Nou stil de viata (295)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

cami pune mana si papa ca te bat...Flavius are nevoie de tine bine hranita ca sa se faca si el bine...copiii mei cred ca sunt campioni la cazut din pat...stai linistita ca nu patesc nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna de dimineata!

Iaca, vaz ca inca nu da nimeni si zic sa le scot eu: cafea cu miere pt fete si ceai verde cu lamaie care poate si doreste!
Mai am si niste cozonac, il vreti?

Camelia, imi pare rau pt patania cu puiul! Bine ca e bine! De-acuma, pune mana si papa ca stiu ca-s noua p-aci si sper sa nu te superi dar mie imi pare ca meniul tau pe azi e cam.....anemic; dupa toate emotiile si frica de ieri, cand organismul tau s-a resimtit, de azi are nevoie de energie, sa toace ; pai, da-i de tocat!
La salata de legume poti arunca un ou fiert tare, nu vrei de la mine? Ca eu sunt cu ouale
Sa nu te superi pe mine!

Raport azi
MD: doua bucatele branza, doua felii paine neagra cu icre si o rosie; hm.....o felie cozonac
P: supa de legume si am o conserva de peste ratacita, cica macrou in sos tomat;
C: tocanita de fasole verde sau salata verde cu ton

Acuma, evident , cafea si apa cu lamaie!

Sa aveti zi senina si fara suparari!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu ma supar fetelor...si buna idee cu ou fiert..hai ca mai am si eu...bag si la salata si acum ..si fac si o supa..asa e ami bine??????

Va pup!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunt restanta de ieri. La multi ani Mara! Si o imbratisare mare pt mama ei cea frumoasa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Da, si eu restanta .

La Multi Ani Mara ! Gabriela, pupam domnisoara si pe mami cu Filip in burtica .

Sabinel, cum esti?

Multam frumos de urari, sper ca pana la sfarsitul anului sa fiu o femeie libera. Nu de alta, da' am planuri mari .

Va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Si multumim mult de urari! Mara a fost foarte fericita si asta este tot ce conteaza; n-a avut decat cativa invitati, dar s-a bucurat foooarte tare. Inainte de petrecere i-am scos si un dinte - unul de sus - asa ca a fost pentru ea o zi foarte importanta! A implinit (in sfarsit!!!) 6 ani si i-a mai picat un dinte (cred ca la ei, chestia asta cu dintii este o dovada de maturizare, caci abia astepta sa-i pice si ei niste dinti...).

Sabina, multumim si de complimente!

Intr-o alta ordine de idei, azi am fost la eco si la doctorul cu care nasc; baietul meu are deja 3,3 kg si am programat, teoretic, nasterea pe 27 aprilie. Mihaser, m-ai intrebat daca nasc normal - nu nasc normal, ci cu cezariana, pentru ca Mara s-a nascut si ea prin cezariana (de urgenta) si cu un copilas asa mare, nasterea vaginala dupa cezariana (care se poate, medical vorbind), nu este chiar indicata.

Saptamana viitoare este ultima de venit la birou. Nici nu imi vine sa cred ce putin mai am!!

Vik, fruntea sus! Sunt convinsa ca vei reusi sa te mobilizezi si sa dai jos kilogramele in plus!

Sabina, uau ce raport! Felcitari si tot inainte!!

Camy_pus, bine ca nu are Flavius nimic! Of... ce sperietura trebuie sa fi tras!

Azi am mers putin pe jos; au inflorit copacii, afara este caldut; era tare frumos!

Va pup si ma intorc la treaba!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu sunt in zona va citesc da nu am nimic de spus .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Restanta si eu!

Mara! Sa ai parte de sanatate, noroc si veselie toata viata. Gabi si abia astept pozici cu Filip.

Camy bine ca-i totul bine cu Flavius.

Gusta te .

Roxa ce mai e nou cu tine?

Ruxi bafta multa si sa iasa cum vrei tu.

Camelia (zisa) ne mai citesti?

Tzuni .

Daniela nu promit nimc dar iti multumesc.

Laura ce mai zice Andrei? Ce-a primit de la Iepuras?

Fetelor imi cade parul. Nu mi-a cazut tot deodata, in timp .... dar acum deja ma vad cheala. Aveti vreo solutie...un sfat ceva?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si eu cu intarziere ....

Mara

Ruxi ma bucur pt tine Iti doresc sa-ti mearga bine in continuare si sa reusesti in tot ce ti-ai propus :))

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

cam liniste pe aici...
eu nu mai reusesc sa trec pragul de 61,5 kg :((
cami, multa sanatate lui flavius.
zuzulici, incearca sa iei ceva vitamine pt par, unghii, eu imi puneam ulei de masline cateva ore pe par inainte de spalare sau o masca de par. mie de cand am renuntat la vopsit, de 6-7 luni (ma faceam blonda de cativa ani) nu imi mai pica parul.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput