***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia21 spune:
Trimis la: - 27/04/2010 : 19:09:04
--------------------------------------------------------------------------------
Pup fetele toate la gramada.Fiu-miu e un mare comic.Avui prima lectie de geografie cu el zilele trecute...si i explicam eu de ce e musai sa ma lase sa-l invat adresa noastra.E incapatanat ca maica-sa...nu-i place sa invete orice...daca nu stie de la bun inceput de ce.Si i spun e la un moment dat "trebuie sa tii astea in cap'(you have to put this in your head).La care el,pupe-l mama de destept....dar mami de ce nu in stomac/(but why not in my stomach)?)...Normal...ca m-am prapadit de ras.Sau alta...si mai faina...suna telefonul,vad cine suna si aleg sa nu raspund.Rudy ma intreaba "cine te suna?De ce nu raspunzi?.Eu i zic...e tatal meu,la care Rudy...jur...fara sa i fi spus eu dintr-ale mele amintiri din copilarie,are totusi doar 4 ani, "why you dont answer,because he beat you?,adica de ce nu raspunzi...pentru ca te batea?Eu....fac niste ochi cat cepele si zic in sinea mea,...mai dar precoce-intuitiv e copilul asta al meu...si nu-l mint si i spun "yes".....la care el ...si aici e faza tare zice "LA FOTBAL??"....Daca el a primit cateva peste manute pe la vreo 2 ani....si atat...iar bataia lui ca experienta e la lectiile de fotbal....a...empatizat cu mine,..pe motiv ca si eu poate...tot la fotbal am incasat-o.Sunt niste minuni copiii....si ma bucur ca...stiu exact de ce e bine sa-i spun copilului meu cat de des,chiar de mai multe ori pe zi, ca e iubit fara margini.Cand intru la gradi sa-l iau sau in casa....i se lumineaza fatza....caci mama e cea care le rezolva pe toate.
Delia21 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!.Aida,sa te bucuri de printesele tale frumoase foc toata viata!!Stiu ca maine e ziua ei...dar am 2 examene maine...si asa ca v-am luat de azi cu urarile de bine!
Am pus pozici recente...cu musafirii...si de la Safari parc aici http://good-times.webshots.com/photo/2962366640072337911kCcmSH
Stefanna spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRAsa ai o copilarie frumoasa, sa te intelegi bine cu surioara ta, sa ii iubesti pe mami si pe tati si sa ii faci meru mandri de tine.
Aida, si eu stiu ca e maine ziua Alexandrei, insa maine merg la servicu si nu stiu daca mai apuc sa intru.Mai da si tu cate un semn de viata, mai pune poze cu bebe.Sa petreceti dupa inimioara Alexanrei si sa ii luati cadouri frumoase.
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
mihaser spune:
Salut!
La multi ani Catrinutz! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alexandra sa cresti mare si frumoasa! Distractie placuta!
Ghiciti de cine m-am ? De Robe!!!!! Deliuta dacao vezi...pici pe spate...Gata ti-am furat nora!
Fetele stiti ce ii povestea Cri lui Marc?...cum il trage de par si cum il musca sora-sa Eli ...asta la capitolul destainuiri sub masa!
Va pup...o sa povestesc mai multe maine...Pun si poze!
Delia21 spune:
MIHA,haiosi foc baietii sub masa...ce destainuiri au ei.Cred si eu ca te-ai topit de dragu Robertei....si eu am o vecinuca de 6 luni,de pe 2 octombrie,balanta ca mine....si sunt indragostita pe vecie de ea....noroc ca-i aproape si o vad aproape zilnic.Sa mai spun ca am facut babysitting pe gratis de 2 ori....si mi-am facut poftele.mami a ei a trebuit sa stea o zi intreaga la spital cu tatal care se operase...si uite asa avuram surioara la Rudy .....care spre uimirea mea o dragalea si o pupa pe manuta....nici gand sa fie gelos pe ea.Si de atunci..tot spune ca el are sora......Cum zisei..nu mai emit pretentii.....baiat/fata.....sanatos sa fie....numa sa vina si la noi.Stii tu.....cand e al tau...bucata din tine...e cel mai cel dintre pamanteni.
aida_o spune:
Multumesc mult de urari, fetele! Deocamdata am trimis poze cu tortul. M-am muncit la el o gramada, dar expresia de pe fatza Alexandrei mi-a dovedit din nou ca merita orice efort. Petrecerea de la gradi este abia in 4 ore, asa ca pozele de-acolo le trimit dupa ce apuc sa le si transfer pe laptop.
La Multi Ani si Catrinutzei, iertare ca n-am mai intrat...
Si Evei, la fel, sa creasca mare si sanatoasa!
Si La Multi Ani pentru puiul de Mara (Serendipity), nu te-am uitat... Mai intra pe-aici.
Va pup si revin. Am intrat sa vad daca mai sunteti aici, sau ati plecat deja de la scutece :)
alinaalex spune:
ALEXANDRA!!!
sa cresti mare, cu sanatate!
Aida, superb tortul, cred ca ai muncit ceva la el
CATRINUTZA !!!
sanatate, fericire maxima si sarcina cat mai usora in continuare!
voi ce mai faceti? cate sapt. si acum?
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
fetelor, noi in we ne-am intalnit la Felix cu MIHA, Eli si Cri
baietii s-au jucat, alergat, distrat de parca se cunosteau decand lumea - de fapt s-au mai intalnit acum 3 ani la TM, numai ca nu-si mai aduceau aminte- cu Eli dupa ei
o sa va puna Miha poze
MIHA, sper ca v-ati simtit bine la Felix! ati mai ajuns la Stana de Vale?
ai inceput lucrul? cum e la noul servici?
de 1 mai am fost la iarba verde, o sa pun cat de curand niste poze in contul comun.
alinaalex spune:
ar trebui sa ne mutam de la scutece la poznasi, intrucat toti ghioceii au serbat deja 4 anisori...
ce ziceti, facem miscarea?
astept raspunsurile voastre!
oare trebuie sa fie capitolul plin sa ne putem muta?