Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mov, ador numele care l-ai ales Mihnea, cunosc un gagalice frumos, poznas si sanatos cu acest nume, sa-l poarte sanatos!

De kg n-are sens sa mai discutam, vreau numai sa nu ma-mpusc ca mananc aiurea f mult, ca la carte nu pot manca, asa ca incerc sa evit prostioarele (pt moment incercatul nu are niciun rezultat)

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

A si sa va spun despre eco de sambata!

varsta sarcinii e 20s asa cum scrie la semnatura dar dupa masuraturile lui bb ar avea 18s si 4 zile-sa inteleg ca este concept pe o ovulatie intarziata?

si ce socoteala tin eu acum?

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Eu am semnatura dupa varsta lui bb estimata ecografic. Tot asa, ovulatie tarzie, fetele care au avut ca si mine UM pe 28 octombrie au termen pe 4-6 August, eu de abia pe 12 August. Iar la servici imi pot lua concediul medical dupa data estimata la ecografia morfologica din trimestrul II, asa-i legea.
Am incredere ca a masurat bine doctorul, Elisa s-a nascut cu 5 minute mai devreme de data estimata de el .

Mov, Carla, ma bucur ca ati primit vesti bune. Chiar ma uimesc bblusii Carlei, si doi si grasunei si burtica finuta .
Crissy, de ce stai ascunsa? Sau esti la munca tocmai acum de paste?

Eu am comis-o de curand cu branzeturi: Brie, Chevre si de paste fac o maioneza cu ou crud la salata boeuf. O sa iau insa niste oua categoria 3-4, adica de la gaini care au primit antibiotice. Eu sunt imuna la toxo dar daca e sa ai ghinion se gaseste un alt virusache.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

anca bebelul meu e in urma cu o sapatamana, dar asa e de la inceput. eu oricum nu aveammenstra regulata. practic eu tin socoteala dupa varsta ecografica ca s-a pastrat

katalina
te astept cu vesti de la eco!

----------------------------------------------
my somebody....

23+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mov felicitari...ne incurajam una pe alta cu chistuletele si iata ca Domnul a rezolvat problemele astea, mai avem de asteptat rezultatul Alinei de vineri, dar sunt convinsa ca o sa fie buuuuun.

Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc mult Otilia de lamurire, dar vreau sa te mai intreb ceva, ca esti mamica-burtica cu mai multa experienta ca mine-pe mine ma chinuie durerile acestea de burtica adica asa pe laterale le langa coaste in profunzime parc ar fi pe sub placenta-ai simtit asa ceva, ca tare ma reruteaza.

azi noapte m-am trezit cu astfel de durere!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

bumblebee sa nu vorbim de mancat aiurea..........
seara fac ture pe langa frigider si mananc nonstop.
de 2 zile ies seara la plimbare si cand ajung obosita parca numai am asa pofta de mancat aiurea.......:)

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Oana, tu ziceai de leaganul ala 3 in 1 de la fisher price, nu?
Cumva l-ai vazut pe undeva si pe alta culoare decat albastru/bleu?

24 + cu

Helooo si de la mine

Ochidut nu am vazut, dar mai bine uita-te pe sit-ul oficial acolo au toate produsele care exista de la ei…

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici va invit la

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Azi-noapte la 5 ghiciti cine s-a dus sa manance paine cu unt si dulceata pt ca ii era foame?
Aveti idee daca glucoza e acelasi lucru cu glicemia? Ca am vazut ca a mea e un pic sub limita.. in schimb colesterolul e suuus, peste limita..

aelita, katalina asteptam vesti azi!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput