Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Salutare!

Acum am venit de la nenea doctor, pe care il injur si acum...a zis ca (Lalalaaaaa esti pe faza?) scurgerea pe care o am este mult prea abundenta, ca sigur nu e lichid, ca e mai consistenta si cand mi-a luat secretie de acolo mi-a venit sa ma urc pe pereti de durere..niciodata nu m-a durut asa rau. Si culmea, asta zice ca am colul lung si inchis, dr de la Buc zice ca e scurt si deschis nu mai inteleg nimic...
Bebelina e bine, misca intruna de atunci. Abia astept rezultatele de la secretie vineri. Si sper sa nu se fi intamplat nimic acolo, inca ma doare locul.
Va pup, burtici, ma bag in patut la caldurica.

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mai, parca-s toti setati pe saracul col. Asa ma enerveaza cand se contrazic. Tu ce simti? Simti ca ai o presiune intre picioare? Simti nevoia sa te tii de burta cand mergi? De genul faci un pas si hop durere.
Pe mine nu ma cauta nimeni pi jos, nu-s caz de mers la ginecolog, deci habar nu am de col sau secretii. Merg la doctorul de familie lunar si imi ia tensiunea, o greutate, urina si la revedere drum bun

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1981 spune:

Buna dimineata tuturor!

Sunt relativ nou venita pe DC, viitoare mamica (pentru prima data).
Emotii imense, stres cat cuprinde, asa ca mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sunt singura in aceasta situatie.

Adriana cu DPN 05.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

neatza fetelor,
vad ca vorbiti de kg in plus, mai nou fiecare saptamana trece si un kg se depunde
o zi faina

25+

Nu am apucat sa citesc din urma capitolele, ce ai rezolvat la eco cu chistuletul stiu ca trebuia sa mergi vinerea, apoi eu nu am mai intrat . Este totul in regula ????

Eu aveam la 24 + luate 4 kg , dar din pacate mi s-a stricat cantarul si nu mai am pe ce ma cantari..., dar dupa cum ma vad, nu cred sa am in prezent mai mult de 5.5 kk luate, asta nu din cauza mancarii ci mai degraba din cauza ca vad ca si mie mi se umfla degetele si un pic mainile peste zi si cred ca intru si eu in clubul celor care retin sare sau apa.

Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetele..azi am schimbat prefixul la saptamani...

20 fix cu o minune de
poze

Felicitari si tot inainte pana la 40...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana1981

Buna dimineata tuturor!

Sunt relativ nou venita pe DC, viitoare mamica (pentru prima data).
Emotii imense, stres cat cuprinde, asa ca mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sunt singura in aceasta situatie.

Adriana cu DPN 05.07.2010

Bine ai venit in delfinariu ...baga repede 10 mesaje...orice fel de mesaje si oricat de scurte...ca sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real.
Sarcina usoara in continuare si bineinteles la termen...felicitari pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Alina mersai de stire..chiar te asteptam...sper sa nu fie nici la mine lichid sau altceva..adica o infectie ceva..oricum si mie o s aimi ia secretie..uuooff

enik felicitari pt prefix

carla ce emotii ai tras si tu..si eu sunt la fel cand nu simt bebelul

eu sunt franta ca am fost la biserica sa ma spovedesc si sa ma impartasesc si vai ce balamuc a fost..pana la urma m-au bagat niste femei in fata ca-s gravida si am terminat in doar 3 ore

----------------------------------------------
my somebody....

23+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la mine delfinariu!
Otilia cred ca esti mai linixstita cu med de familie de fapt!
Fetele cu col scurt Otilia are dreptate, eu am taiat din el de 2 ori si nu l-`au "inchis acum" ci doar supravegheaza sa vada daca apar dureri , mi-a spus asa "nu vreau sa il inchid ca mic nu e neaparat rau doar sa nu se deschida sau la gemeni ca nu ar tine, daca apar durerile vii la spital la orice ora se intampla asta!" nu imi vace echo intra doar ma intreaba de dureri! si la fel au zis ca la oricevarsta a sarcinii daca e deschis se actioneaza!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Bun venit Adriana!

aelita eu sunt gand la gand cu beluistef.. adica tot la eclere mi-e gandul. De fiecare data cand mananc in oras ma oftic ca eu nu stiu o reteta buna.. cele din comert nu imi satifac niciodata poftele

Tina mi-ar place acest model, insa e greu tare (18 kg).. asa ca voi cauta ceva asemanator. Pe amazon am vazut ca e £269.99.

Denisa ai vazut ca te-ai stresat degeaba, ca de altfel fiecare graviduta de aici care a trecut prin asta

Cu kg.. m-am cantarit acum 2 zile si aveam fix +5 kg.

Dragelor, o intrebare.. daca am avut toxoplasmoza trebuie sa ma mai feresc de carne cruda?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna dimineatza burtici!
Buna Maya iubita!
astazi nu sunt intr-o stare prea buna... cred ca de le vremea de afara... off iar sta sa ploua
pupici sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii, cu bebei miscatori

19+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Michelle stiu ca daca ai avut ai capatat imunitate si nu o mai faci, acum sa vedem ce stiu si fetele. Dar totusi...consumi carne cruda ????

Aelita deci....asteptam 2 reteta ta de eclere...nu ne lasa prea mult asa in suspans...ai mila de noi

Florentina si Alina...vazut burticile...unde ziceti voi ca ati depus nu stiu cate kg ??? Ca eu nu le vad deloc...poate aveti cantare care dau eronat

Mergi la inceput