Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 10

ancutzicab spune:
Nana - merci de felicitari!
Corina - mi se pare putin incomoda de manevrat BB in ea, mai ales cand e mic si nu sta in fund. Poate pentru cand va fi mai mare. Referitor la mobila, ai fost la Kidex? Ca eu am vazut acolo o firma care avea mobila din lemn masiv, foarte frumos finisata, la preturi foarte convenabile, dupa mine. Daca vrei, iti dau PM cu adresa lor de web, au si magazin prin Ghencea.
Poate nu ma uitati si pe mine cu intrebarea cu BB si litoralul, mercic!
Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

aleesicoo spune:
fetele eu mai am o intrebare care ma framanta.....
voi va simtiti burtica grea?ca si cum ati cara ceva? ca eu uneori nici nu o simt, daca nu ar fi umflata as uita ca e printi
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

ck_29 spune:
ancutzicab, si noi intentionam sa furam anul asta cateva zile la mare
desi o sa avem un an foarte incarcat: nastere in iunie, nunta in familie in luna august, vom fi nasi de cununie in septembrie..undeva intre ele si botezul nostru...intentionez sa merg cu bebe cateva zile la mare...prin septembrie
bebe o sa aiba vreo 3 luni pe atunci
prin septembrie nici nu mai e asa de cald...si oricum nu o sa stam cu bebe la soare
vom alege o destinatie cat mai aproape de casa...probabil bulgaria..ca la noi pe litoral nu sunt conditii bune 28 +

ancutzicab spune:
Ale, ce simpatica esti! Pai la ce finuta e burtica ta, nici nu ma mir. Dar sa stii ca, uneori, am momente cand nu ma simt de parca as fi insarcinata, si burta mea e clar mai mare decat a ta.

Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo eu cand am botezat si a trebuit sa ii fac baie a doua zi la mir cugeau apele pe mine parca imi tinea cineva dusul deasupra capului,si era cadita normala dar daca as avea o astfel de cadita pt printesa cu siguranta as ajunge cu ea in cadita la ce emotii sunt atunci ![]() ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale ![]() ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La primul copil,timp de 40 de zile i-a facut baie o matusa...care este si moasa lui acum...si eu facusem cezariana,cum de altfel si acum am sa fac...dar dupa 40 de zile m-am apucat singurica sa-l spal pe Denis si am pus cadita pe pat,cadita normala...,si o pernuta dedesubt intr-o parte a caditei ca sa o ridice un pic...si gata,am inceput sa-i fac baita!!!M-a durur un pic mijlocul,dar m-am obijnuit!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&

aleesicoo spune:
ancuta stii la ce imi fuge gandul??
ca bebelina mea are o greutate mica mica si de asta nu o simt eu grea
abia astept morfo pe 15 aprilie
asa creste bebicu
pozici cu noi

aleesicoo spune:
ancuta mie imi este atat de frica sa ii fac baie, ca na acum e vb de al meu
fetele fug un pic la shopinguit
asa creste bebicu
pozici cu noi

ck_29 spune:
am vazut si eu la kidex mobila aia de zici tu..din lemn masiv - e chiar frumoasa
si eu m-am uitat dupa cadita..si cele cu formele alea nu m-au incantat...si scumpe si putin practice dupa parerea mea
mi s-a parut destul de slab kidex-ul...fata de baby expo
putini expozanti
mai e un baby expo in ultimele zile ale lunii mai...sper sa pot ajunge si atunci 28 +

ancutzicab spune:
Ale, lasa frica si gandurile! Cand vei sti ca printesa depinde in exclusivitate de tine, ia sa vezi ce curaj iti vine! Garantat! Shopinguit placut!