Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

io am venit s-o fericesc pe LadyJ, ca m-am imbracat azi un pic mai a la Audrey, am fost la un concert si apoi la un vernisaj :D
am si o poza cu frizura, sa nu va speriati ca nu e aia fata mea, sunt mega, mega umflata de la cortizon.

deci, pozulici, si da, am mai slabit ceva

Da, da! Foarte bine ai facut, ca iti sta intr-un anume fel.:-)
Imi place foarte mult, ma bucur ca nu ai pus pantofi negri si ai ales nude, asa ca partea de sus.
Este stilata alegerea, si se potriveste foarte bine evenimentului

PS-imi place rochia Imi aduce aminte de o piesa frumoasa vintage pe care am vazut-o intr-un atelier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Deianira, sa stii ca pe sandalele alea rosii ale lui Tumpi se merge foarte bine, nu este vorba de efortul pe care il faci de obicei pe toc clasic. Incearca

si eu am 1,70 dar nu ma dau jos de pe tocuri.Am noroc cu un sot inalt ca altfel era clar motiv de divort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aham, 1.70 si 55 de kile. Nice:D

Multum, da, cu nude mi-a placut si mie, clar. Rochia am luat=o asta toamna de la debenhams, cu bolero cu tot. Pana azi n-am purtat-o niciodata.

Tumpi, super pantofii si sandalele! si da, sunt comode.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

sabina, foarte draguta frizura, imi place tare mult! Si eu stiu rochita asta, am vazut-o pe cineva in realitate si este muuuuult mai frumoasa decat in poza! O alegere foarte inspirata!
Off topic: ai cumva dusumea pe jos? Si eu vreau sa imi pun, cum se intretine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Vai, Sabina, cat e de faina rochia si bolero-ul . La pantofi ma limitez la culoare ca nu ma dau in vant deloc dupa mocasini (parca asa le zice la model, nu?).
Tumpi, eu am probleme cu toti pantofii din lume in afara de cizme si o pereche de sandale de gladiator :). Ce sa fac, asa sunt eu mai defecta :)).
Lady, mi-am propus sa mai incerc ca am mai purtat eu pe la inceput de adolescenta niste hidosenii cu platforma si parca nu era asa greu. Cu inaltimea fata de iubit nu-i problema, ca are si el aproape 1,90, pot sa port si mama platformelor si tot nu-s cat el :).

Eu am tot urmarit subiectul, dar acum m-a prins rau de tot, ma gandesc sa imi fac si eu un album unde sa imi pun poze cu noutatile sau cu ce mai port eu, cum face si Tumpi . Ce ziceti, va alaturati?

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

uite pantofii, Deinaira, sunt cu toc, doar in fata mai mocasini

ralucis, am parchet de bambus, se intretine destul de usor, cu mopu si solutie din aia de parchet.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sabina, e frumoasa rochia, dar bolero de ce ti-a trebuit? esti in negru si bej - spune-mi cati ani ai tu? :-)) daca-as fi acolosha, te-as convinge cu dovezi cum ar trebui tu sa iesi din liniile conservatoare si sa experimentezi. esti foarte foarte frumoasa, cu tot cortizonul tau, ai corp frumos si feminin - imbraca-te mai zizi, mai tinereste! si la croiala ma refer, dar si la culori. repet, rochia aia isi face toti banii, e superba, dar lungimea nu e ok - ori poarta lung, ori pana la genunchi; apoi vine creata din talie, pai la noi astea cu solduri rotunde nu prea se pupa. ori porti conice si pe talie, ori marchezi talia cu cordon, or croiala "princess". pantofii sunt ok, dar pentru varsta a treia si ca material, si ca design. daca vrei culoare nude, ia de piele subtire, mai finuti, mai decoltati, mai un toc sexy, uite aici:
http://myshoes.com/trend/nude-shoes

sper sa nu te superi. cel mai mult mi-a placut o rochie rosie cu imprimeu, croiala etno, nu mai stiu sa-ti descriu detalii, dar in aia aratai ca o printesuca. si asa si meriti sa arati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Ruxi, sper ca totul ti-a iesit azi cum ti-ai dorit.Chiar m-am gandit la tine si ca dovada, uite ti-am gasit o pereche de pantofiwww.evita-shoes.com/de/8/Artikel-Nr-219-1044-0004.html?artnr=219-1044-0004&articleGroup=219&action=showcategories&gender=2&articleGroup=219" target="_blank">rosii gen cum avea Demi Moore

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Vaaai! Ce pantofi!Vreau si euuu!
Deianira! Foarte bine punctat.MultumescRenunt la gentuta aceea si caut altceva. In toate gentile mele m-am uitat si nu am nimic care sa se potriveasca.Da, pune pozisoare cu tinutele.
Sabina, acum cind te-am vazut am curajul sa spun ca semeni bine cu A.H.
Rochita e foare eleganta, uite cind pe voi astfel de rochii imi vine sa cumpar si eu , dar pe mine nu ma avantajeaza. Ma maturizeaza, poate ca arat si prea batrana de asta. La mine e greu cu stilul Absolute Feminine, daca vreau astfel de stil trebuie sa incerc ceva care poarta alea de 20 si ceva de ani.

Mergi la inceput

mi-era frig bre;), nu suntem la 40 de grade ca la voi:)
mie imi place bolreo-ul, lu barbatu-meu tot asa, nu-i place:D
despre lungime, eu am genunchii foarte grosi,trebuie sa pot neaparat sub genunchi fustele si rochiile, acuma sa vad ca tot slabesc, cred ca se mai modifica situatiunea nitel, iar rochiile maxi nu ma prind deloc, dar deloc, pentru ca acuma sunt mai masiva in partea de sus, din cauza medicatiei, si arat complet otova.

rochia nu e creata, dar eu n-am oglinda decat asta f f mica,si se vede aiurea, e doar in forma de A.#
si cum o sa ma supar?:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Cind va aud cu 170 inaltime , mor, eu am 168.
Apropos, de caldura, la noi s-a terminat imbracamintea de primavara si au bagat de vara, eu ma imbrac inca in geaka , ca de , mi-e frig si japonezele tinere la picior gol si fustite/rochite/pantalonasi scurti clasici etc. Mor cind le vad. Pe 24 luna asta au aparut revistele cu tinutele pentru luna Mai.Eu n-am apucat nici sa ma imbrac in cele din Martie.

Mergi la inceput