Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 9

NicoletaB spune:
Corina- nici chiar asa 25 km . Ne vom misca si noi asa mai batraneste!
Ce comica e cadita, zici ca e cristelnita! Crezi ca poate fi pus bebelu in fund de la inceput sau mai asa de la 2-3 luni incolo?
Crissy- ma bucur ca te-a mai linistit nenea doctorul!
Azi la doctorita de Paste i-am luat un bonsai, sper sa nu-l uit la birou! Asa imi place sa primesc/ofer flori in ghiveci!27+

ck_29 spune:
am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul
multu la toate fetele pentru urarile de florii
...si fara alcool pentru cine mai pofteste...ca prajituri nu mai sunt...le-am hapait eu
eu am fost plecata la tara de vineri...si am ratat partea cu mesajele de incurajate pentru Carla
oricum initiativa a fost foarte frumoasa si sunt sigura ca si pe Carla a bucurat-o
vad ca si sabina se apropie de linia de sosire...asa ca trebuie sa tinem agitatele in priza...sa fie in forma
back to work..dar mai scriu 28 +

corinasmile spune:
Referitor la cadita: pe mine m-a inspirat aceasta postare pe blogul unei mamici de care imi place f mult (nu o cunosc personal, vorbesc doar din ce-am citit pe la ea).
Nico, asta a fost si prima mea intrebare: daca se poate folosi de la nastere. Tipa mi-a raspuns la comentarii ca da, ea a folosit-o de la nastere pana pe la 6 luni.
Corina 26s+ cu Maria

Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ck_29 buna si de la mine fetelor azi muncesc de acasa ca am racit, si nu ma simt in stare sa stau la serv am vazut ca discutati de asigurari...Aniska80, si eu am asigurare de la ING si pentru nasterea vaginala voi primi bani, respectiv jumatatea sumei de la cezariana; verifica si tu hartiile bine...poate si la tine este la fel camelia ![]() |
Eu fac oricum cezariana pt ca prima nastere o am prin cezariana!Pb e ca nu fac 1 an de zile de cand am adaugat cezariana la asigurare si cica nu or sa-mi dea banii!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&

corinasmile spune:
Nati, ai PM de la mine.
Si am trimis un mesaj pe mailul comun, ca sa mai zambiti un pic
Corina 27s+ cu Maria

bubu30 spune:
Sabina de la 37 sapt implinite se considera sarcina la termen si tu o sa ai 37 si cateva zile, nu ?
Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

NicoletaB spune:
Parca n-as indrazni sa-l lansez la apa in forma aia! In aia l-as pune sa se balaceasca in apa afara!27+

ck_29 spune:
[/quote]
Eu fac oricum cezariana pt ca prima nastere o am prin cezariana!Pb e ca nu fac 1 an de zile de cand am adaugat cezariana la asigurare si cica nu or sa-mi dea banii!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cu
MELISSA
[/quote]
am inteles
pacat...ca in ac perioada orice ban in plus este bine-venit 28 +

ck_29 spune:
interesanta cadita asta......dar cred ca este greu de manevrat bebe in ea chiar de la nastere
sunt la primul bebe..dar ma gandesc ca iti trebuie totusi ceva spatiu sa il ti/speli pe bebe...mai ales la primul copil...
eu ma si vad transpirata toata...probbail ca o sa ma ud eu mai mult decat pe bebe 28 +

aleesicoo spune:
eu cand am botezat si a trebuit sa ii fac baie a doua zi la mir cugeau apele pe mine parca imi tinea cineva dusul deasupra capului,si era cadita normala dar daca as avea o astfel de cadita pt printesa cu siguranta as ajunge cu ea in cadita la ce emotii sunt atuncicel putin in cazul meu, iar cu cezaiana nu stiu cat de bine voi putea sa stau aplecata
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!