***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaalex spune:
ANDREEA, oooo, sanatate multa!!!
STEFANNA, io sper sa gasesti pozele cu matzocu, pupa-i-as copanelele lui , daca nu, fa cateva proaspete sa-l vizionam, ca nu l-am vazut decat nou-nascut.
Stai linistita, Marc nici nu vrea sa auda de bunici, de fapt nici nu-i de mirare, ca e obisnuit numai cu noi.
Si Robe se nanea leganata pe picioare pana la 2 luni, acuma adoarme cu tzatza-n gura
TANIA, asteptam pozele de la petrecere!
poze cu Roberta am pus destul de recent, sunt in contul comun. Dar o sa mai pun!
Marc bea lapte UHT 3,5%
AIDA, am vazut si eu mesajul si cam atat...nu stiu mai multe.
A sters-o cineva de pe lista, ca vad ca nu mai e?
DELIA, asa si Marc...mai nimica nu mananca...da, Marc, care manca orice! sunt zile cand nu mananca NIMIC la gradi,numai gustarica pe care o primeste cand pleaca acasa. Umblu dupa el mai ceva ca dupa un bebelus. Are 19 kg, dar s-a mai inaltat, nu mai e asa pufos ca inainte...
Azi a fost greva la gradi, asa ca l-am tinut acasa si a mai mancat ceva, macar si un pic de supica. Noroc ca mai bea lapte si-i plac fructele, ca-n rest...
ah, si iar e plin de muci si a inceput sa tuseasca
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
EVUTA!!!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI CUMINTE!!!
si celorlati ghiocei care au sarbatorit zilele astea!
alinaalex spune:
tuturor ce poarta numele GHEORGHE / GHEORGHINA
ANDREEA GEORGIANA!!!
cum sunteti? sunt mai bine fetele?
alinaalex spune:
...tot eu
ieri am facut vaccinul de 4 luni si a fost ok, fara nici un sunet, ca a tinut-o Marc de manutza si i-a distras atentia
Robe are 7,600 kg si 64 cm, deci categ. grea
acuma am venit si noi de afara, e o vreme superba, v-am pus si poze facute azi in parc, le gasiti in contul comun. Ne-am plimbat asa, doar fetele, cu Georgi impreuna
papam si iesim iara
v-am pupat si va uram un we linistit!
Stefanna spune:
ALINA, io tocmai vin de la "rondul de control"... nu "este" poze noi cu Roberta.Ia vezi matalutza la cine le-ai trimis..Va pup, azi imi vin niste musafiri, asa ca sper ca macar pe seara sa intru si sa pun ceva poze.
ANDREEA, ce fac fetele?Pupici si il rugam pe Doamne-Doamne sa aiba grija de voi.
Va pupic
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
mihaser spune:
Salut!
Azi am fost la Moneasa! A fost super...s-au zbantuit in voie kinderii!
Andreea multa sanatate!
Alina sa va traiasca grasunica! sa treaca durerea de la vaccin...pe la Felix ne poti recomanda un loc de cazare? Ne place Bihorul...asa ca asteptati-va la o vizita soon!
Stefanna pupici lui Lucut, dar si Biei...saraca...ce-o fi si in sufletelul ei...
Revin in curand...cu vesti bune sper!
Delia21 spune:
Andreea,pupam fetele...si sa se faca sanatoase!!!!SI EU AM STAT " ZILE IN SPITAL CU MAMA:::CACI NU STIE ENGLEZA DELOC.....adica tot weekendul trecut....doamne bine ca a trecut...si m-am acrit de tot...in alea 2 zile.NU STIU DE LA CALCULATORUL MEU....se vede
Stefanna spune:
ALINA ce scumpica este Roberta. Cred ca Luca ii va calca bine pe urme.Sint fericita ca dupa speirietura ac pierd lapticul am ajuns sa il satur nunai e la tzitzi.Dif dintre Robe si Luca , e ca Luca primeste sticla daca eu plec de acasa( ca esi are de papa din belsug de la mine, eu daca folosesc pompa scot vreo 50ml amarati din ambele parti).
Mihaser... saru-mana pt duiosia cu care i-ai trimis pupicii Biancai.Stiu eu ca-i fetita buna, da ma plang aici ca stiu ac ma intelegeti.De zic la altii imi spun ca e needucata, si prea alintata>Acuma ce sa zic, e alinata ea dar nu la extreme.Si plus ca tot ce face din categoria rau, e numai cand e cu noi.Cand merg pe unve zici ca e cazuta de pe icoana.
Am pus niste poze pe contu comun cu cavalerul mamei.
Stefanna spune:
ALINA ce scumpica este Roberta. Cred ca Luca ii va calca bine pe urme.Sint fericita ca dupa speirietura ac pierd lapticul am ajuns sa il satur nunai e la tzitzi.Dif dintre Robe si Luca , e ca Luca primeste sticla daca eu plec de acasa( ca esi are de papa din belsug de la mine, eu daca folosesc pompa scot vreo 50ml amarati din ambele parti).
Mihaser... saru-mana pt duiosia cu care i-ai trimis pupicii Biancai.Stiu eu ca-i fetita buna, da ma plang aici ca stiu ac ma intelegeti.De zic la altii imi spun ca e needucata, si prea alintata>Acuma ce sa zic, e alinata ea dar nu la extreme.Si plus ca tot ce face din categoria rau, e numai cand e cu noi.Cand merg pe unve zici ca e cazuta de pe icoana.
Am pus niste poze pe contu comun cu cavalerul mamei.
mihaser spune:
Salut!
Ciuf! Sanatate si fericire! Bafta la studii!
stefanna si eu am primit din astea...ca e Cri nu-stiu-cum, resfatat (in traducere "needucat")...dar nu le bag in seama...Cine petrece sufiecient timp cu el stie adevarul despre el si despre educatia lui!
Va pup!