Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu30 spune:
Azi ne-a sosit si carutul din Spania. 
Acum il monteaza sotul si e atat de incantat, ca un copil 
Atata il mai lauda ce frumos e de ma pufneste rasul, dar sunt si eu incantata cand il vad cat ii place.
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
Vero multumim de vestile bune. Ce ma bucur pentru ele. Acum parca m-am mai linistit si eu, daca le lasa deja acasa, fetele sunt bine, nu stau la incubator, inseamna ca si ale mele tre sa fie bine.
Legat de ruptul apei, nu cred ca a fost medicul de vina. Si mie imi face control pe mas,a inclusiv ieri mi-a facut cu degete si tot tacamul. Apa se rupe doar cu un carlig, cu degetele nu are cum.
Sabina
36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
bubu30 spune:
Sabina eu nu cred ca le lasa acasa, cred ca ai inteles gresit.
Revenirea pe forum cred ca se referea ca va intra pe net din spital.
Eu stiu ca regula este ca la spitalul unde a nascut ea si voi naste si eu e ca te lasa acasa doar cand au 2500 g (asa mi-a zis dr meu cand am intrebat), si ale ei nu au cum sa aiba deja atat.
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

moni_or spune:
ARTURICA, d-rita mea a zis ca nu se monteaza sterilet pe uter dublu cicatricial, vad ca si Sabinei i s-a zis la fel, am auzit ca alti doctori monteaza, deci care cum, poate tie iti va zice ca e in regula. Sa ne spui si noua raspunsul daca o (sau il) intrebi.
ALESICOO, intrebai de buric, pana cade bontul ombilical nu e bine sa il dai cu nimic ud, nici macar ceai de musetel, pt. ca cu cat e mai mult udat cu atat cade si se cicatrizeaza mai greu. De regula se sterge cu un betigas de urechi inmuiat in apa si dupa aia se pudreaza cu Baneocin pudra, aia usuca foarte bine si cred ca are si ceva antibiotic sau ceva de genul, care vindeca si previne infectiile.
CADITA, noi la Luca am avut una simpla in care am pus un suport anatomic, insa cadita s-a rupt asa ca pt. Alex am luat cadita Onda de la OK Baby, de aia am vrut si la Luca doar ca n-am gasit atunci. Mie una mi se pare fff util suportul, nici eu la primul copil n-am avut dexteritate si nu puteam sa-l si tin cu o mana si sa il si spal cu cealalta si sa-mi si torn gel de dus pe mana toate in acelasi timp.
NANA, apropo de "caposi", chiar ma uitam acum pe ecografiile cu Luca si tot asa ii iesea si lui, capul mai mare decat varsta si femurul mai mic. Insa a iesit perfect normal, e chiar inaltut si nici capul nu e disproportionat fata de corp. Eu oricum sunt foarte sceptica legat de masuratorile astea intrauterine.
VERO, multumim mult de vestile de la Carla si abia asteptam sa ne scrie!
CALCAT - eu i-am calcat hainele lui Luca pana la 6 luni, dar nu pe ambele parti, numai pe dos in general, adica pe partea cu care intra in contact. De spalat le spal si acum separat de ale noastre si doar cu Persil Sensitive si balsam Lenor Sensitive, care nu au miros.
Cam atat am retinut, ma duc la nani ca mor de somn.
Noapte buna, burtici!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
31+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
veronicach spune:
Nu Sabina, nu le lasa acasa...fetitele sunt la incubator pana ating 2 kg
Carla aproxima ca va mai sta in spital in jur de o luna
altfel fetitele sunt bine dar trebuie sa ia in greutate
nu imi multumiti pentru vesti, este o mare placere
32+
Matei ...
Onana spune:
..hai ca am sosit si eu acasa..Dupa vizita la dr am iesit la un restaurant cu niste prieteni si de-abia ce am ajuns acasa.
Am fost la dr si mi-a facut control pe masa si a fost dureros, dar na, trebuia pt ca a zis ca nu e ok sa se scurteze colul la jumatate fata de acu 5 saptamani
. Si la controlul pe masa, zice: da, e cam scurt colul, hmm, nu stiu daca e o idee buna sa plecati la Sibiu..
Dar dupa control mi-a facut si eco si a fost haios ca fiind capul lui bebe jos nu putea vedea colul si atunci cu o mana impingea capul lui Tudor in sus (era haios ca vedeam pe monitor cum ii ridica practic caputul
), desi ma cam durea burta ca apasa tare, si cu cealalat atinea ecograful sa masoare; concluzia e ca are spre 3 cm, deci a zis ca e acceptabil si a ramas sa plec, totusi, dar cu grija la contractii, stocuri de no-spa, etc..Si mi-a zis ca ma asteapta pe 12 aprilie la urmatorul control, daca nu ma apuca inainte.
Cam astea-s noutatile la mine, oricum am asteptat 3,5 ore sa intru la dr, asa ca acum sunt terminata, ma retrag si eu la 
Noapte buna, fete dragi
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
34+ Tudor
Reallaura spune:
Neata 

Ieri m-am simtit f rau.
Parca aveam o gheara pe toata partea din stanga jos a burtii, nu puteam nici merge, nici vorbi, nici respira. Am luat un no -spa, dar abia acum, spre dimineata m-a lasat. 
Mi-a fost tare frica, dar in conditiile in care nu ma durea decat cand stateam in picioare, nu si cand eram intinsa nemiscata in pat, am spus ca sa nu alarmez doctorul.
Am vrut sa intru sa va intreb daca s-a mai simtit vreuna asa, dar nu am avut putere. sper sa fiu bine si Ilinca sa fie miscacioasa azi, sa fiu si eu linistita.
corinasmile Cadita mie una mi se pare cam incomoda. Bb mic e atat de fragil, nu-si tine capul, plange, acolo ar insemna sa ai indemanarea sa-l tii de subsori cum fac asistentele in spital. EU nu m-as obisnui, dar depinde de fiecare. Mie o cadita unde sa am spatiu mi se pare mai practica. In plus de ce sa dau alti bani cand face bb 6l??
Felicitari pt 28 s, dar sa stii ca trim 3 incepe la 29
Oricum, tot asa inainte, numai cu vesti bune!
Ale mie mi-au spus sa-l spal pe bb in cadita de la bun inceput. Asa ca il spalam si apoi il dadeam cu alcool alb de 70 grade in zona buricului. A cazut f frumos, dar e adevarat, putin mai tz, in a 13-a zi!
Artu bine ca ai eliminat pietricica si acum te simti bine!
Sorana ei, super ca ai ok pentru mersul la SIbiu, sper sa fie totul ok
Nico nasoala faza cu eco, dar bine ca ai vizitat maternitatea! Macar nu ai fost degeaba, mi se pare f util sa vezi ce te asteapta!
Sabina wow, deja pierzi din dop?? oricum 5 aprilie nu e rau, esti aproape de termen, cu sarcina gemelara!! Poate au fetele mai mult de 2 kg fiecare, da Domnul!
veronicach ms de vestile despre mazarichi. Seamana intre ele, nu mai tin minte daca erau univiteline??
Eu am avut noroc ca am stat cu bb in salon din prima zi, asa ca l-am tinut numai la san. NU am avut nevoie de pompa...
Si a fost si mai bine pentru psihicul meu, cu bb la san.
bubu eu l-am spalat pe Mirci cu apa de la robinet, dar il clateam cu ceai de musetel, turnat dintr-o sticla pe tot corpul, dupa baita. Asta am facut-o cam pana pe la o luna. Sa stapaniti sanatosi carutul!
Moni-or ti-am vazut pozicile, nu mi se pare mare burti, tr sa mai fac si eu poze, a mea pocneste!! ![]()
ANamariam felicitari pentru eco! Bine ca e ok copilul, ce mai conteaza sexul?? Ah, cred ca mori de curiozitate! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 21 de zile
Iubirisca spune:
Neata burtici, multumesc fetelor pentru incurajari, speram si noi ca bunul Dumnezeu are planuri bune cu cumnata mea.
Multumim lui Vero pentru vestile bune despre fetele Carlei, multa sanatate si sa se faca fetele mari, iar ea sa fie puternica in continuare.
Iubirisca
30+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
NicoletaB spune:
Neata gagici!
Iubirisca- sanatate si gasirea unui tratament adecvat pt cumnatica!
anamariam- tu esti ou kinder cu surprize! Sanatos sa fie bebe! Asta a fost ultima eco pana la nastere?
Azi sper sa nu se repete faza de ieri cu eco, ca mor. Vreau sa vad ce face bebelinu inainte de a pleca la drum.
Ieri la maternitate erau 6 bebei la acvariu, din care unu nascut ieri. Erau asa miciiii, mi-am dat seama ca nimic din ce am luat de imbracat nu e bun.
Mi-au aratat o rezerva cu un pat, cele cu 2 erau toate ocupate.
Cand am coborat, liftiera ma luase cu " Ce aveti, fetita?"
"Nu, baietel"
"Ah, pai asta e burta de fata, burta de baiat e tuguiata"
"Doctorii, stiu mai bine"
"Asa e, asa e!"
Burta mea e ca o burta de barbat umflata de sub sani pana jos. Ma sperii la gandul cum va arata cand o mai creste!
Virgi- multumim de vestile despre Carla!
Laura- cum te mai simti?
Pt ca maine plec si cred ca o sa mai revin pe net undeva pe 6-7 aprilie, va doresc SARBATORI FERICITE, SANATATE voua si familiilor voastre si nu in ultimul rand NASTERI LA TERMEN!
27+