Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Amina, frumoasa rochita, uite ceva in genul asta ar mai merge pt rochita

Uite aici sandalutele mele cu rosu, ca am reusit sa le pozez si pantofiorii verzi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Tumpi! Multumesc!Eu mor dupa genul asta de sandalute, finute si frumoase foc.
Sandalutele tale rosii si pantofiorii verzi anul aceste merg perfect .
Alea mele, alea rosii , talpa o au ca si sandalutele tale, dar curele rosii si subtiri.
Sa vedem ce zic si Divele, la ce merg sandalutele si pantofii.
Ele vin cu feminitatea , iar combinatii , ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Amina, frumoasa rochita, uite ceva in genul asta ar mai merge pt rochita

Uite aici sandalutele mele cu rosu, ca am reusit sa le pozez si pantofiorii verzi

Imi plac foarte mult sandalele rosii Toata vara n-o sa ai probleme.
Pantofii verzi ii vad purtati la o rochita aubergine(asa se scrie?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Imi plac foarte mult sandalele rosii Toata vara n-o sa ai probleme.
Pantofii verzi ii vad purtati la o rochita aubergine(asa se scrie?)

ai scris bine eu i-am mai purtat cu pantalon gri sobolan sau cu unii tot pe nunata de gri,dar deschis si in carouri cu un maieut verde in aceeasi nuanta ca si pantofii.Tare chic erau.Imi aduc aminte ca asa am plecat in vara in turcia, aici erau cand am plecat in jur de 15 gr, aveam geaca pe mine, iar acolo cand am iesit din aeroport m-a lovit caldura

Sandalele rosii au fost dragoste la prima vedere,desi sincer nu le-am purtat decat de 2 ori cred.La verile noastre....

Mergi la inceput

Ruxi, sper ca totul ti-a iesit azi cum ti-ai dorit.Chiar m-am gandit la tine si ca dovada, uite ti-am gasit o pereche de pantofiwww.evita-shoes.com/de/8/Artikel-Nr-219-1044-0004.html?artnr=219-1044-0004&articleGroup=219&action=showcategories&gender=2&articleGroup=219" target="_blank">rosii gen cum avea Demi Moore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Ruxi, sper ca totul ti-a iesit azi cum ti-ai dorit.Chiar m-am gandit la tine si ca dovada, uite ti-am gasit o pereche de pantofiwww.evita-shoes.com/de/8/Artikel-Nr-219-1044-0004.html?artnr=219-1044-0004&articleGroup=219&action=showcategories&gender=2&articleGroup=219" target="_blank">rosii gen cum avea Demi Moore

ce superbi sunt pantofii!!!! mai putin pretul
am asa o pereche, dar tocul e mai mic, sunt de lac, rosii, de la Leonardo la reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Carmena, great minds think alike , si eu ma gandeam la o curelusa in talie la rochita :))). Abia astept sa vina.
Amina, bluzita aia ultima e supeeeer si rochita imi place muuuuuuult, poseta pe mine sincer nu ma incanta.
Tumpi, sandale rosii vreau si eu, dar eu visez la ceva de lac si cu toc foarte inalt, le-am si gasit defapt, dar din pacate nu se intrevede niciun eveniment la care sa le port si nu e cazul de investitii nenecesare :(. Din alea cu platforma am gasit anul trecut, tot casual, dar erau albe si nu le-am luat ca nu ma pricep la mers pe toc/platforma, sunt adepta flats-ilor, mai ales ca am 1,70. Inca regret ca nu le-am luat.

Eu am cumparat azi o pereche de balerini MOV pe care ii ador (si care probabil o sa imi nenoroceasca picioarele ca asa patesc eu) si o esarfa tot cu mov si cu ceva motive negre :).

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,cu pantofii aia verzi erai incaltata odata cand ne-am intalnit noi!Imi aduc aminte ca ti i-am admirat si atunci!
Azi,am vazut o tipa imbracata cumva si mi-am ads aminte de ceva,ce n-as purta niciodata,niciodata,nici macar odatapantofi albi si dres negru!Brrrr

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Deianira, daca as avea si eu 1,70, n-as mai purta tocuri,da nici 1,60 n-am.De ce ai ob cu balerinii, te rod?Am si eu o pereche tot movulii, acum vreau albi,galbeni, negrii.

Oricum sa-i uzezi cu placee si fara probleme.

Vale, tot ce-i posibil, ca ii am de vreo 5 ani si sunt in buna stare inca,dar de fel am grija de lucrurile mele.Ma uitam zilele trecute ca am haine care poate au 10 ani,bine sunt piese care le port mai rar,dar de care nu-mi vine sa ma despart.Si cum nu sunt f in pas cu moda, am lucruri care vin oricand si care cel mai important eu le consider mereu la moda , ca-mi plac.

Azi mi-am mai comandat ceva, da nu mai zic, ca poate iarasi nu vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io am venit s-o fericesc pe LadyJ, ca m-am imbracat azi un pic mai a la Audrey, am fost la un concert si apoi la un vernisaj :D
am si o poza cu frizura, sa nu va speriati ca nu e aia fata mea, sunt mega, mega umflata de la cortizon.

deci, pozulici, si da, am mai slabit ceva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput