***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, Ciuf! Multa sanatate si un dram de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna dragelor,

Incerc sa ma adun si sa fac planul de bataie al saptamanii, in conditiile in care am trimis-o pe d-ra T. in "tabara" la munte in dimineata asta, iar sora-sa zici ca stie ca sunt ... doar a ei, dorind sa stam de vorba si nelasandu-ma sa ma apuc de treaba.
Inca avem muci si o tuse "reziduala" si , mai mult ca sigur, asta se va perpetua inca vreo saptamana. Tocmai de aceea am hotarat sa-i schimbam mediul d-rei T, sa o trimitem intr-un aer mai curat, urmand sa ajung si cu pitica saptamana viitoare. N-am reusit sa facem vaccinul de 4 luni, din motive cunoscute, sper insa sa rezolvam si problema asta pana vineri. Inafara de ultimele mucozitati (doar in gat) cu care ne mai luptam, suntem vesele nevoie mare si cu mult chef de distractie si discutii prelungite. La 4 luni avea 6.600 si 66 de cm (foarte lunga dupa parerea dr.!), deci suntem in grafice. In spital si-a descoperit picioarele si placerea de a le duce la gura (ca tot avea branula intr-unul, deci si un fir de care sa traga, spre disperarea mea), iar de cateva zile isi impreuneaza manutele si le agita deasupra capului (precum o facea Ceausescu pe vremuri ). Gangureste in fel si chip (cel mai adesea extrem de pitigaiat), se taraste pe spate schimbandu-si des pozitia, nu suporta sa fie invelita si nici...nebagata in seama. Cand "scapa" de sora-sa, in loc sa profite si sa doarma cat poate (nederanjata de treziri bruste si tipete), ea isi petrece timpul cautand-o cu privirea pretutindeni si "strigand-o" intr-un fel anume, doar de ele inteles.
D-ra T. s-a rasfatat ingrozitor in ultima vreme,branula din manuta si ramanerea cu tati acasa (cat am stat cu micuta in spital) fiind si ele un factor important. Nu face decat ce vrea ea, cand vrea ea si cum vrea ea! Banuiesc ca va confuntati toate cu asta, iar cele cu bb mic si mai abitir... Imi musc buzele intr-una si incerc sa fiu calma. Mi-a promis ca va fi cuminte la munte (stiti cum sun promisiunile astea...desarte?!), ca o va asculta pe Maia si ca...nu va manca fructe! Nici macar nu are curiozitatea de a gusta ceva nou, desi daca apuca sa simta un anume gust ii place si este prea orgolioasa sa recunoasca ce bun e. Asa a facut cu orezul cu lapte, urland si tinand buzele "sudate". I-am bagat cu forta in gura un pic, a plans si a vrut sa-l scuipe, dupa care, usor ,usor s-a potolit, l-a mestecat si inghitit si mi-a soptit ca e e bun si mai vrea, pana a golit castronelul
Abia astept sa incepem diversificarea micutei, probabil in vreo 2 saptamani.

Stefanna, tare dulce este Luca-cel-care-te-a cucerit! Are ceva din Bianca si, in mod cert, pentru ea!
Si d-ra T. se manifesta uneori extrem de ciudat in prezenta bunicilor, ii respinge vehement zile in sir, pentru a trece la extrema cealalta foarte brusc. Evident ca socrii, zurlii cum sunt, cred ca este invatata sa faca asta. Ai mei s-au obisnuit si oricum stiu sa o ia pe limba ei. Deh, tactul pedagocic al maica-mii isi spune cuvantul.

Alinaalex, vad ca si voi mancati... mai mult nimic. Stai linistita, eu m-am obisnuit cu ideea ca...vor veni si vremuri mai buneCe mare a crescut Roberta si ce ce bufleiuta e!

A venit socrul sa o plimbe pe piti. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

deci daca zilele trecute ma plangeam ca Marc e plin de muci si tuseste, acuma el e mai bine, azi l-am trimis la gradi, dar Roberta e cobza
saraca asa de rau tuseste si nici nu vrea sa inghita vreun sirop
na, nu stiu, cred ca si eu sunt de vina ca am tinut-o mai mult pe-afara si ieri sufla destul de tare vantul...

DELIA, multa sanatate mamei tale! si sa nu mai treaca prin asa ceva

STEFANNA, ma bucur ca ai laptic si Lucutz papa numai san
o sa razi de mine, dar a mea fetita papa din ora-n ora, io-s mai ceva ca tigancile, in casa mai mereu cu ea conectata si cu tzatza pe-afara, asa ca nu-i de mirare ca s-a buflit asa. Dar noaptea doarme, la fel toata dimineata, apoi iara o ia de la capat cu papatul. Si am ajuns sa alaptez si-n parc , dar nu mi-e rusine, ca am vazut si alte mamici
cu pompa de san, sincer nici eu nu m-am descurcat, la Marc am incercat, dar mai mult de 20 ml si aia cu chiu cu vai n-am reusit sa scot, in conditiile in care aveam mult lapte, mai rau ca vaca Milka, asa ca mi-am dat seama ca nu-i de mine si le-am cadorisit - pompele adica, si aia manuala si aia electrica
ma bag rapid in contul comun sa vad si eu pozele cu matzoc

MIHA, da, stiu un loc super de cazare, o pensiune faina, a cuiva din familie, in buricul Felixului, chiar langa piscina la care mergem noi vara, asa ca doar ma anunti din timp si te rezolv
tinem legatura

ANDREEA, ce fain ca ai unde s-o trimiti pe d-ra T, undeva la aer curat...ce n-as da sa am si eu un loc din asta, deocamdata speram doar la un concediu in vara, probabil la mare.
mai astept si eu pana la 5 luni si dupa aia incerc sa-i diversific un pic meniul lui Robe

oare ce mai fac IRINA sau CATRINEL???
n-au mai scris demult...

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CIUF!!!!

multa sanatate, bucurii si bafta la scoala, sa o termini cu bine!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani, Valeria

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI CIUFULET ! Sa traiesti si sa te bucuri de comorile tale

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
Am ramas si eu restanta la scris pe aici, dar incerc sa va spun acum cate ceva despre noi.
Ali este bine a inceput lectiile de innot cu bine, este f incantata dar cam comoda. Spune ca nu poate ridica picioarele, ca este obosita etc.
La multi ani Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,e mare mezina ta!

Ciuf,te asteptam....draga ....cu poze si impresii de sarbatorita!
Miha,pe unde mai esti?ce faci?
Catrinel,...mai zi-ne cate ceva de Oana
Noi pe 11 mai plecam pentru vreo 5 zile...in vacanta...la locul nostru de vacantuit,la Disney.Saptamana asta si cea viitoare sunt in focul examenelor...dar gandul la vacanta....ma face sa merg inainte cu zambetul pe buze.Voi avea vacanta doar o saptamana...off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mihaita! Sa cresti mare!

Deliuta super vacanta...Bag si eu o ultima vacanta si ma achit de o promisiune mai veche...O sa o vad si pe Robe

Va pup!

Mergi la inceput