Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Bun venit burticilor noi!
Crina te asteptam cu noutatile!
Felicitari si celor care au fost ieri la eco.

Eu sunt varza. Aseara m-au luat frisoanele, a inceput saimi cresca febra. Am facut frectie cu otet aromat, cartofi la gat, am reusit sa o tin sub control si sa nu treaca de 37.6. Dimineata l-am sunat pe dr, mi-a zis sa iau paracetamol simplu, pana la 3 pe zi, sirop stodal sau de patlagina si pt gat hexoraletten sau trachisept.
M-am tarat cu greu pana la lucru, pt ca ma doare capul si as zace, dar am o predare de proiect azi, maine sper sa pot sa stau sa zac, ca ultima indicatie a fost " si boliti linistita vreo3-4 zile, in pat".
Iar eu sunt la birou .
Sper sa treaca o data si asta!

pup

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti multa sanatate, ai grija de tine si ia seama de sfaturile medicului.Nu trebuia sa mergi la birou, nu pana iti trece raceala.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase,adresate puiului meu si burticii

Bun venit noilor !!

nikolici,la noi,Mihai a cam fost cu initiativa..Probabil ca s-a schimbat si gustul laptelui,de la pastilute,nu stiu,cert e ca de o luna incoace eu am fost cea care a insistat cu tzitzi,si asta numai odata/zi.De pe 26 nu i-am mai dat deloc.Duminica s-a frecat nitel cu nasul de ele,apoi le-a mangaiat,le-a pupat..si gata,a plecatDe atunci le pupa in fiecare zi si le mangaie intr-un fel in care-mi rupe sufletul,usor si cu miscare circulara,de consolare parca
Nu stiu ce sfat ti-as putea da..Daca nu ai probleme si nu te deranjeaza,puteti continua cu alaptatul.Oricum,te-as sfatui sa-l intarci treptat.Redu numarul meselor(tzitzi),astfel incat sa ramai cam cu 1/zi,apoi sa incerci sa-i dai o zi da,una nu..In timpul asta,ii poti introduce formula sau lapte de vaca,cum consideri tu.Noi folosim canuta modelul www.nuk.de/produkte/mahlzeit/esslern/magiccup/10_255_064/index.html?target=popup&lang=en" target="_blank">asta,dar isi bea laptele si direct din cana(singur) sau cu paiul..
Sper ca nu te-am ametit si-ai inteles ceva din ce-am debitat eu aici! Va tin pumnii stransi, sa ve fie cat mai usor!

Da Maya,la indemana,nah: PO-ZEEE!!

Lora!Am vazut si eu iepurasii tai!

Laly,va tin pumnii pentru vesti cu outzeDe-o fi cu scoica,nicio problema-aveti experienta,tzoale,iar Clarinda cred ca ar fi mai mult decat fericita cu o surioara!

Adriana,o poala de bani,da' merita ma!!La noi,la privat,aia de trim I o sa fie 300ron! O sa-l sfatuies pe fi'miu sa ia in considerare meseria de fofolog

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu kiti,ai grija de tine!Sanatate muulta,multa!!

feteleee

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Oramona si Ghiocela, bine ati venit printre noi! Sa aveti 40 de saptamani frumoase si linistite, nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!

Fetelor, m-a sunat ieri super doctorita mea (cea pe care o voi schimba) si mi-a spus ca a primit rezultatul de la listeria: negativ, slava Domnului! A mai zis ea ca nu am anticorpi si ca pe foaia de la laborator este mentioant ca se recomanda repetarea analizei peste 21 de zile. Daca nu am anticorpi inseamna ca trebuie sa repet analiza din luna in luna pana la nastere? Daca mai este vreuna dintre fete in aceasta situatie, o rog sa-mi spuna si mie cum a procedat. Dr. asta spune ca dupa parerea ei sunt minime sansele sa ma infectez cu listeria si ca ea crede ca nu ar trebui sa o mai repet... Doar ca eu nu mai am deloc incredere in tanti asta...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zozela acum ti-am citit povestea nasterii ingerasu;ui blond si mi-au dat lacrimile..foarte foarte frumos, emotionant. Sa va dea Dumnezeu multa fericire si bucurii sa va bucurati de ambii copii.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Hop si eu asa in treacat de pe mobil sa va mai vaz nitel ca tare dor imi era.
Mai cate burtici noi! Bine ati venit fetelor, si sarcina frumoasa si usoara pana la 40s!
Kiti, da, sunt de acord, nu trebuia sa te duci la birou... Acasa in pat cu multe ceaiuri! Off..
Astept cu nerabdare vestile bune oe ziua de azi! Multa bafta fetelor!
pupici

Cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buburuza, si mie tot negativ mi-a iesit rezultatul la listeria dar nu mi-a zis nimic de anticorpi.
Nu vad ce are sa strice daca repeti analiza, nu?
Saptamana viitoare merg si eu la Dr meu si o sa iti zic ce zice si el

Fii optimista

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fete, promit ca daca apuc maine seara - dupa coafor - o sa pun o poza-doua undeva, dar unde?... Habar nu am unde si cum incarcati voi poze... Help!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Crinuta iti tin pumnii sa vii cu vesti ffff bune
Andre_flo LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe frumos si sanatos

Bine ati venit burticilor noi sarcini usoare
Maya
Madutza
Ariciu da un semn iti sunt alaturi- ai grija de tine si de bebe
tuturor

Mergi la inceput