Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 14
eveline spune:
Buburuza, da, e indicat. Daca ti-a iesit ca n-ai anticorpi, o eventuala imbolnavire iti dai seama ca te da peste cap....mie mi-a iesit ca n-am facut niciodata toxoplasmoza si evident nu am anticorpi...si mie mi-a zis ca trebuie repetata analiza...cat de des e la latitudinea medicului, ma gandesc, in functie de cat de "prapastios" e. Eu una tre sa repet toxo pe la 22 sapt.
Ma uitam pe site-ul lu' Synevo...acolo ei dau si sfaturi ce analize ar trebui sa faci in functie de ce "te doare". La femei insarcinate ei recomanda repetarea analizelor de acest gen (la care ti-a iesit ca n-ai anticorpi) lunar....ma gandesc ca ei cuva isi si "vand marfa". Nu stiu ce sa zic, ideal ar fi sa o repeti, acum tu stii cat de expusa esti la asa ceva.
13+
si mamica de
Bianca
IONY_82 spune:
Klarisse un pupic dulce de la mine
Chichiutza 

Imi sunteti toate dragi si asa ma bucur cand va citesc vestile bune
Abia astept sa trec si eu prin aceste emotii

ici multi pe burtici
Klarisse spune:
Iony ma bucur tare sa te citesc, sper ca esti bine. Astept vestile mari de la tine. Te imbratisez cu drag.

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ghiocela13 spune:
Mai fetitelor!!!! Pai se poate???? Pe mine cui ma lasati??? Verificati ce mai zic si noile venite, ca saracele...(cu duhul, ca mine) nu pot s-o scoata la capat singurele!!! V-am intrebat mai devreme cat costa eco morfologice + DT.
Noi tocmai ce ne-am luat casuta si acuma suntem cam stramtorati cu banutii. Va rog sa-mi faceti nota de plata pt aceste operatiuni ca sa stiu ce ma asteapta, sa ma pregatesc!
Nu ma lasati a nimanui ca o sa ma aveti pe constiinta!
ghiocela13
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Buburuza, da, e indicat. Daca ti-a iesit ca n-ai anticorpi, o eventuala imbolnavire iti dai seama ca te da peste cap....mie mi-a iesit ca n-am facut niciodata toxoplasmoza si evident nu am anticorpi...si mie mi-a zis ca trebuie repetata analiza...cat de des e la latitudinea medicului, ma gandesc, in functie de cat de "prapastios" e. Eu una tre sa repet toxo pe la 22 sapt. Ma uitam pe site-ul lu' Synevo...acolo ei dau si sfaturi ce analize ar trebui sa faci in functie de ce "te doare". La femei insarcinate ei recomanda repetarea analizelor de acest gen (la care ti-a iesit ca n-ai anticorpi) lunar....ma gandesc ca ei cuva isi si "vand marfa". Nu stiu ce sa zic, ideal ar fi sa o repeti, acum tu stii cat de expusa esti la asa ceva. 13+ si mamica de Bianca |
Nici eu nu am anticorpi de toxo si mi-a zis sa repet la 6 saptamani. Nici de listeria nu am, dar de aia nu mi=a spus nimic

Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Ma bucur cand gasesc colege din acelasi oras . Mergi la doctor in PN? Eu ma duc la Bacau, poate imi recomanzi doctorul tau daca ai incredere in el. |
Eu merg in Piatra, la dr. Ionescu Ileana, are cabinet pe Decebal si sunt f. multumita de ea, o cunosc de vreo 11 ani. Pe Iustina am nascut-o in Iasi, dar acum m-am hotarat sa raman aici.
Lora, mami de Iustina si

18+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Iony ce ma bucur sa te vad! Acum c-ai terminat cu analizele ce ramane de facut? Ceva rezultate? Sunt convinsa ca toate sunt in regula si foarte curand vei veni cu vestea cea mare! Asa sa te ajute Doamne Doamne!

Cristina
13+
IONY_82 spune:
Chichiutza,inca nu am rezultatele la analize cred ca saptamana viitoare le voi avea sigur.
Oricum avem unda verde de la medic- putem incepe "lucrarile"![]()
![]()
Crina te astept cu vestile bune si poate ai si culoare de carucior

Klarisse 

Klarisse spune:
Iony am sa ma bucur ca pentru mine cand ai sa aduci vestea cea mare si sigur o sa fim toate alaturi de tine.

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

uta28 este