Nou stil de viata (295)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata (eu ma duc la culcare...ce ciudat, nu?)

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Fetelor imi cade parul. Nu mi-a cazut tot deodata, in timp .... dar acum deja ma vad cheala. Aveti vreo solutie...un sfat ceva? [/blue]

in primul rind, evident, trebuie sa vezi un medic si sa descopere, pe cit posibil, cauza exacta.

mama cind a stat aici a avut problema asta. i-a cazut parul smocuri, smocuri. chelea deja, clar. i-am cumparat rogaine for women dar n-am lasat-o sa se dea aici, am trimis-o cu el in Ro, s-o vada si sa-i dea acordul un medic. el a fost de acord cu rogaine-ul (vezi ca se gaseste la target, walmart, fdarmacii , aici este 45 de dolari plus taxe ptr 3 luni) si i-a mai dat niste vitamine. mi-a spus ca acum e ok.

Mara, de Gabrielama, la multi ani, sanatate si o copilarie fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimineata doamnelor!

Iaca, vin doar sa va ofer cafea si ceai, ca raport nu dau; de aseara ma pandeste o raceala (asta se traduce = sport azi nu), la care adaug si "musafiri" ; asa ca bag ceai, pastile si vitamina C efervescenta si mor de oftica; sper sa treaca, a venit taman luna asta, cand mergem la spital; sper sa nu ia si puica si sa amanam operatia, ca ma iau la palme singura!
Nici maine nu vin la raport, de fapt pana marti nu mai intru, ca maine Adelina face un anisor si plecam din Bucuresti; Sabina, tu pleci de la aer curat, noi venim intr-acolo!

Merg la ceaiurile mele, ooooooooffffffffff!

Sa aveti week-end fain, fara prea multe abateri !

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Si eu, ca si Gusta intru doar sa va salut si va spun ca va citesc. Altceva nu am de spus, asa ca .....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu scriu pe fuga, nu prea am timp.

Zuzi, de obicei cauzele caderii parului sunt niste dezechilibre interne. Mersi si fa niste analize de sange si suplimenteaza alimentatia cu un complex de vitamine si minerale plus omega 3. Sunt sigura ca gasesti sa cumperi acolo gama Now foods, sunt foarte bune.

Va pupez, in weekend nu o sa am acces la net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare,

am terminat cu perioada de doliu, tare bine e sa ai internet, .

Ruxi, ma bucur pentru tine, .

Sabina, nu pot sa-ti spun decat felicitariiiiiii!, .

Marei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Scuze ptr. absenta, dar am o saptamana f. incarcata si nu apuc sa intru.

Cu intarziere urez si eu la multi ani Marei, sa fie sanatoasa si norocoasa! Gabi, sa-ti fie copii sanatosi, iar tie nastere usoara

Va pupik pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat sa va salut...
cu meniul...muuuuuuulte salate si lactate..deocamdata..cam bate vantul la mine in frigider..sper ca maine sa apucam sa mergem la cumparaturi!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, uite, in sfarsit, cateva poze cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Mara, fetita de Gabriela !

Zuzi, mie imi cadea parul (da' nu mult) dupa ultima sarcina, am luat vitamine speciale de la farmacie.

Mephala, ce frumosi sunteti !

Eu tot n-am apucat sa pun pozele 'principale' din vacanta. Am pus aici o parte.

Sa fiti cumintele in week-end !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor multumesc frumos de raspunsuri. Cred c-ar trebui sa fac ceva analize...I sfarsit am inceput sa iau cam de prin iarna: Vit. speciale pentru cresterea unghiilor si parului + Zinc. Mi-am luat de pe net niste uleiuri tratament pentru cresterea parului dar Nush ce mi-a venit intr-o zi dupa baie cand era parul inca umed sa ma uit in oglinda din spate si-am vazut ca nu mai am par in crestetul capului. Sper sa nu chelesc de tot.

Liris am sa incerc si Rogain daca zici ca merita. Somn usor.

Mephala sunteti tare frumusei. Mi-a placut poza cu Teo si vata de zahar. Mai ca mi-a facut pofta de-asa ceva.

Violeta cum mai merge sala? Ce-ti fac nepoteii? Dordia e bine?

Gusta te si sper sa ne tii la curent cu ce ti se intampla. Nu tine tot in tine ca nu-i bine.

Cellia sanatate multa si Adelinei. Ii luati motul? Sa ne spui ce-a ales de pe tava.

Crys gata se-apropie botezul de nu mai ai timp? Ce-ti mai face finuta?

Camy i-a trecut raceala lui Flavius? Spor la cumparaturi "destepte" .

Ruxi cred ca niste omega 3 chiar ar trebui sa iau. Dar ajuta si la par?

Weekend placut si insorit tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput