Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
Crina ma bucur tare tare ca e bine bebe!! S-a terminat cu proiecte si alte treburi. Fii cumintica si stai in patut! E bine c-ai fost la biserica...face tare bine
Carola bine ai venit si calatorie placuta! Ce gasca mare am facut!
Or sa aiba treaba medicii in septembrie si octombrie!
Cristina
13+
LoraG76 spune:
Carola, bine ai venit la noi! Sa fiti sanatosi si tu si bebe-rocker!![]()
Cat despre poze: WAW! DUBLU WAW, TRIPLU WAW!!!! Superbe, multumim ca ne-ai delectat privirea si sufletul cu ele! (zona Dunarii cu cazanele ei, de la Orsova spre Moldova Noua, e zona mea preferata..ce dor mi s-a facut!)
Andre_flo, La multi ani, sa fii iubita si fericita si sanatoasa si sa ai la toamna un bebe sanatos si frumos! 

Noi azi am vopsit oua - eu si Iustina, in colaborare. Asta pentru ca vineri dimineata plecam la ai mei si m-am gandit sa facem, totusi, cateva si acasa, asa..de decor. Le-am facut cu frunze de ceapa si au iesit super, insa culoarea e mai mult spre un rosu maroniu. Iustina abia asteapta sa manance oua rosii deja!
O sa pun maine niste poze daca am timp, sa vedeti cum au iesit.
kiti, cum te mai simti? Multa sanatate!
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Crina, felictari! Bine ca e bine bebe si sper sa nu mai ai nici tu asa dureri de-acum! 
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carola spune:
nu cred ca pozele mele sunt chiar asa de wow!, dar multumesc :)
totusi ma ingrijorez cu toxoplasmoza asta. nu aveti idee ce inseamna rezultatele mele?
www.flickr.com/photos/carola456/
crina-s spune:
Carola nu stiu de ce nu a aparut bine site-ul. Cauta pe goagle toxoplasma igg si igm si gasesti multe raspunsuri.
Chiar voiam sa te intreb daca te duci la AC<DC la concertul din mai. Si mie-mi plac mult.....poate data viitoare merg si eu.

14+
crina 
carola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Chiar voiam sa te intreb daca te duci la AC<DC la concertul din mai. Si mie-mi plac mult.....poate data viitoare merg si eu. ![]() ![]() ![]() 14+ crina ![]() |
merg la AC/DC pe 16 mai. nu cred ca va mai fi o data viitoare in Romania. :)
daca pot si nu se intampla alte evenimente vreau sa merg si la Aerosmith si Rammstein.
crina-s spune:
Chichiuta am sa stau in pat cumintica, caci nu am incotro. Mi-a zis doctora din nou ca ma interneaza in spital daca nu-s cumintica. De maine am sa fac nospa injectabil ca sa suport mai bine durerea.
LoraG si eu sper sa nu ma mai doara. Stii care-i culmea? Cand eram la doctora ma durea la fel de tare ca azi dimineata, dar cand mi-am vazut baietelul mi-am zis ca merita tot efortul.

14+
crina 
pianna spune:
carola, din cunostintele mele cred ca tu ai avut toxoplasmoza mai demult si ai anticorpi, deci nu mai poti face acum in timpul sarcinii. Dar eu nu sunt medic...
10+
chichiutza spune:
Carola si eu merg la AC/DC! Nu pot rata asa ceva! As merge si la Rammstein dar mai mult pt Mastodon! ![]()
Cristina
13+
carola spune:
crina-s, sarcina linistita iti doresc.
pianna, eu vreau ca la prosti. vreau sa stiu doar atat. e bine, sau nu e bine pentru ca m-a ingrijorat cineva un pic iar la medic ajung dupa Paste.