Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ooooof, sorry Ioana si Sabina, v-am zis ca dorm. Miel dulce daca vreti. Are soacra o forma de chec in forma de miel, mereu face in ea la Pasti o prajitura delicioasa. Cred ca m-am gandit la Sabina din burtica Ioanei, si la Sabina care zicea ca are un feeling ca unul din bebei e cu cuc, si cu asa zisul cuc a lui bebe din burta mea, a iesit un miel.

Ma duc sa ma culc ca nici inspiratie nu mai am sa muncesc.

Ana 33+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Intrebare de viitoare mamica nestiutoare si fara experienta pt. mamicile cu experienta - referitor la baita

deoarece am auzit diverse variante, intreb - in ce fel de apa e cel mai indicat de imbaiat nou-nascutul dupa ce pica buricul ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nico nasol cu eco. Macar ai vazut maternitatea. Tot e ceva.
Ana surriza va fi pana la capat. Ne tii in suspans acum.
Artu bine iti las tie cioco.

Mary din cauza ta si eu si fii-mea am dat in patima inghetatei Mars. Ne-ai corupt.

Legat de cadita noi am avut una mica in set cu comoda de lemn CAm, ne-a fost de folos doar vreo 3 luni (cadita, comoda o folosim si acum), iar apoi am primit cadou o cadita cum aveam cand eram noi copii, pe care am folosit-o pana la 1 an si ceva. O puneam pe scaun langa cada si o spalam cu dusul.

Sa nu uitati sa va puneti in bagajul de spital supozitoare cu glicerina.

Contractii dureroase ale uterului am avut si eu pe timpul lohiilor. Am auzit, ca la a doua sarcina sunt mai naspa. Sper sa nu fie chiar asa de rau.

Voi va dati seama ca sapt viitoare pe vremea asta micutele mele vor fi deja nascute? Incep si eu sa realizez.

Ruxi cand nasc voi avea 37 de saptamani si 5 zile, aproape de 38.

Azi ca m-am agitat iar cam mult le simteam cum imping, simteam ca daca dau una mai teapana scap ceva pe mine. V-am zis ca am inceput sa pierd din dop? S-a vazut la eco.

Ruxi legat de burta lasata, mi-a zis dr me aca de cand se lasa mai dureaza cam o sapt si ceva pana la nastere. Cum a mea e totusi jos jos nu cred ca rezista mai mult de marti.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Fetelor eu sunt cam suparata caci cumnata mea nu este bine deloc.
Sa o iau cu inceputul, in urma cu o luna jumatate cumnata mea care are 27 de ani, si un baietel nazdravan de 2 anisori a descoperit in urma unei tomografii ca are o tumoare pe creier de 5 cm. Nu se stie de la ce s-a format dar doctorii spun ca nu este de mult. A fost operata cu succes- au reusit doctorii sa scoata totul, in urma operatiei a ramas cu o pareza pe partea dreapta dar usor a inceput sa se recupereze.Acum a inceput sa mearga iar mana incepe sa invete sa o miste din nou (toate astea le-a reusit cu kinetoterapie).
Vestea proasta pe care astazi mi-a dat-o sotul este ca in urma unui rmn s-a descoperit ca tumoarea a inceput sa creasca....
Este mult prea greu sa vezi un om care ieri era ok si azi este terminat si fara prea multe sanse.
Va rog sa ma iertati daca v-am intristat, nu asta am vrut, pur si simplu simteam nevoia sa spun ce am pe suflet.
Sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa fiu rezistenta pentru papusica mea mica.

Iubirisca 30+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ruxi legat de burta lasata, mi-a zis dr me aca de cand se lasa mai dureaza cam o sapt si ceva pana la nastere. Cum a mea e totusi jos jos nu cred ca rezista mai mult de marti.

AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Dar tu parca ziceai zilele trecute ca o ai lasata deja de 2-3 sapt.

Nu ma speria ca eu stiam ca mai dureaza 2-3-4 sapt de cand incepe sa se lase si a mea a inceput deja

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Sabina am uitat sa intreb daca acum te-a pus la monitor sa vada frecventa CU ?
Tin minte ca la Carla i-a zis doctorita dupa ce a pus-o la monitor ultima data ca nu mai are mult si ca o interneaza de urgenta - si nu a gresit deloc (avea frecventa contractiilor mare )

ce mi se pare mie nasol ca aceste contractii care ti le masoara ca frecventa nici nu le simti deloc daca le ai, numai aparatul le simte
e f. ciudat

am si eu niste emotii ca maine fac iar monitor si eco ca sa stiu si eu cum stau de sarbatori
sper sa fie bine si sa ma asculte ca tot le spun sa mai stea in burtica pt ca nu vreau sa ii primesc pana dupa 20 aprilie

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Sabina am uitat sa intreb daca acum te-a pus la monitor sa vada frecventa CU ?
Tin minte ca la Carla i-a zis doctorita dupa ce a pus-o la monitor ultima data ca nu mai are mult si ca o interneaza de urgenta - si nu a gresit deloc (avea frecventa contractiilor mare )

ce mi se pare mie nasol ca aceste contractii care ti le masoara ca frecventa nici nu le simti deloc daca le ai, numai aparatul le simte
e f. ciudat

am si eu niste emotii ca maine fac iar monitor si eco ca sa stiu si eu cum stau de sarbatori
sper sa fie bine si sa ma asculte ca tot le spun sa mai stea in burtica pt ca nu vreau sa ii primesc pana dupa 20 aprilie

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

nu m-a pus la monitor sa masoare frecventa contractiilor.

legat de burta s-a lasat de ceva vreme, dar asa calumea vizibil sau cum sa ma exprim de vreo saptamana. Nu a fost intentia mea sa te sperii. Sorry

Iubirisca multa sanatate cumnatei tale.

AMR - 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Roxi, uite, am incheiat 35 de sapt; crezi ca-s linsitita? Nooooo, acum vreau 37!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 35+

Mda, parca vad ca asa o sa zic si eu desi pragul actual pe care vreau sa il ating momentan ramane 35 ! Doamne ajuta Ioana, mai ai 2 saptamani pana la 37 .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Stai linistita Sabina ca stiu eu ca nu asta a fost intentia ta.

Mie imi place sa ma tot compar cu cazuri similare (cu Carla nu am apucat) dar stiu eu ca o fac degeaba ca nu toate suntem la fel si fiecare organism reactioneaza altfel.

Oricum tu ai dus ff bine , mie mi se pare f mult si eu nici nu visez la asa ceva.
Nu ai de ce sa iti faci nici o grija de acum ca sigur va fi bine.

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ana : eu zic ca e fetita .
Daca tot nu e clar daca e roz sau albastru , eu zic ca te poti axa pe alb, portocaliu, verde !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput