Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 15
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Mai fetitelor!!!! Pai se poate???? Pe mine cui ma lasati??? Verificati ce mai zic si noile venite, ca saracele...(cu duhul, ca mine) nu pot s-o scoata la capat singurele!!! V-am intrebat mai devreme cat costa eco morfologice + DT. Noi tocmai ce ne-am luat casuta si acuma suntem cam stramtorati cu banutii. Va rog sa-mi faceti nota de plata pt aceste operatiuni ca sa stiu ce ma asteapta, sa ma pregatesc! Nu ma lasati a nimanui ca o sa ma aveti pe constiinta! ![]() ghiocela13 |
Ghiocela, mai scrie vreo 2 mesaje, scrie orice in ele, ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem si noi mesajele la timp. Or sa-ti raspunda fetele din Bucuresti, cu siguranta.
Lora, mami de Iustina si

18+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 Chichiutza,inca nu am rezultatele la analize cred ca saptamana viitoare le voi avea sigur. Oricum avem unda verde de la medic- putem incepe "lucrarile" ![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse ![]() ![]() |
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Super! Vestile bune sunt mai aproape decat credeam!
pai hai! LA MUNCAAA!

Cristina
13+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Mai fetitelor!!!! Pai se poate???? Pe mine cui ma lasati??? Verificati ce mai zic si noile venite, ca saracele...(cu duhul, ca mine) nu pot s-o scoata la capat singurele!!! V-am intrebat mai devreme cat costa eco morfologice + DT. Noi tocmai ce ne-am luat casuta si acuma suntem cam stramtorati cu banutii. Va rog sa-mi faceti nota de plata pt aceste operatiuni ca sa stiu ce ma asteapta, sa ma pregatesc! Nu ma lasati a nimanui ca o sa ma aveti pe constiinta! ![]() ghiocela13 |
Uite Ghiocela, pt ca vad ca esti din Bucuresti, eco ar costa cam atat. Asta e un link cu preturile de la Medlife
http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=100
Poti face si 3D cu preturi cam asa :
http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=39
Nu va uita nimeni, dar eu de ex, fetele stiu, zic buna dimineatza si mai apar spre seara asa, pt ca nu am net la servici. Sper sa nu te sperii de preturi! Sunt mai mari ca-n alte parti!
Cristina
13+
Buburuza_10 spune:
Ionela si Eveline, va
!!!
Nu stiu ce sa fac cu listeria asta, zau... Dr. mi-a spus ca dupa parerea ei nu ar trebui repetata pentru ca riscul de imbolnavire este minim daca am grija ce mananc sau mai bine zis daca nu mananc oua si carne crude, etc. Ma mai gandesc si la faptul ca in alte tari nu se testeaza nimeni de listerioza...
Ionela, astept cu nerabdare sa-mi spui ce-ti zice tie dr.
17+
chichiutza spune:
Am uitat sa specific ca ele nu contin decat ecografia. DT te mai costa inca aprox 3 mil in plus. Cam asa e la toate centrele private mai de incredere.
Cristina
13+
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Am uitat sa specific ca ele nu contin decat ecografia. DT te mai costa inca aprox 3 mil in plus. Cam asa e la toate centrele private mai de incredere. Cristina 13+ |
Din pacate, cam astea sunt preturile in clinicile particulare care se respecta.
La eco morfo de trim I - 410 lei, DT - 220 lei si cred ca preturile cresc treptat in functie de sarcina. Eco care o voi face eu e 4D.
Buburuza, si mie mi-a zis medicul sa nu mananc carne in sange, mici, sa nu mananc decat lapte si branza pasteurizate. Ieri am sunat dr si mi-a zis ca daca treci de primul trimestru, e mai putin probabil sa faci listerioza sau altele.
Sper ca te-ai mai linistit
11+
Buburuza_10 spune:
Ionela, asa mi-a spus si mie dr., dar nu stiam daca sa o cred sau nu.. nu am deloc incredere in ea. Acum, ca mi-ai spus si tu acelasi lucru, sunt mult mai relaxata! 
17+
ionela.n spune:
Buburuza, dr la care merg eu e o pers extraordinara si un bun profesionist. Asa ca am incredere in tot ce zice.
Dupa ce o sa fac eco, o sa va spun cum a fost si ce imi mai recomanda.
11+
IONY_82 spune:
Fulgulet 
Ne punem pe "lucru" de saptamana viitoare ptr ca sapt. asta e saptamana mare si e pacat ![]()
- si nici nu e perioada sapt.asta ca altfel pacatuiam ptr un scop nobil

Crinuta haide cu vestile bune

andre_flo spune:
buna ziua si bun venit noilor burtici, sarcini usoare pana la termen si fara probleme 
multumesc frumos pentru urari 

maine ma voi duce si eu la eco dupa o asteptare de 4 saptamani...
va 
17+