Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 20
chichiutza spune:
Carola rezultatele tale sunt foarte bune. Ai anticorpi prezenti, e ok. Nu ai o infectie activa care sa afecteze sarcina. Nu te mai stresa atata! ![]()
Cristina
13+
pianna spune:
carola, important e sa nu ai infectia pe perioada sarcinii (vezi IGM)pt ca asta cauzeaza malformatii la bebe. Daca ai avut-o inainte (vezi IGG) e si mai bine, pt ca asa ai certitudinea ca nu o sa te infectezi in sarcina.
Eu zic ca e de bine
, dar oricum sa mergi si la un medic.
10+
mihaelka77 spune:
Mult ati mai scris in ultimele zile... abia am reusit sa recuperez.
Ma bucur ca au fost vesti bune si burtici noi. Se pare ca se ingroasa randurile mamicilor de septembrie- octombrie. 
Ieri la servici am avut parte de momente mai putin placute: un client nemultumit si foarte isteric mi-a promis lumanari la biserica si asta dupa ce mi-a umplut frigidetul de carne(la figurat bineinteles)......am crezut ca il bate colegul meu la cat de nervos era. Eu incercam sa ma calmez ca stiam ca nu e bine pentru bebe. Uneori e ingrozitor sa lucrezi cu oamenii.
Azi am luat rezultatele de la TT si sunt bune...
Va
pe toate
16+
crina-s spune:
Mihaelka ma bucur tare mult ca ti-au iesit analizele bine.
Cu clientii nervosi incearca sa le zambesti sa vada ca nu-ti pasa si nu pune la suflet.

14+
crina 
carola spune:
sunteti niste dragute.
m-ati linistit un pic pana maine. maine m-am programat la eco la o clinica. o sa solicit si o interpretare a analizelor. medicul meu nu lucreaza vineri, cand voiam eu sa ma programez iar eu vreau sa vad ca bebe e ok inainte sa plec in concediu.
oricum nu sunt prea bine. am anemie dar nu vreau sa iau ceva "dupa ureche". trebuie sa astept pana ajung la gineco.
www.flickr.com/photos/carola456/
chichiutza spune:
Madutza tu ce mai faci? Cum iti mai e? Mai treci si pe la noi intr-o vizita mica!
Cristina
13+
fulguta28 spune:
Carola, bine ai venit in gasca noastra.
Analiza la toxo ti-a iesit foarte bine, asta inseamna ca ai avut in urma cu cativa ani.
Mama mia ce as merge si eu la AC/DC
insa imi este tare teama ca sunetul acela puternic o sa-mi afecteze copilul
, asa ca imi trimit viitorul sot sa ma reprezinte la concert
. Si ce bine o sa-i para lui.....
Totusi, cereti si parearea medicului vostru care va urmareste.
uta28 este
12+
fulguta28 spune:
Carola, bine ai venit in gasca noastra.
Analiza la toxo ti-a iesit foarte bine, asta inseamna ca ai avut in urma cu cativa ani.
Mama mia ce as merge si eu la AC/DC
insa imi este tare teama ca sunetul acela puternic o sa-mi afecteze copilul
, asa ca imi trimit viitorul sot sa ma reprezinte la concert
. Si ce bine o sa-i para lui.....
Totusi, cereti si parearea medicului vostru care va urmareste.
uta28 este
12+
oramona spune:
Dragele mele, sa aveti o noapte linistita si un somn odihnitor. eu de cand am venit de la munca dorm. Am facut pauza o ora si acum din nou
.

oramona spune:
Sa nu ma certati, dar eu pana acum nu am facut decat doua eco, control gineco, DT (dar nu am rezultatele) si analizele pentru tiroida, TSH, T4 si alte cateva, ca am probleme cu tiroida, un ditamai nodul de 4 cm si ceva.Doctora mi-a zis ca daca nu am pisici sa nu fac toxoplasma, e bine oare? Si mi-a dar sa iau fier, dar eu am vazut ca nu-i asa recomandat in timpul sarcinii. Mai ia careva fier(ferro-folgamma) pt anemie cica, dar de unde stie ca as avea.