Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)
Raspunsuri - Pagina 16
annya74 spune:
Buna fetelor,
Ar trebui sa fac ecografia de trim 1 in sapt. 12, dar datorita faptului ca suntem plecati in sapt. 12, doctorita m-a chemat la eco si dublu test in sapt 10 si 3zile.
Din ce stiti voi nu e prea devreme?
Ma poate lamuri cineva?
Dupa saptamana 12 mi-a spus ca e prea tarziu, desi pe hartie scrie intre sapt. 12 si 14.
Astept un raspun cat de urgent se poate.
Multumesc.
Sanatate tuturor burticilor!
Burtica de 10+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
kiti2205 spune:
Ma doare carnita pe mine, ma dor incheieturile si mi-e frig.
Crina, hai cu vestile bune, sa ma incalzesc si eu un pic 
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
IONY_82 spune:
Andre_flo 

petrecere frumoasa ptr astazi

Iti tin pumnii ptr maine la eco sa vii cu vesti fff bune

Klarisse spune:
Andre bafta multa, sa te bucuri de imaginea puiutului si sa ne aduci vesti bune.
Pentru astazi un sincer

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
ghiocela13, la Medlife costa eco 4D 250 si DT-ul 195. Daca esti abonat la ei, iti scad din serviciile medicale 6%.
Bafta!
P.S. La eco numai cu programare sau, sa ai o ecografie nu mai veche de o saptamana din ziua in care iti faci DT-ul
uta28 este
12+
fulguta28 spune:
annya74, medicii recomanda intre 11-13 saptamani, dar am citit pe net ca si intre 10-14 saptamani se poate.
eu DT-ul l-am facut la 11 sapt si 3z.
uta28 este
12+
annya74 spune:
Multumesc fulguta pentru raspuns.
M-am linistit.
Deci maine o sa fac si eco si Dt.
Sper sa fie bine.
La 10+ e prea devreme sa aflam sexul bebelului nu?
Burtica de 10+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
nikolici spune:
ghiocela eu acum 2 ani am dat pe morfofetala 450ron la o clinica privata la un ecografist renumit si anume Dr. Herghelegiu.
DT nu stiu cat a fost...din pacate eu am ajuns la amniocenteza si acolo s-au mai adunat niste banuti in plus.Bine ca imi este copilul sanatos, asta este tot ce conteaza pana la urma!
zozela iti multumesc pt informatiile date.De alaptat as mai vrea dar nu se mai poate pentru ca fetitza mea suge stand pe burta mea, ma zapaceste mai ma si plezneste peste burta...cum ar fi cand o fi bebe mai mare?
In maxim 2 luni sper sa termin cu intarcatul.Tocmai ce i-am bagat lapte de la Parmalat Prima Crescinta.Sper sa reusim fara traume din partea ambelor parti!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
crina-s spune:
Gata dragilor, am venit cuvestile bune.
Va multumesc din suflet pentru incurajari. Bebita dadea din balme, are crl 9 cm si 100g, are iminioara cu 4 camere, coloana vertebrala, membre armonios dezvoltate si, si.....putulica. Deja e al doilea doctor care-mi spune ca e baietel.
Doamne ce fericita sunt.
In rest durerile mele groaznice le am din nou de la o colica renala. Am rinichiul drept de aproape 2 ori mai mare decat ar trebui si ceva pietricele. M-a trimis si la un urolog.
IONY, KITI 

14+
crina 
chichiutza spune:
eco de DT se face intre 10s si 6z si 13s si 6z. De preferat 13s si 6z.
Cristina
13+