Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Fetelor eu sunt cam suparata caci cumnata mea nu este bine deloc. Sa o iau cu inceputul, in urma cu o luna jumatate cumnata mea care are 27 de ani, si un baietel nazdravan de 2 anisori a descoperit in urma unei tomografii ca are o tumoare pe creier de 5 cm. Nu se stie de la ce s-a format dar doctorii spun ca nu este de mult. A fost operata cu succes- au reusit doctorii sa scoata totul, in urma operatiei a ramas cu o pareza pe partea dreapta dar usor a inceput sa se recupereze.Acum a inceput sa mearga iar mana incepe sa invete sa o miste din nou (toate astea le-a reusit cu kinetoterapie). Vestea proasta pe care astazi mi-a dat-o sotul este ca in urma unui rmn s-a descoperit ca tumoarea a inceput sa creasca.... Este mult prea greu sa vezi un om care ieri era ok si azi este terminat si fara prea multe sanse. Va rog sa ma iertati daca v-am intristat, nu asta am vrut, pur si simplu simteam nevoia sa spun ce am pe suflet. Sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa fiu rezistenta pentru papusica mea mica. Iubirisca 30+ cu papusica mica, Cristina Alexandra |
Imi pare tare rau ! Vestile sunt cutremuratoare si triste !
R_ocsy
32 +
Ana SofiaAMR 7 saptamani !
veronicach spune:
hello burtici
stiu ca asteptati vesti calde de la Carla, am intarziat un pic in livrarea lor dar m-am impiedicat intr-un somnic de dupa masa![]()
am fost la Carla si am doar vesti bune
prima ar fi ca viata mea de intermediar este pe sfarsite de maine, mamica doreste sa revina pe forum, sa speram ca va gasi o pozitie comoda de tastat
legat de micile printese...(am vazut un filmulet..sac
) au primit la nastere nota 8, adica sunt niste fetite perfecte dar mai micute si de aceea le-a taiat din punctaj
Natalia e mai comunicativa cu mamii si de fiecare data cand ii vorbeste incepe sa se miste chiar daca initial dormea...Sofia in schimb este mai atenta cu somnul de frumusete/crestere dar atunci cand e treaza si ea e stimulata de vocea mamei
carla a fost operata de dr Butnaru(sper sa nu gresesc) care i-a tinut locul unui alt medic desemnat, Muresanu, parca(sper sa nu dau o mie de miei)....din fericire dr a facut treaba f buna dar este tare aiurea sa nu ai medicul tau, curant, in spital, te simti a nimanui
legat de anestezia rahi...nu ai voie sa-ti ridici capul pana nu simti ca iti poti ridica/misca picioarele..poti insa sa-l intorci pe o parte si alta...dar sa stea pe perna
Carla vrea sa va transmita ca e ingrozitoare partea cu mulsul mai ales cand nu cunosti tehnica, pompele nu sunt bune de nimic pana nu se desfunda canalele si draga de ea se chinuie ingrozitor sa scoata cativa mililitrii...ieri, in total, s-a muls 8 ore, fetele papa cate 15 ml de caciulita roz
si sa va tineti copilasii la san si sa nu renuntati(evident o sa va spuna si ea asta..dar eu imi fac treaba)
legat de nastere cel mai probabil a nascut asa devreme datorita unui medic rezident zelos care i-a facut control pe masa cu degetele,(destul de dureros) atunci Carla crede ca i-a rupt membranele, ca dupa o jumatete de ora i s-a rupt si ei apa
oricum eu sunt de parere ca Doamne Doamne a stiut cum sa aseze lucrurile asa incat sa fie bine
nu stiu ce sa va mai spun..conditiile din spital sunt aiurea rau..nu au frigider in camera, eo camera de 5 persoane, e cald si tot timpul plange cate un strumf...apropo de strumfi cu totii erau foarte frumosi si mici (nu am vazut decat 3 dar generalizez)
inchei prin a va spune ca era foarte frumoasa Carla, un pic trista ca ii este f greu cu mulsul, dar avea o fata luminata si scumpa(evident nu i-am spus
, dar o sa citeasca ea)
s-a bucurat foarte tare pentru foite si se gandea cu drag ca are ce citii pe seara, dupa muls...
acum va imbratisez si din partea mea si fug sa fac un pic de curatenia la porcii mei mistreti![]()
va multumesc pentru toate gandurile de bine, datorita si lor maseluta mea a fost tare cuminte si nu mi-a mai provocat nici o durere
asa ca multumesc si multi 
32+
Matei ...
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Intrebare de viitoare mamica nestiutoare si fara experienta pt. mamicile cu experienta - referitor la baita deoarece am auzit diverse variante, intreb - in ce fel de apa e cel mai indicat de imbaiat nou-nascutul dupa ce pica buricul ? Ruxi 31 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Da, sunt multe variante Ruxi. Daca vrei sa o stii pe a mea, eu turnam in apa si infuzie strecurata de scoarta de stejar sau musetel sau flori de galbenele.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+
r_ocsy spune:
Veronicah : multumim pentru vestile legate de Carla , ce ma bucur ca sunt bine !!! Cat de emotionant a fost sa citesc cum reactioneaza scumpele la vocea mamicii lor .
Of of , greu cu mulsul asta, nici nu imi imaginam ca poate fi usor !
Noi o asteptam cu drag pe forum , abia asteptam .

pt Carla si mazarichile ei .
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamanati
Da, sunt multe variante Ruxi. Daca vrei sa o stii pe a mea, eu turnam in apa si infuzie strecurata de scoarta de stejar sau musetel sau flori de galbenele. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+ |
Nati apa in care o spalai o fierbeai separat si apoi in ea turnai infuzia ?
ca mie mi s-a zis ca in toata apa de baie care fierbe sa pun musetel sau galbenele ?

Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

mamanati spune:
Vero, inca un
pentru atatea detalii despre Carla si fetitele ei! Ce bine ca sunt sanatoase. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ia repede in greutate. Of, cu mulsul asta vad ca la unele, cum a fost si la mine, merge cam greu. Dar cu perseverenta, rabdare o sa reuseasca, e o mamica puternica! Da nu se gaseste vreo asistenta sa o ajute? Acum sincer, de la sani foarte durerosi si angorjati rau de la furia laptelui nu ma puteam nici atinge de ei, nici vorba sa ma mulg. Am fost ajutata de mama.
De asta zi ziceam, ca asa cum desfunda bebe canalele nu face nici o pompa. Dar cu insistenta, reusesti si mulgand, sa desfunzi cate un canal, incet, incet!
Ma rog pentru Carla sa fie puternica si rabdatoare!
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+
bubu30 spune:
Vero multumim mult de vestile bune.
Ne bucuram tare sa auzim ca sunt bine si mazarichile si mamica. 
O asteptam cu drag pe forum cu toate ca nu stiu cat o sa ii ajunga timpul.
Trebuie sa ma pot abtine sa o bombardez cu intrebari.
Dar a avut noroc de dr. bun , ma bucur. Butnaru e medic f. bun , singurul lui pacat e tigara bat-o vina care am auzit ca nu o lasa nici in sala de operatie, asa e de dependent .
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mamanati spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bubu30
Nati apa in care o spalai o fierbeai separat si apoi in ea turnai infuzia ? ca mie mi s-a zis ca in toata apa de baie care fierbe sa pun musetel sau galbenele ? ![]() Ruxi 31 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Da, da, foloseam apa fiarta pana la o luna, in ea turnam infuzia(alta alternativa -sunatoarea). Da noi eram 3 insi la o baie de copil
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+
arturicii spune:
Veronica, multumim pentru vestile de la Carla! O asteptam cu drag sa revina aici.
Cat despre muls si alaptat, cum va mai ziceam, stiu si imi amintesc destul de bine cat e de greu la inceput; dureri mari insa care trec doar cu perseverenta si strans din dinti...
Ruxi, pe baieti ii puneam in cadita cu un pic de apa si ii sapuneam apoi le puneam dusul pe ei si gata; nici o planta nici o apa fiarta nici nimic; apa de la ...apanova
Sabina, chiar ca mai e putin pana iti vezi bebeii/bebelusele! O sa fie ok insa! 
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 35+
mamanati spune:
Ana, nici acum nu stii ce e?! Dar sanatate multa sa fie! Asta e important. Eu tot zic ca e fetita! Mie imi place si un albastru deschis, n-ar merge chiar daca e fetita?!
Iubirisca, imi pare rau pentru cumnata ta, e groaznic. Da e mare Dumnezeu, poate se va recupera difinitiv.
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+