Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele

noi mai devreme am facut ochisori, fetita mea este intr-o continua miscare de parca da vreo petrecere , in rest toate bune si frumoase
Sabina, sper ca printesele tale sa mai stea un piculet la caldurica si cand va fi momentul potrivit de iesit sa fie grase si frumoase

am totusi o intrebare pt mamicile mai experimentate
stiu ca pana cand nu ii cade buricul sa nu ii facem baie, dar macar ii putem sterge cu ceai de musetel? sau ce alta optiune exista?
iar dupa ce ii cade buricul trebuie sa lasam sa se cicatrizeze locul?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Crissy- nu te pot ajuta cu un raspuns! Poate fetele care au mai avut probleme cu sarcina iti pot spune ceva util!
Sa fie totul bine!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati- am scris in subsolul mesajului site-ul si modelul. Este trecut cu edit in mesajul cu linkuri

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

Tatyana, bne ai revenit. Sa intelegem ca esti bine si vesela daca iti arde de pozat si ne-ai scris mai mult in ultimele zile? Ma bucur tare mult. De msicarile lui bebe asa stiam si eu, ca pe masura ce cresc, nu mai misca atat de mult, ca nu mai au loc. Am vazut pozici cu tine. Cand ai spus de "fatza de spital" ma gandeam ca o sa te vad cu parul legat, palida toata, tu in schimb arati foarte bine! Si burticutza frumoasa foc! 34?! Wow, n-as fi zis. Oare de ce aveam toate impresia ca ai vreo 24 asa?!

pot sa zic ca ma simt un pic mai usurata ca fac 32 sapt si sansele de supravetuire la un bebe sunt mari....dar totusi pana la 35 tot stau cu morcovul
multumesc la toate fetele ca ma vedeti frumoasa....eu ma vad oribila,obisnuita sa fiu machiata tot timpul acuma parca nu sunt eu
fetele

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ana (aniska), poate e vre-o particica de muschi slabita in zona buricului, si din cauza asta doare. Oricum bebelina ta e maricica bine . Nasoala faza cu asigurarile.

Ioana, bine ca a iesit pietrica si ai scapat! Oricum, dupa nasterea Sabinei ar fi bine sa te duci sa-ti vezi de "ridichi".

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Sorana hai ca ma mai tin o tura. Vb aceea m-am tinut eu pana acum ptr toate prietenele mele si sa nu ma tin ptr tine. Totusi ai grija de col, ca nu e de gluma.

Pana la urma ma vad cu anestezistul marti, m-am mai sms-uit su dr mea si ramane operatia marti. Dar eu tot am fixurile mele ca imi scot copiii prematuri. Incerc sa o mai prind joi face to face sa vedem poate mai obtin ceva.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Tatyana , ce bine ca ai trecut de primul prag!!! Inca putin si treci si de al doilea, de la 35 de saptamani! Daca te face sa te simti mai bine, poarta machiaj si in spital .

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

taty_ana, ce a fost mult putin a ramas, tot respectul meu pt tine si ai sa vezi ce minune de copil o sa ai si atunci o sa ti se pun fleac prin ce ai trecut!

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

nana, tu cum te mai simti iubita?
ce face iubirici?

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Neata fetelor,
Nici nu am luat inca micul dejun, direct pe DC. Doamne, ce as vrea macar intro zi sa-mi aduca si mie cineva micul dejun in pat(ma refer la sot) Sper cand vine sa am parte de asa surprize. Si tare mai astept sa-mi faca niste bucate din alea sofisticate, sa-mi incant papilele gustative pana nasc.
Nico, felicitari pentru achizitii. Tare vreau sa vad si eu carutul, dar link-ul pus e reclama. Poate stiu fetele ce tre sa rearanjezi, ca sa-l vedem si noi.
Arturica, mama, ma gandesc ce durere ai tras, biata de tine! Bine ca e OK acum, si poti sta linistita ca nu vroia Sabina sa te vada mai degraba.
Sabina, e super ca esti calma. SI fie chiar si ambii cu cuc, sanatoso sa fie! Ale ce zice? Ramane cu tati si bunica cat vei fi la spital? A mea zice ca da, pot pleca linistita! Sa vedem noi atunci.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+

Tati sta cu mine in spital 4 zile. Ale ramane cu bunicile si cu bona si mai vine si sora-mea in vizita si tot ea le va aduce la spital. Mai mult ma stresez cu copilul de acasa ca nu vor fi in stare sa aibe grija de ea, decat cu nasterea mea.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput