Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 18
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Azi dimineata la ora 5 m-am trezit plangand de dureri de burtica. Eram asa de speriata si nu stiam ce sa fac. Pana nu am ajuns la doctorita nu m-am linistit deloc si nici n-am putut sa fac nimic. Nici calculatorul nu l-am deschis. Si pentru ca m-a ajutat DD si bebe era bine in burtica am fost la biserica sa ma spovedesc ca nu m-am mai spovedit de 10 ani. M-am linistit psihic si sufleteste acum. Sper sa trec cu bine de toate hopurile, caci baietelul meu drag imi lumineaza fata de fiecare data cand il vad. ![]() ![]() ![]() 14+ crina ![]() |

Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
LoredanaB spune:

Andre-Flo 

O saricna usoara pe mai departe si multa fericire!

Crinuta 
.Felicitari pentru minunatia de baietel.Inapoi in patut si ai grija de tine ca altfel
Kitti sa sti ca tu meriti o
...e chiar asa de urgent proiectul ala afurisit?Acuma degeaba te cert ca ziua de munca probabil s-a incheiat deja.
15 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
carola spune:
buna fetele,
acum o saptamana si cateva zile am aflat si eu ca voi avea un bebe.
tot ceea ce parea simptom de sarcina am ignorat si am gasit intotdeauna alte explicatii numai sarcina nu era pentru ca nu imi doream bebe. nu m-am vazut niciodata in ipostaza de mamica. totusi "intrusul" din burtica s-a instalat si a stat asa, ignorat, 14 saptamani pana l-am descoperit. din fericire a rezistat la plimbarile cu motorul prin gropile patriei si la cele 30 de minute de echitatie dinainte sa aflu.
m-am simtit ca o femeie fara cultura si fara informatii pentru ca nu mi-am dat seama mai devreme ca sunt insarcinata. mereu am asociat simptomele si lipsa menstruatiei cu stresul, oboseala, etc. chiar daca a fost ignorat si neglijat atatea luni bebele s-a instalat destul de bine. este un bebe independent inca din burtica.
acum stau mereu cu teama sa nu pateasca nimic. cred ca fiecare viitoare mamica trece prin starile astea.
www.flickr.com/photos/carola456/
crina-s spune:
Carola bine ai venit in odiseea noastra.Sa ai un bebe sanatos si norocos!
Super pozele!Cine le-a facut?

14+
crina 
carola spune:
| citat din mesajul lui crina-s Carola bine ai venit in odiseea noastra.Sa ai un bebe sanatos si norocos! Super pozele!Cine le-a facut? ![]() ![]() ![]() 14+ crina ![]() |
multumesc, la fel va doresc si voua sa fie sanatosi si sa aveti sarcina usoara.
pozele sunt facute de mine. ma bucur ca iti plac.
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Eu stiam ca ECO de DT se face in maxim 24 ore + sau - fata de cand s-a recoltat.De preferat in aceeasi zi! in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nu m-am exprimat eu bine. Am zis de preferat 13s si 6z, adica mai bine mai tarziu decat mai devreme. 10s si 3z, e la limita inferioara. La asta ma refeream. Si da, sangele se recolteaza in interval de 24 de ore inainte sau dupa efectuarea ecografiei. Scuze pt neintelegere

Cristina
13+
carola spune:
ma puteti ajuta si pe mine, pana ajung la medic, daca stiti.
mi-am facut analizele si mi-au iesit rezultatele de mai jos. aveti idee cum se interpreteaza?
Ac Anti-Toxoplasma IgM rezultat- NONREACTIV (0.30)
intervalul de referinta : <0.500: NONREACTIV 0.500-0.599: ECHIVOC >0.600: REACTIV
Ac Anti-Toxoplasma IgG rezultat REACTIV (23.7)
intervalul de referinta: <1.6 UI/ml: NONREACTIV 1.6 - 3 UI/ml: ECHIVOC > 3 UI/ml: REACTIV
crina-s spune:
Carola incearca sa te uiti pe site-ul asta sa vezi daca sunt bune rezultatele: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/toxoplasma-gondii-anticorpi-igg-si-igm_42
Da mi-au placut pozele. Vad ca esti puiut de roker si-mi place. Peisajele sunt de asemenea de vis

14+
crina 
carola spune:
| citat din mesajul lui crina-s Carola incearca sa te uiti pe site-ul asta sa vezi daca sunt bune rezultatele: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/toxoplasma-gondii-anticorpi-igg-si-igm_42 Da mi-au placut pozele. Vad ca esti puiut de roker si-mi place. Peisajele sunt de asemenea de vis ![]() ![]() ![]() 14+ crina ![]() |
nu prea inteleg site-ul.
poate bebele e puiut de rocker ca il duc la AC/DC, eu sunt rocker in toata firea :).