Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 7

corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Fetelooor stiu ca m-am conversat cu una din voi despre Veliko Tornovo si nu mai tin minte cu care! Am facut rezervare 2 nopti la un hotel acolo de 1 mai, ca ultima iesire in 2 si cred ca si ultima pe anu' asta ! Ce e de vazut/facut pe acolo in afara de oras si Arbanassi? Plec vineri, ma intorc duminica! ![]() ![]() |
Nico, eu am fost anul trecut cateva zile la Veliko.
In afara de oras si Arbanassi, e de vizitat cetatea (care e si ea in oras, de fapt). In Arbanassi sunt mai multe biserici frumoase.
Ar mai fi cateva manastiri in apropierea orasului, insa in timp asa scurt ma indoiesc ca ai nevoie de mai multe destinatii.
Uite 2 link-uri cu informatii utile: www.velikoturnovo.info.ro/index1.html" target="_blank">link1 si www.descopera.ro/travelling/4428447-veliko-tarnovo-pe-urmele-vechilor-vlahi" target="_blank">link2
Sa va fie de bine calatoria!
Corina

n_a_n_a spune:
Alesicoo, mersi de intrebare . Sunt bine, in sensul ca nu ma supara nimic nou, si pentru mine asta e un semn bun
. Gatul tau cum e?
Sabina, patru zile chiar nu se va intampla nimic cu Alex... Mai trimite-l pe Silviu in timpul zile acasa sa vada de ea, daca asa o sa fii mai linistita...
Nana 32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

NicoletaB spune:
Fetelor- voi de care cadita ati luat?
Vazusem la Kidex una cu niste forme reliefate in care fixai copilul sa nu alunece, dar era cu o chestie care se baga intre picioare, din plastic, si am zis ca nu iau ca se loveste copilul la 'oo'!27+

NicoletaB spune:
Corina- multam de raspuns! Mi-era sa nu ne plictisim! Noi in concediu nu suntem genul care sa ne odihnim/zacem in camera! Ne place sa umblam, ca de dormit, dormim acasa!27+

ancutzicab spune:
Buna, fetelor!
Crissy - mai bine suni la doc, decat sa iti faci o mie de ganduri!
Sabina - ma bucur ca sunteti bine, mai e asa de putin pana pe 6, iti tin pumnii sa iasa lucrurile cum doresti tu!
Artu - bine ca ai scapat cu bine de ziua de ieri, nu e o fericire cu pietricica, dar macar nu a fost nimic legat de sarcina!
Sorana - ai grija cu drumul la Sibiu, si eu plec acolo vineri, ca sa petrecem Pastele in familie. Ce bine ca Matei a inceput sa se acomodeze cu adevarat la gradi!
Tatyana - felicitari pentru cele 32 de saptamani, hai ca nu mai e asa mult!
Azi schimbam si noi prefixul .
Voiam sa va intreb, pe toate: planuiti sa mergeti cu bebeii anul asta la mare? Daca da, cand? Si tineti cont de botez? Ca eu tare as vrea sa merg cu sotul si Luca, pe la sfarsitul lui august, dar sunt foarte indoita.
Va pup pe toate.
Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Ah si faza tare. Aseara intreb si eu intr-o doara: dna dr sunt fete nu? Ah, doamna, eu nu pot sa va mai spun acum la ce invalmaseala e acolo, nu se mai vede nimic, primele eco au fost concludente. ![]() Sabina ![]() AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |

tare faza cu invalmaseala
Ruxi

AMR ... cine stie ?

n_a_n_a spune:
Nico, am vorbit cu o prietena de-a mea si mi-a zis ca alea anatomice cu "chestie" intre picioare sunt aiurea rau, pentru ca intr-adevar, dupa ce bebe sta in fundulet si incepe sa se agite prin cadita il incomodeaza (chiar daca il asezi in cealalta parte a caditei); cel mai ok e sa iei o cadita simpla, si eventual un reductor. Mie maine trebuie sa imi ajunga coletul cu cadita (a doua cadita!), dupa dezamagirea cu prima n-am mai vrut nici sa aud de cadita cu masa de infasat si am optat pentru o cadita normala, cu picioare reglabile: asta e, dar am luat-o de la bebelusultau cu 156 de lei. Nu pot da link-ul direct ca-i "reclama".
Nana 32+ cu

NicoletaB spune:
Nana- multam! Deci n-am fost eu paranoia! Acu' ma uit si eu pe site. Tot asa cu suport vreau si eu, ca nu mai ma tin salele ca pe vremuri!27+

ancutzicab spune:
Nicoleta, eu am avut la Luca o cadita anatomica de la Ok Baby, din aceea care se sprijina pe cada mare de baie. Ne-am descurcat foarte bine cu ea, si in perioada cand statea pe spate, si cand a stat in fundulet. Dar, adevarul e ca Luca nu e foarte agitat la baie, deci poate ca ar trebui sa tii cont si de asta
Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

n_a_n_a spune:
Anca felicitari pentru schimbarea de prefix !
Nico, am uitat sa spun: cadita poate fi alba, albastra, roz, verde si mov, iar eu am optat pentru alba.
Nana 32+ cu