Trucuri pentru a te imbraca super (4)
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
Am modificat, le-am pus in album.
Ralucis, imi plac pantofii.
Vale, te sun pe seara acasa dupa joi, sa vad cum stau cu timpul.Momentan n-am nici un nr de Ro,da am nr tau de fix si te sun sa ne vedem.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
valentinag spune:
Ioana,mi-am desfiintat fixul,numa pe mobil ma gasesti!Da-mi mesaj si te sun eu
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
geniest spune:
Multumesc pentru sfaturi...
Asa e, Ladyma simt nesigura, parca ma privesc toti si am tendinta de a ma apleca in fata...
Nici cu toc de 5 cm nu prea ma simt confortabil ...ce sa mai zic de 8-9-10 ???
Ralucis te invidiez. Frumosi pantofii...da' chiar te simti bine in ei ??? Ma ia ameteala cand le vad tocul ...
Aminaaa ce e ala chiropractor ???
Cat despre material...no way...poate sa fie si invizibili ca pe mine tot ma bat, rod, freaca...daca nu ma jeneaza pantoful pe piele direct, atunci sigur mi se freaca degetele de la picioare intre ele si fac bataturi...exclus fara...
Multumesc pentru urari !!!!
P&ANA spune:
V-am urmarit de la inceput ,sa stiti
Perioadele dintre anotimpuri, sunt pentru mine foarte derutante .Toata iarna am purtat colanti sau pantalon skiny cu pulovere lungi ,cizme ,botine.. asa incat devenise un fel de uniforma iar acum imi este greu sa-mi definesc stilul de primavara , na, balanta din mine nu ma lasa !
Plus ca trebuie sa scap de obsesia pentru un anumit obiect vestimentar , sa incerc sa nu mai uit sa-mi pun accesorii dimineata (le-am adunat pe toate intr-o cutie sa-mi fie mai usor si tot uit ,bine, si rujul mi-l pun la primul semafor ,deja e rutina)
As vrea sa port fuste ,imi cumpar si zac in dulap - alta obsesie ,ca am glezne prea subtiri .
Scriind acum la subiect m-a trasnit o ideie , astazi ma duc sa-mi iau cizme de vara ,din alea perforate ! ptiu , cum de nu m-am gandit pana acum !
am 54 kg si 1.65 m siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaproape 40 de ani
Sarbatori luminate va doresc !
tumpi spune:
Ralucis, tocmai mi-au sosit si mie pantofiorii la la Venturini, ca tot am obs ca si ai tai sunt aceeasi firma.
In afara de balerini, restul sunt cu tocuri de peste 7, sa vedem daca mai stiu sa merg.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Multumesc pentru sfaturi... Asa e, Ladyma simt nesigura, parca ma privesc toti si am tendinta de a ma apleca in fata... Nici cu toc de 5 cm nu prea ma simt confortabil ...ce sa mai zic de 8-9-10 ??? |
Sa stii ca senzatia cum ca toata lumea se uita la tine o ai din cauza ca pe tocuri esti mai inalta, deci mai ´´vizibila´´ . Dar de ce e rau daca se uita? Sa se uite
Nu, tocurile de 8-9-10 cm nu-s pentru mers pe strada. Sunt pentru diferite evenimente de seara mai ales.
Vorbesc mai ales de pantoful clasic(ca cei rosii postati un pic mai devreme, de lac)
Sigur, sunt acum pantofi cu platforme sau sandale medicinale care te inalta cu vreo 8 cm, dar nu e toc clasic, au si talpa groasa, deci sunt comode, le poti purta si ziua, plus ca designul este de zi in acest caz(la sandale ortopedice).
La platforme la fel, depinde de model, gasesti incaltaminte confortabila care te inalta si cu 8-9 cm, totul depinde de design si de talpa.Insa in general aceste tocuri(cu tot cu talpa ingrosata) nu trec de 7 cm.
ralucis spune:
citat din mesajul lui geniest Ralucis te invidiez. Frumosi pantofii...da' chiar te simti bine in ei ??? Ma ia ameteala cand le vad tocul ... |
Sa stii ca sunt destul de comozi pentru cat de inalti sunt, au toc de 12 (!), dar platforma de vreo 3 cm, asa ca ma gandesc ca de fapt e cam 9 cm distanta dintre mine si pamant. I-am luat o data la Opera, am rezistat foarte ok, ba chiar am fost si pana in Carrefour sa iau ceva dupa si m-am descurcat. Sunt curioasa cuim va fi cu sandalele de la Nine West, http://www.ninewest.com.au/www/166/files/h_heels_debutante_grey.jpg ca erau tare comode cand le-am probat, sa le vad in realitate.
tumpi spune:
Ralucis, scoate virgula de dupa link ca da eroare.Sandalele imi plac, cat au tocul?
Cand m-a vazut al meu cu incaltarile azi atata a zis: "rosii? asa mare tocul, poti sa mergi?"Cred ca inca mai pot.Pt el e neobisnuit sa ma vada cu incaltari rosii, cel mult la pantofi cu toc, pana acum am avut doar fara toc.
Se tot uita la cutiile cu incaltari, saracul nu stie ca mai tb sa-mi vina inca pe atat.Dar gata pe anul asta.
Alina, , sa ne arati si nou cizmulitele.Si mie mi-ar place, am vrut sa-mi iau dar n-am gasit nr meu.
ralucis spune:
citat din mesajul lui tumpi Se tot uita la cutiile cu incaltari, saracul nu stie ca mai tb sa-mi vina inca pe atat.Dar gata pe anul asta. |
Hai mai, de ce esti asa aspra cu tine, de-abia se termina martie
Am masurat si tocul la sandale, au toc de 12, platforma de 4
tumpi spune:
citat din mesajul lui ralucis Hai mai, de ce esti asa aspra cu tine, de-abia se termina martie Am masurat si tocul la sandale, au toc de 12, platforma de 4 |
wow,inalte,da se merita.
Pai cam gata, pt primavara-vara, ca daca nu intru in faliment.Mi-am luat pana acum vreo 10 perechi de incaltari, eu zic ca-i suficient
si la cat ies eu in ultima vreme......