Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Zozela, na, ca mi-ai amintit ca aveam si noi un iepuras prin 2007 si l-am gasit:
http://good-times.webshots.com/photo/2448441320099413604ehaLFT
Ce-a mai trecut timpul...
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andra_b spune:
Loredana drum bun si linistit sa aveti! 
Ionela azi ai programare? Ce fain! 
Eu plec imediat... dar nu am nici o pofta de iesit din casa pt ca aici e innorat si parca vad ca o sa ploua ![]()
Pupici
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
ghiocela13 spune:
Eu sunt in 12 saptamani acum si merg pe 12 aprilie la Medical city pt prima eco morfologica. si tb sa fac si DT. Aveti idee fetelor cam cat o sa coste?? sa merg si eu pregatita!
Multu frumu!
ghiocela13
ionela.n spune:
Andra, nu am programare azi, ci martea viitoare la 19.50.
Trebuia sa merg vineri, dar am amanat putin ca sa poata veni si sotul meu cu mine, sa vedem minunea 
11+
oramona spune:
Eu am avut programare la eco la ora 12 si atunci mi-a luat si sange pentru DT. Habar nu am avut ca o sa-l fac, deci am mancat cat mi-a trebuit de dimineata.
pentru toate burticutele.
oramona spune:
Ma bucur cand gasesc colege din acelasi oras
. Mergi la doctor in PN? Eu ma duc la Bacau, poate imi recomanzi doctorul tau daca ai incredere in el.
oramona spune:
Sa va mai povestesc despre mine. Sunt pentru prima data
. Dar mai am o scumpete de fetita de 4 ani dintr-o casatorie anterioara a proaspatului tatic. E tare nerabdatoare sa vina
ei pe care ar vrea sa-l ia, daca s-ar putea si la gradinita.
La eco de 12 sapt nu s-a vazut ce este, dar era tare sportiv
, eu zic ca-i baiat, surioara ca-i fetita iar tata " sanatos sa fie"
la toate 
zozela spune:
La multi ani,Andre_flo!!
Sa fii sanatasa,sa ai o sarcina frumoasa,fara nicio neplacere,nastere usoara si-un bebelus sanatos tun!
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici.
Super pozele Nastasie!!!!!!!Felicitari celor care au mai facut analize si bun venit noilor burtici.
Mariuk, de azi 13 +

uta28 este