Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
anca_vlad spune:
Neata delfinariu, papacios si harnicut la scris!
Va rog eu mult lasati cantarul sa faca praf ca veti scapa repede de kg puse acum!
Cand era vlad cam de un an jumatate si ajungeam cu el in parc si il dadeam jos din carucior, jur ca nu stateam adunate 5 minute adunate pe banca!
La un moment dat ne-a vazut o doamna asa in mai multe randuri si mi spus cand am ajuns "A venit baielelul care de cand vine si pana pleaca din parc alearga!" eu eram umbra lui, si aveam o silueta de invidiat!
Cat despre dureri sa va spun si despre ale mele, azi noapte pe la 4 m-am trezit ca ma durea burtica si era destul de tare-nu ma mai sperii pt ca au devenit o chestie normala-dar am avut si altfel de dureri-asa in profunzime pe lateralele burticii (nu la incheieturi)si pe sub placenta practic1
Nu stiu ce sunt ca asa ceva nu am mai simtit!
Va pup si dau fuguta sa va citesc din urma pt ca am ramas acasa in pat!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Michelle stiu ca daca ai avut ai capatat imunitate si nu o mai faci, acum sa vedem ce stiu si fetele. Dar totusi...consumi carne cruda ???? ![]() *************************************************** Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Din categoria asta intra si icrele

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu
paula_m spune:
Am terminat toata curatenia, astazi doar stau in pat...sunt franta...
Imi place ca tot fetele slabute se plang de kg
...eu nici nu ma mai cantaresc
Adriana bine ai venit si o sarcina usoara
Enik, sanatate in continuare si tie si baietelului tau 
Paula,
23+ cu 
CarmenAlbu spune:
Nu Michelle nu manca e foarte daunator, nu numai toxo, listeria, e impreuna cu salamurile crud uscate numai ca de 100 de ori mai periculos fiind peste si 10 minute daca sta la aer poate sa ia bacteriile din atmosfera si esti terminata!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu 
Otiliav spune:
indi_77, sa fii sanatoasa si iubita!
Aelita cu un carucior roz, bb bucalat si sanatos!
Bine ai venit pe
si in grupul nostru Adriana1981!
Iar vin sa daram un mit
, Elisa a stat bine mersi in landou pana la 7 luni, am si poze aici, erau doar 35°C si evident ca era parcul gol. Elisa statea bine pitita sub coviltirul landoului. Am preferat sa o pun in landou pentru ca pe caldura era mai comfortabil, are sistem de circulatie a aerului, in scoica nu ii era mai bine si nici protectie solara la fel de buna.
V-am mai spus ca aici copii dorm in landou pana pe la 1,5 ani, e musai sa lase parintii un landou la gradinita. Sunt plimbati in el si cand adorm lasati afara sub un sopron sa faca nani. Insa e musai sa fie cineva tot timpul cu ei pentru ca landoul nu are centuri si pot sari.
In schimb am avut-o pe Ana kamikaze, la 7 luni mi-a sarit prima data din carutul sport
, la 10 luni am casat carutul, mergeam cu ea in ham pe strada, nici o sansa sa mai vrea in carut.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+
Iulia Alexandra
maya71 spune:
Delfinutelor, am intrat sa va dau binete!
Eu o sa zumzai putin pe la birou si incerc sa o 'sterg' cat mai repede. E atata liniste la munca... zici ca e 'linistea dinaintea furtunii'... Asa ca... va 'receptionez' de acasa.
Upsss, sa nu uit sa iau miere... albinuta cumpara miereeee...culmea.
Va pup si numai zambete sa va aduca ziua de azi!
anca_vlad spune:
Eu nu mai spun nika despre carucioare, cred ca fiecare il va alege in functie de ceea ce crede ca e important si util-eu vreau unul usor si comod pt bb!
despre cum misca bebe va pot spune ca are momente si momente, acum de ex e fff saltareata in partea de sus a abdomenului!
A si sa va spun despre eco de sambata!
varsta sarcinii e 20s asa cum scrie la semnatura dar dupa masuraturile lui bb ar avea 18s si 4 zile-sa inteleg ca este concept pe o ovulatie intarziata?
si ce socoteala tin eu acum?
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
mov_79 spune:
beluistef, s-a rezolvat
,chistul s-a resorbit
din fericire, si Mihnea acum 2 saptamani era un grasun de 600g.
Multumesc pt intrebare
25+
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana1981 Buna dimineata tuturor! Sunt relativ nou venita pe DC, viitoare mamica (pentru prima data). Emotii imense, stres cat cuprinde, asa ca mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sunt singura in aceasta situatie. Adriana cu DPN 05.07.2010 |
bun venit in club, sarcina usoara, bebel mancacios si la termen si incearca sa te linistesti ca toate am trecut sau trecem prin emotiile primului copil.

21+ cu
bumblebee spune:
Neata si de la mine!
Indi, LA MULTI ANI
Sanatate, fericire si bb sanatos si la termen
Denisa
, e bine, stiam noi
, stai linistita ca isi fac ei programul cand cred de cuviinta!
Adriana1981, bine ai venit! Sanatate si sa auzim numai de bine!
Fetele cu dispozitia mai putin buna

Alina
22+ cu 
gargarita

& Beatrice ( 02.06.2003)