Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
anamariam79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Neata fetele! Am vazut ca tot vorbiti de forma caditei si ce sa puneti in ea, sa-i fie lui bebe cat mai bine, si implicit si mamicilor (sau de ce nu, taticilor Saptamana viitoare ne vin si noua caruciorul (cu multumiri Nanei ), sterilizatorul si setul de biberoane.Va ![]() Miruna |
Nana, ti-ai gresit meseria. Intermediar de vanzari trebuia sa te faci cu carucioarele astea, ca iti iese! Miruna, sa inteleg ca tot din ala cum avem Nana si cu mine ai luat pt. bebe?
Ana
33+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani bebica mea mica si scumpica

ticker

dunemaire spune:
Buna dimineata!
La multi ani (intarziat) Theophilinei si tuturor floricelelor, felicitari fetelor cu vesti bune de la eco si bobocelelor de la Cluj care cresc frumusel,sa dea bunul Dumnezeu sa poata iesi cat mai repede din spital. Iubirisca, imi pare rau sa aud de cumnata ta, sa speram ca o sa aiba chemo mai mult succes de data asta
.
A sosit slingul ieri! E o minunatie, elegant si usor de zic ca e esarfa de seara, nu portbebe. Ma intrebati saptamana trecuta daca e bumbac sau matase - cele doua fete par sa fie din materiale diferite, cea interioara e sigur bumbac, de cea exterioara nu sunt sigura daca e matase sau viscoza. A fost 75 + 8 lei transportul, cu plata ramburs, fata le-a trimis in aceeasi seara in care am comandat, dupa cum promisese. Cusaturile par in regula, solide , inelele la fel, acum proba practica cu Dorisca mica mai lipseste
. Am exersat ieri in fata oglinzii cu o papusa de-a lui Timi, pare a fi extrem de simplu de pus pe tine, dar asta iarasi ramane a fi confirmat de proba practica.
Gleznele mele au dimensiuni de elefant la ora actuala, nici ceaiul diuretic nu le mai prea face mare branza. Dorisca e foarte activa in continuare, nu am nevoie sa-i numar miscarile, ca oricum face antrenamente de kung-fu prin burtica tot timpul.
Sotiorul si Timi se duc la socri de Paste, sa isi mai vada ai lui nepoata, eu raman acasa singura-cuc.
Cred ca ma voi duce la ai mei , ma termina ideea de a sta intr-o casa goala pentru patru zile.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 32+
r_ocsy spune:
Laurita : eu ma gandeam ca apasa bebelina pe vreun nerv ... ca era foarte intensa , si m-a prins si pe strada si simteam nevoia sa stau jos si nu era nicio banca prin apropiere .... apoi a trecut de la sine dupa ce am ajuns in final in pat !
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
n_a_n_a spune:
Salutare burtici frumoase
!
Inca o noapte alba, care din pacate a facut loc unei zile cenusii... Totusi cu moralul stam destul de bine, asteptam sa iasa soarele
!
Nati, mersi de apreciere
! Adevarul este ca la cata dragoste am avut in jurul meu, nu aveam cum sa cresc altfel
.
Nico, tare aiurea cu programarea ta! Bine ca ai prins loc pe azi! Ma bucur ca ti-a placut maternitatea! Si sarbatori fericite, daca nu mai intri pe forum!
Ioana, pot spune ca am experienta si talent in adormit copiii. De multe ori zic ca din cauza asta mi-au crescut mainile atat de lungi
. Dar sa vedem cum va fi cu Adelina... Cat despre nisip si pietricele, sotul tot apare "mandru" cu ele in mana de la baie, saracu' stie ca o data cu eliminarea se termina si criza...
Vivela, am vorbit cu mama pe tema baitei, si ea mi-a povestit ca ne-a facut baita si inainte sa cada bontul de la buric, si nu ne-am infectat, nici n-a cicatrizat aiurea; sincer eu sunt tare mandra de buricul meu, iar cel al surioarei mele e si mai dragut
.
Ana (anamariam), felicitari pentru bebe sanatos, indiferent ce-o fi
! Dar pana acum nu a vizualizat niciodata carja aortica?! Daca bebe e pelvin, putea sa incerce sa traga cu ochiul la pasa/putza cu sonda endovaginala... Eu m-as duce in locul tau sa fac o alta eco la alt medic... Eu i-am cumparat Adelinei salopetica, caciulita, sosetute albastre, si ce daca-i fetita, nu poate purta albastru?!
Iubirisca, imi pare tare rau pentru cumnata ta
! Doamne da sa se faca bine!
Vero
, multumim de vestile despre Carla! Si ma bucur tare mult ca nu te mai doare maseluta, o fi dat nervu coltu'
.
Carla
, esti o curajoasa! Iti doresc tot binele din lume, tie si mazarichilor, si multa putere sa faci fata mulsului, conditiilor grele din spital si inevitabilelor griji! Te astepta cu drag sa revii printre noi
.
Ruxi, mama zice ca ne punea seara in apa de baita putin ceai de tei si musetel. Nu a fiert apa deloc.
Moni, sase luni de calcat hainute?! Pai eu o sa o iau razna! Fac depresie postnatala numai la gandul asta
... Tati, ai pus-o, trebuie sa inveti sa calci si hainute de papusi
.
Sorana, aiurea cu asteptatul atat de lung la usa medicului! Bine ca bebe e bine, si colul nu chiar atat de scurt
, ma bucur ca nu ratezi iesirea la Sibiu!
Laurita, pe mine ma doare burtica, si daca nu ma doare se tuguiaza si se intareste, ori de cate ori stau in picioare. Nu trece cu NoSpa, trece cu pat
, oricum sa fii atenta daca se mai repeta!
Cata
, ce culoare ati ales la carucior? Salteluta www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=28608&rezlat=1117" target="_blank">asta pentru baita o aveti voi? Si pe mine ma tenteaza... Nu stiu daca voi purta centura postnatala, eu nu suport nimic care sa ma stranga peste burta; n-am suportat niciodata iar de cand sunt gravi nici atat, ma gandesc ca nici peste cezariana nu o sa suport... Mi-am luat chilotei de unica folosinta (care cica pot fi spalati de 10 ori, doar 5 bucati, nu cred sa am nevoie de mai multi la cezariana) de pe site-ul bebelusultau, la fel si tampoane pentru sani si un sutien pentru alaptare, ca oricum am comandat cadita de la ei, oricum le-am gasit mai ieftine decat la farmacia de langa mine (in afar de sutien, ca nu aveau la farmacie
).
Gabriela, felicitari si tie pentru vestile bune de la eco
! M-am uitat la pozici, si tu esti o mamica frumoasa, si burtica la fel
!
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
madutza09 spune:
Neatza,
Azi schimbam si noi prefixul avem frumoasa varsta 30sapt.

doamne ajuta si de-acum incolo![]()
pt vestile aduse despre Carla si mazarichile noastre scumpe

NicoletaB bafta azi la eco sper sa te linisteasca ca totul e k si multzumim la fel si tzie de urari o mini vacantza cat mai relaxanta si te asteptam aici in randul burticilor
SARBATORI FERICITE!
GabrielaS felicitari si tzie pt rezultatele de la eco si esti o mamaica fff frumusica 
Dunemaire sa purtatzi sanatoase slingul...imi pare rau de problema cu gleznele se pare ca toate burticile acum pe ultima suta de metri avem cate o problemutza ...lasa ca o ducem noi pana la capat cu bine
pt. fiecare burtica si floricica.... o zi buna
30+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
r_ocsy spune:
Gabriela_s : frumoasa mamica mai esti
... felicitari pentru bebelina cea micuta 
Dunemaire : mai bine cu parintii decat singurica, poate deveni deprimant
Hai sa va pregatesc un nou capitol ca apoi am putina treaba ![]()
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariam79 Nana, ti-ai gresit meseria. Intermediar de vanzari trebuia sa te faci cu carucioarele astea, ca iti iese! Ana 33+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani bebica mea mica si scumpica ![]() ticker ![]() |
Cred ca ar trebui sa le cer comision
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
n_a_n_a spune:
Ada, imi pare rau de gleznele tale... Dar ma bucur ca iti place atat de mult sling-ul
, iar pretul e super bun fata de ce gaseti pe net. Si fata mea isi gaseste destul de greu locul prin burtica, sau se joaca; se misca daca are chef de 10 ori intr-un minut, nu doua ore!
Mada, felicitari pentru schimbarea prefixului
!
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
r_ocsy spune:
Vad ca avem si o sarbatorita astazi :
La multi ani Roxuta !!!
R_ocsy
32 +
Ana Sofia