Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
R.Cata spune:
Neata fetele!
Am vazut ca tot vorbiti de forma caditei si ce sa puneti in ea, sa-i fie lui bebe cat mai bine, si implicit si mamicilor (sau de ce nu, taticilor
). Noi vom cumpara o cadita normala...cat mai mare, pt a-i putea face baie cat mai mult timp in ea. Si am cumparat ca un suport (se numeste easy bath) pe care-l pui in cadita. E ca o salteluta si vei avea ambele maini libere.
Saptamana viitoare ne vin si noua caruciorul (cu multumiri Nanei
), sterilizatorul si setul de biberoane.
Va 
Miruna
R.Cata spune:
Aaaaa, si o intrebare!
Va cumparati centura post-natala? Afolosit-o cineva...am inteles ca este pt recuperarea rapida a uterului. Dar chilotei de unica folosinta...stiti de unde se achizitioneaza?
Multumesc! 
Catalina
36+
Miruna 36+
Reallaura spune:
Neata
Nico f bine ma simt azi, merci de intrebare..
si burta mea e mare mare si rotunda, dar eu chiar am fetitza
Iubisirica uitasem sa scriu, si pe mine m-a impresionat mesajul tau referitor la cumnata...mi se pare cumplit...mai ales ca are bb de 2 ani...dar cu
la DD sper sa fie totul ok! Doamne Ajuta!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 21 de zile
Reallaura spune:
Rcata fetele ziceau ca au luat chilotei de unica folosinta din Carrefour, dar eu nu am gasit...cat despre centura...mie doctorul mi-a recomandat sa nu port, mi-a spus sa ma gandesc numai de cate ori pe zi ma aplec la bb...la prima sarcina nu am purtat, dar acum o sa port...ca mi se pare ca soramii i s-a retras burta mai repede daca a folosit-o
Laurita, mami
36+
Ilinca Sabina
AMR 21 de zile
NicoletaB spune:
Mi-am mai adus aminte ceva:
in maternitate nu aveau vaccinul BCG pt ca Institutul Cantacuzino nu-l mai fabrica. Au zis ca fac liste cu bebelusii nevaccinati, care apoi sunt chemati la vaccinare.
27+ 
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Neata Nico f bine ma simt azi, merci de intrebare.. si burta mea e mare mare si rotunda, dar eu chiar am fetitza Iubisirica uitasem sa scriu, si pe mine m-a impresionat mesajul tau referitor la cumnata...mi se pare cumplit...mai ales ca are bb de 2 ani...dar cu la DD sper sa fie totul ok! Doamne Ajuta!Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca SabinaAMR 21 de zile |
Multumesc!
Iubirisca
30+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
r_ocsy spune:
Neata !
m-am trezit cu soare care acum dispare treptat lasand loc norilor cenusii ... intr-adevar s-a anuntat ploaie
.
Nicoleta_B : drum bun , distractie placuta si nu in ultimul timp Sarbatori fericite !
Laurita : bine ca ti-a trecut gheara pe care o descriai ; am avut odata ceva asemanator, tot asa cand stateam in picioare , cand umblam se mai ameliora putin iar in pat nu durea deloc ... nici eu nu stiu ce a fst, nici nu am intrebat ca am patit-o o singura data pe la 22 de saptamani
.
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! m-am trezit cu soare care acum dispare treptat lasand loc norilor cenusii ... intr-adevar s-a anuntat ploaie .Nicoleta_B : drum bun , distractie placuta si nu in ultimul timp Sarbatori fericite ! Laurita : bine ca ti-a trecut gheara pe care o descriai ; am avut odata ceva asemanator, tot asa cand stateam in picioare , cand umblam se mai ameliora putin iar in pat nu durea deloc ... nici eu nu stiu ce a fst, nici nu am intrebat ca am patit-o o singura data pe la 22 de saptamani R_ocsy 32 + Ana SofiaAMR 7 saptamani ! |
Din pacate e si frig...iar stam in casa...
uuf, bine ca ai avut si tu - nu ca-mi pare bine, dar devine mai putin grav
, poate era ceva muscular, prea era doar intr-o parte.mie mi-era teama sa nu-mi fi plesnit uterul...

Laurita, mami
36+
Ilinca SabinaAMR 21 de zile
anamariam79 spune:
Neatza burtici.
Vero, multumim de vesti despre Carla si fete. Ma bucur tare mult ca sunt bine, chiar daca e mai greu cu mulsul. Trebuie sa fie foarte frumos pentru carla cand comunica cu mazarichile, asa putin cum stiu ele acum. Si multumim si de sfatul cu miscatul capului/picioarelor la rahi. Foarte utila informatia. e credeam ca trebuie sa stai cu capul intepenit acolo pe perna si sa nu il misti nici in lateral. Phew.
Nati, Rocsy, Laura, NicoletaB, Bubu, Ioana, Sabina, mersi de sustinere si de scor (parca 5-3 pentru fata aveam la ultima numaratoare). Avem si o chestie albastra cumparata. Doar una, parca daca e fetita si e cu albastru ce are?! Da, e ultima ecografie inainte de nastere. O sa-i zic "Junior" pana una alta lui bebe (stiti filmul, cu Arnold gravid). Nicoleta, bafta la eco, sa reusesti sa ai parte de ea azi, si cu vesti bune. Nu intri sa ne spui de eco inainte sa pleci?
Bubu, uraaa de carutz! Stiu cum e, si eu o zi intreaga m-am invartit pe langa carutz dupe ce l-am montat, il plimbam prin casa, si mereu imi faceam de lucru in preajma lui. Acum m-am mai potolit.
Sorana, deci e mai ok cu colul. Ce ti-e si cu ecograful si masuratorile astea, Un pic se duce masuratoare pe alaturi, si ne panicam, sau ii facem din fetite baietzei si invers. Dap, Moni, si eu subscriu, sunt sceptica cu ecografiile astea. Cred ca daca mai fac un bebe nu ma mai caut atata.
Laura, asa citisem si eu nu mais tiu prin ce carte de bebei, ca se da cu alcool alb de 70 de grade, si atat. Nu pudra, nu betadina. Despre spalat nu cred ca nu se spala copilul atatea zile, dar in fine, sper sa ne spuna la maternitate asta.
Iubirisca, sanatate si putere cumnatei, uneori e asa nedreapta viatza asta, dar poate ca DD stie de ce ni le da pe toate.
Pupicei de la "Junior" care e foarte activ(a) dupa 2 banane si 2 portocale servite la micul dejun. Niste soare cine trimite si pe la noi?
Ana
33+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
gabriela_s spune:
Salut,
am venit sa va urez si eu Paste Fericit
voua si burticilor.
N-am mai dat semne de viata,sunt cu nasul in calculator toata ziua dar cu treaba serioasa,in rest imi ocupa fata mea cea mare tot timpul.
Am fost la control luni,fata mica are 1400 grame,e bine,dupa eco dpn e 16 iunie,cam atat.Am 30 de saptamani si un pic dupa ultima menstruatie si vreo 29 dupa ecoraf dar e ok.Mai merg pe la analize luna asta,chestii uzuale.
Vad ca deja avem bobocei,felicitari proaspetei mamici!!!Hai ca data viitoare cand intru sa mai scriu aici presimt ca deja va fi plin de floricele
Poze cu mine si noutati mai am pe blog http://blogdemam.blogspot.com/ -ca sa ma laud si eu cu dovlecelul meu.
Apropo de forma burtii,si pe mine m-au zapacit "babele" ca am baiat,ca e burta nu stiu cum,ca nu am pete pe fata si alte prostii.Pete pe fata mai am timp sa fac,ca si data trecuta am patit-o in ultima luna,si era iarna.By the way,sa aveti grija cu soarele,e pericol sa se accentueze pigmentarea aia de sarcina,asa stiu.Eu n-am inca nici dunga aia de pe burtica,nu ma tin minte,cred ca dupa 32 de saptamani apare.
Va pup,va doresc sanatate voua si burticilor:)