Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Nico si Ana bafta multa azi la eco !
Ana asteptam vesti - sa speram ca o sa lase rusinea si o sa deschida picioarele

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Corina- multam de raspuns! Mi-era sa nu ne plictisim! Noi in concediu nu suntem genul care sa ne odihnim/zacem in camera! Ne place sa umblam, ca de dormit, dormim acasa!

27+

Cu mare placere, ma bucur cand am si eu de adaugat ceva la ce vorbiti voi pe aici

Tu vad ca esti tare curajoasa. Si noi in principiu la fel suntem: plimbaciosi, mai ales ca noua ne plac f mult plimbarile in natura, cu observatii de pasari si animale - al meu sot nu prea sta locului 5 minute
Insa acum in concediul din Viena si Budapesta m-am convins ca nu mai am ritmul de dinainte de sarcina: merg mai putin, obosesc mai repede. De asta ne-am propus sa vizitam mai putine obiective decat am fi facut in mod normal (anul trecut la Roma cred ca am parcurs vreo 25 de km pe jos in 4 zile ).
Asa ca gija mare, sa nu te obosesti!

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Am sunat la dr. si mi-a spus ca nu e ceva grav daca petele au fost usor maronii si nu au mai aparut de dimineata, mai ales ca fii-mea a fost miscacioasa azi - a fost primul lucru de care m-a intrebat. A zis ca e de la col o mica sangerare, care se amesteca cu secretiile normale, si in principiu se mai intampla... Deci nu ma ingrijorez (prea tare), dar fug acasa, nu mai stau la birou pe scaun...
Va pup, multumesc de sustinere

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Crissy , la asta ma gandeam si eu, dar din gura doctorului suna mult mai bine . Acum poti sa te linistesti, si bine faci, lasa biroul si du-te acasa!

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Crissy C imi pare bine ca sunteti ok!
Dar nu intri in concediu prenatal???Inca mai mergi la munca???

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ana (aniska), poate e vre-o particica de muschi slabita in zona buricului, si din cauza asta doare. Oricum bebelina ta e maricica bine . Nasoala faza cu asigurarile.

Ioana, bine ca a iesit pietrica si ai scapat! Oricum, dupa nasterea Sabinei ar fi bine sa te duci sa-ti vezi de "ridichi".

Da,se poate sa fie si asa cum spui tu...faza e ca nu ma doare mereu...sunt unele momente ale zilei in care am aceasta jena...iar cu asigurarea...offffff e tare rau...iti dai seama...20 mil. sunt ceva bani...dar asta e pana la urma,daca nu o sa pot sta pana cand trebuie...nu am ce sa fac...noi sa fim sanatoase,ca face tati banii!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, eu ma gandesc la o caditza de genul www.eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Cadita_Shantala/id-84af271a746f8c6c7c3e39772d5de03a.html" target="_blank">asta
Am citit lucruri bune despre ea.

Voi ce parere aveti?

Aaaa, am uitat sa va spun ca ne-am hotarat pana la urma sa reamenajam dormitorul nostru in camera copilului, de la bun inceput.
Desi mi-as fi dorit f mult sa avem 3 camere (una pt copil, dormitorul nostru si camera de zi), ne-om descurca noi cumva si cu 2
Asa ca abia astept si eu data de 19 aprilie, cand ies in cele cateva zile de concediu ramase pe anul asta, apoi in prenatal, sa ma apuc de modificarile prin casa.
Intrebare pentru fetele din Bucuresti: puteti sa-mi recomandati pe cineva care face mobila la comanda, cu care ati lucrat si ati fost multumite de calitate si preturi?
Multam anticipat

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sabina trebuie sa faci un efort pt. ele si sa stai in pat macar acum pe ultima suta de metri, lasa munca multa ca ti-a fost de-ajuns

iar statul in continuare pe scaun nu ti-ar face bine deloc la colul tau...

Ioana ne bucuram ca esti bine
ieri m-am speriat putin cand ai descris simptomele
erau pe-acolo si ceva semne prevestitoare...
dar bine ca a fost alarma falsa

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

buna si de la mine fetelor

azi muncesc de acasa ca am racit, si nu ma simt in stare sa stau la serv

am vazut ca discutati de asigurari...Aniska80, si eu am asigurare de la ING si pentru nasterea vaginala voi primi bani, respectiv jumatatea sumei de la cezariana;

verifica si tu hartiile bine...poate si la tine este la fel

camelia

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, eu ma gandesc la o caditza de genul www.eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Cadita_Shantala/id-84af271a746f8c6c7c3e39772d5de03a.html" target="_blank">asta
Am citit lucruri bune despre ea.
Voi ce parere aveti?Corina 26s+ cu Maria

Interesant concept. Pacat ca nu sunt poze mai edificatoare, reusesc destul de greu sa imi imaginez cum spal un nou nascut in ea...

Mergi la inceput