Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ce frumos discutati voi aici....va urmaresc.. sa stiti...
Doamne ce pantofi, sandale...si e saptamana patimilor...si atatea tentatii..
M-ati omorat cu cele nude.
Conchitaimi plac sfaturile pentru Sabina, o sa fur si eu din ele....
Cum sa fac sa pot merge cu tocuri si sa ma simt in largul meu ????
Ca am o mie de pitici cand vine vorba de tocuri, platforme etc...desi imi plac de nu mai pot...
Ma enerveaza ca nu imi simt piciorul sigur cand calc pe pamant, ca sunt prea inalta si am tendinta de a sta cocosata, ca ma bat indiferent de calapod...de fapt pe mine toata incaltamintea ma bate, invariabil...
Ce sa ma fac ?

PS Aminanu mania pe DD...ce mi-e 1.68, ce mi-e 1.70???!!!...tot acolo esti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tumpi un . E de bine, sper sa reusesc sa finalizez azi maine ce am de facut. Pantofii sunt super, am retinut site-ul.

Sabina, imi place si freza si rochita. Eu as fi pus niste incaltari rosii/roz. Chiar zilele trecute am vazut niste pantofi simpli, cu toc, din piele intoarsa roz. Adorabili .

Conchita, imi plac sfaturile date Sabinei. Eu astazi de exemplu am o rochita neagra, simpla, pana la genunchi, ciorapi negri mati din aceia opaci, balerini gri si o bluzita scurta tot gri, bijuuri cu un pic de verde. As fi pus ceva mai colorat peste, dar n-am .

Imi plac mult discutiile de aici, mi se pare super topicul. Eu am doar 1.65 dar ma simt bine in pielea mea .

Eu am insa problema cu tocurile pentru ca locuiesc de 4 ani in Praga si aici au numai piatra cubica, mi-am distrus o gramada de tocuri initial dupa care am renuntat la tocurile subtiri si am purtat numai platforma sau tocuri mai grosute. Acum sunt in proces de mutare, revin si tocurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Geniest, si eu am probleme cind port tocuri dar rabd, ori ma jeneaza la degete sau unul dintr ele, ori ma rod pe undeva etc. Cauta pantofi din piele moale si fina. Incerca sa mergi foarte dreapta ca nu-i bine pentru bazin, mi-a spus chiropractorul asta, chiar si cind mananci trebuie sa stai cu spatele drept.

M-au obsedat palariutele astea, vreau si culoare asa. Offf! Si cind ma gindesc unde isi au originea, si sunt din nou la moda , acum dupa zeci de ani.

http://www.imdb.com/media/rm3033827328/tt1035736

A facut revolutie la vremea aceea cu moda asta, presiune din partea bisericii si inaltei societati.

http://www.imdb.com/media/rm2882832384/tt1035736

Si cu rochia facuta de ea la fel, intr-un timp si un loc total nepotrivit.In spatele ei se vad celelalte madame cum erau de impopotonate.
http://www.imdb.com/media/rm3084158976/tt1035736

Saptamana asta imi cumpar dvd-ul ca sa-l revad de cite ori mi se face dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Iubesc subiectul asta! Si eu zic sa facem un album special cu pozele noastre, dar neaparat trebuie sa imi cumpar un aparat foto, mi l-au stricat fetele pe al meu
conchita, si mie imi plac sfaturile tale, cred ca nimeni nu se supara, ca le spui cu bunavointa, nu cu rautate! Acuma, vazand pantofii Sabinei mai bine, si mie mi se pare ca nu se potrivesc cu rochia, mergea mai bine ceva mai finut, astia merg mai bine la pantaloni, la blugi.
puskin, locuiesti la Praga? Wow, e unul dintre orasele mele preferate, am fost in luna de miere acolo si mi-a ramas la inima. Te invidiez
geniest, eu de anul asta am zis gata, trec la tocuri inalte, cand o sa mai port, la batranete? Si mi-am luat, pe langa perechile alea de la Nine West, pe care le-am aratat mai in urma, o pereche supeeerba de pantofi eleganti, negri, din piele intoarsa, cu platforma, astia de aici http://www.okazii.ro/catalog/39950681/Pantofi-Dama-din-piele-100-grup-5-modele-why-it-ale82-.html , poza 7, ai mei sunt aproape identici, sg deosebire e ca nu au inimoara aceea, sunt simpli.
amina, hai ca poti sa zici ca ai si tu 1,70, stai in loc de 2 cm?

Vroiam sa va mai zic ca am descoperit sasptamana trecuta un blog al unei tipe din Arad care se imbraca exact pe gustul meu, tare mult imi place, e inventiva si feminina, dar si curajoasa. Uitati: http://highstreetcardigans.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adevaru e ca i-am luat pt blugi sau fuste mai casual, da acuma am simtit ca pantofii mei negri pur si simplu nu merg.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Geniest, cand porti tocuri ai impresia ca toata lumea se uita la tine si devii nesigura de frica sa nu cazi cat esti de lata?

Iti dau un sfat, poarta tocuri intai cand esti cu cineva pe strada, sot, prietena. Incepe cu toc mic,2-3cm. Apoi ia-ti ceva de 5 cm.
Nu te mai gandi la laba piciorului cand pasesti. Ai sa vezi ca in timp te obisnuiesti fara sa-ti dai seama, adevarul e ca purtatul tocurilor necesita putina practica, nimeni nu s-a nascut cu tocurile in picioare

Sau de ce nu, poarta in casa la inceput.Sau la evenimente unde stai mai mult pe scaun, si faci practic doar cativa pasi pe tocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu de azi ma mut la mosie,pana dupa Paste,asa ca va spun de pe acum:
Sarbatori Luminate,cu pace si bucurii.
Sa ne revedem cu bine

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Amina, hai ca esti tare cu inaltimea, chiar asa ce-mi e a,68 ce-mi e 1,70, eu ce sa mai zic la 1,57.
Dar cum zicea si Ruxi, ma simt bine in pielea mea chiar daca m-a intrecut una din nepoate care nare decat 13 ani.

Eu la faza cu tocurile nu stiu sa dau sfaturi, ca "m-am nascut " pe tocuri.De cand eram mica ii luam pantofii mamei si mergeam prin casa, odata am plecat cu pantofii de dans ai surorii, vai ce mi-a mai facut.

Ruxi, apropo de piatra cubica, stiu cum e, cand lucram in zona Lipscani am ramas odata fara un toc , noroc ca eram la 2 pasi de un cismar si mi l-a pus pe loc.Eu culmea ca desi aici drumurile sunt ok, nu mai port, ca n-am unde si uneori cand pun tocuri mai mari de 5 ma dor picioarele.

Sabina, frumusica rochia, da vad eu bine ca ii atarna o zdranganea intr-un colt?

Eu m-am indragostit pur si simplu de [url="http://www.heine.de/Jacke/an069069Y-sh12517447sp5714029-Bundle/HeineDe;sid=2J--31MKUs3_3xi51O1Ztz8AWR3Q38nq7BTYzqWI9PqC3565AZ_YzqWItQ_DLQ=="[/url]
Am modificat, partea din spate nu se vede f bine ca nu pot sa o copiez in varianta mai mare, dar este pe elastic.Culoarea m-a fermecat

Vale, Paste Fericit si tie, te sun saptamana viitoare, cand te intorci?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Amina, pentru doi cm nu merita sa te necajesti.

Vale, Sarbatori Fericite si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,marti ma intorc.Nu se vede link-ul!
Lady,multumesc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput