Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
Magdone spune:
Fetelor, va multumesc mult de urari.
Am pus niste poze
Nastere usoara fetelor ce urmeaza!!!
Dianami spune:
M-am pus si eu la curent cu noutatile din perioada in care am lipsit. Ma bucur ca sunt numai vesti bune.
Felicitari, Andira!
Felicitari, Cenia!
Felicitari, 2anke!
Felicitari, Magdone!
Felicitari, bebesasha!
Nasteri usoare mamicilor care urmeaza in curand!
Hai Bumbitza!
Hai Lara!
Hai Jasmine!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Noutati nu am multe. Ieri am fost la vaccin, a mai luat 600 g in 13 zile, asa ca e un grasun de 5600 g. Nu a plans, nu a facut nicio reactie adversa.
A inceput sa "vorbeasca"...il intreb cate ceva si ma trezesc cu raspunsul: "a" . E scump si pisicos si cuminte si istet si...e al meu.
Am stabilit Botezul pe 25 aprilie, sper sa avem vreme frumoasa.
Iesim zilnic la plimbare, cu toata trupa. A renuntat la una din mesele de noapte, mananca pe la 12 si apoi abia la 5.30-6 dimineata, drept urmare mi-a venit menstruatia. Ma asteptam sa am dureri mari insa nu au fost deloc.
Sticluta de Vigantol nu se arunca dupa 3/4 saptamani. Daca este pastrata in conditiile din prospect (capacul pus, cutia inchisa), se tine pana se termina. Vit. D se dezactiveaza la lumina. Daca ar expira dupa o luna credeti-ma ca ar fi scris in prospect, e o sursa de bani totusi.
In caz de mastita continuati alaptatul. Cateva capitole in urma (in feb) v-am povestit putin despre ea, cand am patit-o si eu.
Medicul prescrie antibiotice compatibile cu alaptarea, care ar putea fi date si lui bebe in caz de nevoie! Daca intrerupeti, majoritatea copiilor nu vor mai suge. Bineinteles ca sunt si exceptii, dar astea nu fac decat sa confirme regula.
Altceva nu mai stiu ce sa va zic. Eu ma simt putin rupta de realitatea forumului, asa ca probabil voi scrie mai rar de acum incolo.
Va pupam si aveti grija de voi.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
nibi_niki spune:
neata.Las si eu niste motate pt Yasmine,
HAI YASMINE!
Pe noi ne chinuie colicii,prin urmare avem vreo 8 ore de cand e treaza.Plange de mi se rupe sufletul ca nu stiu ce sa-i fac...nimic nu da rezultat.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
freedelia spune:
Neatza si de la noi -- ploua si e o vreme taaare urata...stau cu Jane pe piept, a terminat de papat, John si Jodie au plecat la scoala, iar eu incerc sa ma hotarasc daca sa ma mai cul un pic sau nu...
Vladi -- sa stii ca in strainatate nu e ca in Romania, adica imediat dupa cezariana te duce direct in camera (stai conectata la un monitor vreo cateva ore) si il ai pe bebe imediat cu tine. Mie asa mi se pare si normal -- eu de exemplu la John (nascut in Romania la Bucur) am ajuns sa nu reusesc sa alaptez, pt ca mi-l indopau cu formula (am stat la terapie intensiva 2 zile si cand sa ma mute la salon a facut el o infectie la stomac si l-au tinut la ei inca 2 zile, deci 4 zile indopat cu formula).
Oana -- primul meu copil a crescut cu lapte praf exclusiv de la 3 saptamani si a fost, per total, mai sanatos decat al doilea, crescut cu lapte de san pana la 6 luni. Eu nu sunt cine stie ce fan al laptelui matern dpdv al nutritiei, pentru mine alaptatul este experienta dintre mama si copil -- si pe aceasta am incercat sa o re-creez si cand il hraneam cu biberonul pe John -- adica il tieam in pozitia in care ar fi stat la san, ne priveam in ochi, ii vorbeam, etc. Si la fel cu suzeta -- cand avea nevoie de 'mommy time" il tineam in brate, se juca cu parul meu si sugea suzeta. Zic eu ca s-a creat o relatie foarte frumoasa itre noi si asa. Evident, pt tie, ca mama, nimic din ce iti spun eu nu o sa faca sa dispara sentimentul ala ca ai pierdut ceva -- dar macar sa fii sigura ca pe copil nu il afecteaza emotional biberonul, daca hranirea se face in mod similar alaptatului.
Lariana -- e normal sa ai emotii. Bafta multa!!!! O sa fie totul bine!!!
Off, ce zboara timpul -- poimaine implineste Jane o luna. Nu imi vine sa cred ca a trecut o luna de cand a venit pe lume, de cand papa laptic de la mine si creste, de cand e parte din familia noastra. Ma uit la ea si o vad deja schimbata, mai alerta, mai constienta de ce e in jurul ei, mai mare... si din ce in ce mai mult ma incearca nostalgia cand imi amintesc de John si Jodie cand erau bebelusi... fetelor, ce clipe frumoase... Stiu ca e greu uneori, dar nu lasati nimic sa vi le stirbeasca, pentru ca trec atat de repede si unele dintre noi (printre care poate si eu) nu le vom mai trai niciodata...
Va pup, sa aveti o zi minunata!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
miria_cristina spune:
Stau de nebuna prin casa si nu pot sa dorm. Bine, am si o stare de mare kko, ca asta-i viata la mine uneori. O mai ia razna, dar am si chef sa fac ceva, orice, numai sa nu stau in pat. As face treaba, dar fac zgomot.
La televizor n-am la ce sa ma uit. Sa citesc n-am nimic nou si pe net nu intru ca iar dau in damblale.
Si ma incearca o arsura la stomac de-mi vine apa in gura. Pana acuma n-am avut probleme, dar vad ca nu scap sau sa fi mancat ceva ... inca nu stiu de la ce poate sa-mi fie asa nasol.
Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
castelanaC spune:
Buna dimineata,
fetele mele dragi mii de multumiri pentru cuvintele barbatoase, sincer nu stiu de ce m-am desumflat ieri asa de tare cand mi-a zis dr...doar aveam ceva ganduri vagi si de a naste prin cesariana, dar...
Kossir, mama lui de calc stiu cum e, cand se incinge prea tare puff se stinge si te lasa cu ochii-n soare. Acum cica a reparat minitehnicus asta de sotz ventilatorul, face un pic zgomotel dar vad ca nu se mai stinge.
Merci pentru cuvintele frumoase, speram sa fie bine si sa-mi vina si lapticul repede dupa, sa ma refac sa ma ocup eu personal de bebelin.
azi la micul dejun faceam planul cu sotul daca-si poate lua 2 saptamani de concediu, daca nu macar 10 zile sa stea cu mine, el va fi calul de bataie sa se duca peste tot, sa-mi si gateasca ( asa mi-a promis, abia astept, ca pe vremuri cand ne-am cunoscut, eu pana sa ma marit nu am gatit)
Sincer am inceput sa am emotii, nu stiu de ce dar am.
te pup si sa creasca mare printesa ta!
Freedelia, merci, ma ung la suflet cuvintele voastre, Nu-mi este frica de conditiile din spital, ieri am vazut rezerva, zici ca plec in vacanta de lux, are si salon pentru vizitatori, salonul mamei e separat, cu 2 bai, de zicei ca ma duc la distractie. Eu eram asa de bulversata, cu ochii abia "pishati" ca persoana de la clinica credea ca-s mofturoasa si nu-mi place...
In fine daca nu se grabeste iepurasul meu pana atunci pe 5 il scoatem, mi-ar fi placut mai mult data de 4 dar ca sa fiu sincera m-am gandit ca e duminica si pentru dr care zii si noapte e acolo la nevoie. Da e zi mare de tot de Paste, poate-l ajuta pe micut, cine stie.
Voi mai aveti un pic si faceti o luna, si asa trece timpul si cresteti mari! sa fiti sanatosi si pe tine sa te tina puterile!
castelana fericita 39+
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina30 Buna seara, in sfarsit reusesc sa intru sa scriu cateva randuri... multumesc pentru suport si incurajari... felicitari la proaspetele mamici. Noi suntem de pe 23 acasa, dar cum se intampla la marea majoritate parca nu mai am timp de nimic. Datele noastre in caz ca cineva poate sa actualizeze: Apgar 9 9 10; 48 cm, 3040g, ora 11:08, pe 20.03.2010, Ingrid Evelina, la o zi inainte de DPN, 39sapt +6 (21.03.2010) Deja am crescut bine, aveam ieri, la cantarul moasei 3240g si fomila mea mananca piept f bine si de asta si creste. Fotografii am aici pe facebook http://www.facebook.com/album.php?aid=2038137&id=1003762400&l=b769e72945 Colici inca nu avem... se mai strange ea dar in rest e tare cuminet, mananca si doarme. Incerc sa mai recuperez din urma...se trezeste comoara ca sughita... Pe curand. Cristina 39+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
sa-ti traiascaaaaaaaaaa!!!!!!!
sa te refaci repede si ma bucur mult ca bebelina ta ia in greutate si tot merge bine! Colicile nici sa nu vine, cine le vrea?
te pup
castelana fericita 39+
castelanaC spune:
babyangel, merci, stiu ca nu-i asa rau cu cesariana...cel mai fericit este sotul meu ca nu ma va vedea suferind, zici ca am si nascut daca-i vezi fata. In fine, de dimineata ma delectam cu pasajele din carte ca capitolul cesariana
te pupu
Ina, da asa e, binele copilului inainte de toate, el nu va suferi deloc, ajunge ce simte mama sa. Am inteles si eu situatia, mai ales ca e invers pozitionat si capul mare, abdomen la fel...
Dar ma alint si eu aici ca in rest nu prea e stilul meu sa ma plang.
Acuma stau linistita ca in ultimile zile cat a fost dr plecat, mai ma uit ce trebuie sa pun la punct, sa mananc preferat si ciudat. Saptamana asta am si o gramada de invitatii cu Formula 1 care se desfasoara aici duminica, dar nu stiu daca sunt in stare, deocamdata il imping pe sot care se simte ciudat cica sa mearga pentru prima oasa singur. azi era la Petronas cu Shumi si maine seara petrecere cu Ferrari...ma simt ca o caraghioasa ca ma duc eu cat balena acolo.
Tu? cum te simti? esti bine? bebelusul Robin e un frumusel!
Oanaiacovita, cat esti de incercata saraca de tine, sper sa treaca cat mai repede momentele astea si bebe Eric sa va dea cat de multe satisfactii si sa fiti niste parinti impliniti!
Sanatate si sa fii sanatoasa, creste bebe si cu lapte praf, cat alti-ntr-un an el in cateva luni, ai sa vezi!
castelana fericita 39+
castelanaC spune:
Vladimirescu draga mea, merci, nu stiu de ce dar asa m-am panicat ieri, am iesit de la cabinetul dr cu lacrimi in ochi. Trebuia sa ne ducem sa ne inregistram si sa rezervam camera, forme si carduri, ca functioneaza aici ca pe banda apoi, ma [prezint acum cu cardul facut ieri si pac intru direct la aparate...arata ca la serialele bengoase.
Azi in fine, m-am mai obisnuit cu ideea, sunt mai bine ( la cap vb) ca in rest... in afara ca sunt greoiae rau ( la =21 kg cred si eu) nu ma doare nimicuta, nu am presiune-n col, el mai scoate capul aici sub san si radeam ca atunci cand mananc rece sau beau apa cu gheata se micta, e ca dusul rece!
Am bagajul gata, am pus si ceaiuri sa iau sa beau, sper sa vina lapticul repede dupa cesariana, asta-i temerea mea acum.
te pup si ai grija se de tine, incerc sa-mi amintesc sfaturile tale sa ma odihnesc...
Magdoneeeeeeeeeeeeee, ce copii frumosi ai!!!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca si tu sa te poti bucura de ei, desigur si sotul.
Felicitari, sunteti o familie foarte frumoasa!
Dianami, uau, ce trece timpul, aveti aproape 2 luni si jumatate, a luat si in greutate, totul merge bine! felicitari!
te descurci de minune si emani asa o pace si un calm... felicitari!!!
castelana fericita 39+