacha Yan! Sa fii sanatos, cuminte, mancacios si necolicios!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
Felicitari bebesahsa! bun venit pe lume Sacha!
La multi ani honey paroaso :))
roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Ma intreba cineva (scuze ca nu mai retin cine ) daca mai alaptez. Din pacate latpicul s-a dus de tot si ma doare sufletul. Mi-e dor sa il simt la piept de nu mai pot , dar asta e viata. Speram sa fim sanatosi si cu lapte praf. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Eu te intrebasem..off , imi pare sincer rau.
Va creste si cu lapte praf.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ellanik spune:
Oana vigantolul se tine deschis fix o luna.pe mine m-a pus dr sa notez data deeschiderii pt ca dupa fix o luna sa-l arunc pt ca subst nu mai e activa.eu nu stiam de vigantol gratuit.fug ca mergem la baita,
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
lariana spune:
Incep prin a felicita proaspetele mamici sau mai bine zis parinti fie ca bebelusii sa fiu frumosi, sanatosi si sa le aduca numai bucurii.Eu sunt programata joi sau vineri pentru cezariana, adica miine aflu mai exact dupa ce vorbesc cu doctorul. Cica sunt prea multe cezariene joi si sa vedem daca am si eu un locusor. Problema e ca sunt foarte panicata. Imi este foarte frica dar nu stiu exact de ce.Frica sau emotii nu mai stiu ce simt.Offff
greenfrog spune:
intru si eu pe fuga:
noua doctorita ne-a zis sa dam vigantol trei saptamani dupa care sa trecem la o sticluta noua. ne-am notat pe cutie data cand am deschis-o.
Oana nu mai fi suparata, si eu ca si honeybaby am fost nascuta prematur, la 7 luni, mama nu a avut lapte si uite, am ajuns mare si fara probleme de sanatate majore, doar o biata operatie de apendicita.
nu am apucat sa citesc din urma dar pe toate fetele care au nascut! sa aveti bebelusi sanatosi si fara colici! celor care urmeaza sa nasca bafta multa!
la noi colicii sunt prezenti si ne necajesc rau de tot. piscotel ar suge si din ora in ora, are un mare apetit. dar il doare burtica rau si nimic nu isi face efectul mai mult de o ora.
miria_cristina spune:
OANA - Ma alatur si eu mamicilor care la randul lor n-au fost crescute cu lapte. Nici eu nu am fost alaptata si nici eu nu am alaptat, din pacate, desi am vrut si sunt si eu si fata ok.
Bine, Dami este la faza cu gradinita si virozele de acolo, dar astea n-au legatura cu laptele matern.
In final, toti copiii racesc la gradi.
Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
irinabobe spune:
rebiana multumesc am incercat tot ce se poate din ce ai zis cu exceptia bonisanului... in ceea ce priveste masajul bla bla la cum urla si se zbate cred ca nici nu il observa.
oana la fel imi face si mie urla non stop. ar manca la fiecare ora dar cred ca mai degraba de nervi decat de foame. e deja obosit de atata urlat. intre 2 colici il ia somnul asa 30 de sec adoarme instantaneu...de vineri il scot si eu in parc ca inca nu am luat carut...l-am mai scos in curte dar fara efect. nu fi necajita cu laptele ca nici eu nu mai am mai mult de 70 ml pe zi ceea ce e egal cu 0 si mai e si prematur... dar de crescut uite creste si cu praf...dc nu ar fi colicii as fi tare fericita...
mamica de Rares
vladimirescu spune:
NIKOLE, ma gindesc la tine, sa aduci pe lume printesa sanatoasa tun!!! Nastere usoara si sa te refaci repede! Si pe copilasul tau l-a pazit Dumnezeu in burtica cind ai crezut ca nu mai e, ca si pe al meu... O sa fie bine, ai sa vezi!!
(Multumesc pt PM, abia azi l-am vazut, ca-s tare lenesa cu forumul in ultima vreme, nu mai am timp de nimic inafara de alaptat, dormit, ceva chestii de igiena si coordonat ajutoarele prin casa :))
JASMINE: tinem pumnii, sa va intoarceti sanatosi din spital si sa auzim numai vesti bune! Doamne ajuta!
Castelana, ceariana e la fel de buna ca si nasterea naturala - bb sufera mai putin, e mai sigur pt el asa, iar tu o sa "sari" peste durerile nasterii de care am auzit ca-s crunte... iar cum esti tu viteaza, intr-o saptamina nici nu ai sa mai simti operatia, ai sa vezi!
Vezi sa nu faci ca mine, sa refuzi calmante dupa operatie sau sa o iei la plibare mai repede decit ti se spune, orice ora de odihna dupa cezariana conteaza, ca de cind iti da copilul linga tine e greu rau... Sa fii mai desteapta decit mine, care m-am vrut mama mai braza ca altele si mai constiincioasa, si uite ce am tras de oboseala la ambele nasteri... toantaam fost, zau :)) Hai, curaj gainusa dolofana, ca acusi te tai :)) Pup si mai vorbim pina luni...
Caraie Floricica, ma duc sa toaletez sinii ca ,ergem la alaptat... uf! scaunul ala in care alaptez... ma uit la el ca la scaunul de tortura... nu mai doare decit putin, dar pt ca dureaza asa de mult mereu ma irit si ma ridic rupta de spate... Ca sa fiu f sincera: nu-mi place sa alaptez, e un chin, asa a fost mereu pt mine (9 luni la Vladimir....). Dar am s-o fac in continuare, cit o vrea el, ca asta e singurul lucru cu adevarat bun pe care-l pot face pt copiii mei cind sint mici :)) - Mama nebuna si denaturata ce sint :))
kossir spune:
citat din mesajul lui Jasmine fetelor,a sosit ziua cea mare!!! maine dimineata ma internez si urmeaza cezariana!!! dayanara - o sa am fix 39 de saptamani ,ai avut dreptate 38+ |
Doamne ajuta!!!!!
Refacere rapida si un bebel sanatos!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar